10 kuvaa Mohanlalista ilman meikkiä

Mohanlal, syntynyt Mohanlal Viswanathan Nairina, on yksi hienoimmista intialaisista näyttelijöistä, joka on tunnettu maailmanlaajuisesti kiitettävästä työstään Malajalam-elokuvissa. Kirjailijaa arvostetaan luonnostaan ​​ja monipuolisuudestaan. Mohanlal aloitti elokuvauransa vuonna 1978 näyttelemällä kehitysvammaisen palvelijan roolia elokuvassa Thiranottam. Se on ollut vaikeaa elämää Mohanlalille, joka on vienyt Mohanlalin kamppailevalta uralta Malayalamin elokuvateollisuuden kärkeen. Hänen menestystarinansa on vertaansa vailla ja on inspiroinut paljon nuorempia näyttelyn harrastajia. Mohanlal on myös Padma Shri -palkinnon ylpeä vastaanottaja hänen panoksestaan ​​intialaisessa elokuvateatterissa.

Mohanlal on aina löytänyt paikan yleisönsä sydämessä sekä ruudulla että sen ulkopuolella. Tämä artikkeli näyttää 10 parasta kuvaa Mohanlalista ilman meikkiä.

10 näkymätöntä Mohanlalia ilman meikkikuvia:

Meidän on katsottava mohanlalia ilman meikkikuvia.

1. Rento ilme:

Mohanlal ilman meikkiä 1

Tämä on yksi erittäin rento mutta arvoituksellinen kuva Mohanlalista ilman meikkiä. Näyttelijä nähdään yllään keltaisella pilkkupaidalla ja hän näyttää vaivattomasti siistiltä.

2. Vihainen nuori mies:

mohanlal ilman meikkiä 2

Mohanlal on herättänyt naispuolisten faniensa sydäntä suuremmilla hahmoillaan Malajalam -elokuvissa. Hän tekee juuri tämän tämän vihaisen nuoren miehen ilmeen kanssa, joka näyttää hänelle ilman jälkiä meikistä.

3. Malayalamin elokuvateollisuuden Don:

mohanlal ilman meikkiä 3

Mohanlal on Malajalam -elokuvateollisuuden ykkösnäyttelijä, ja tämä kuva hänestä ilman meikkiä kertoo tarkalleen, miksi hän ansaitsee paikan. Näyttelijä näyttää ikoniselta yllään valkoinen puku ja mustat sävyt.

4. Todellinen sankari:

mohanlal ilman meikkiä 4

Tämä on todellinen ja järkyttävä kuva Mohanlalista, joka ei ole vain ilman meikkiä, vaan näyttelijä myös rohkeasti paljasti kalju kuvansa. Se, mitä näet hänen elokuvissaan, ei ole peruukki, mutta se on hiusten kiinnitystekniikka, jota ovat käyttäneet myös monet muut merkittävät näyttelijät, kuten Jayaram, Prithviraj, Jayasurya ja Kunchacko Boban.

5. Viileä jätkä:

mohanlal ilman meikkiä5

Mohanlalia arvostetaan sekä luonnollisista näyttelijätaidoistaan ​​että luonnollisesta hyvästä ulkonäöstään. Näyttelijän ei tarvitse aina käyttää meikkiä näyttääkseen hyvältä; hänen viehätyksensä näkyy helposti myös näytöltä. Valkoinen t-paita, tämä on yksi klassisista Mohanlalista ilman meikkikuvia, joka on kruunannut hänet osuvasti nuorisokuvakkeeksi.

6. Kalju ilme:

mohanlal ilman meikkiä6

Mohanlal on ainoa malajalamien supertähti, joka on kuvannut erilaisia ​​hiusmalleja eri elokuvissaan. Uskoitko, että nuo tyylit on tehty hänen oikeista hiuksistaan? No, käytetty taika on kallis hiusten kiinnitystekniikka, joka näyttää ulkoisesti enemmän oikeilta hiuksilta. Tässä Mohanlal -kuvassa ilman meikkiä näyttelijä on ensimmäistä kertaa julkisesti paljastanut kaljuutensa. Peruukilla tai ilman, rakastamme häntä uskomattomasta työstään ja näyttelemisestä!

7. Todellinen malajalam -tähti:

mohanlal ilman meikkiä7

Tämä on hymyilevä kuva Mohanlalista ilman jälkiä meikistä, joka on otettu pääkaupungissa Delhissä, jonne näyttelijä oli tullut mainostamaan uutta elokuvaansa ”Akasha gopuram”. Tässä elokuvassa näyttelijä nähdään jakamassa näyttötilaa kenenkään muun kuin Jackie Chanin kanssa. Mohanlal on yksi hienoimmista näyttelijöistä, joka on saanut National Awards -palkintoja kahdesti koko elokuvauransa aikana. Peukut pystyyn tähän sydäntä sulavaan hymyyn ja hieman partaiseen ilmeeseen.

8. Verraton Duo:

mohanlal ilman meikkiä 8

Tämä on ilman meikkiä Mohanlal -valokuva kuuluisan supertähden Mammoottyn kanssa. Näyttelijöiden nähdään nauravan ja näytöllä ei näy kilpailua.

9. Todellinen malajalam -tähti:

mohanlal-ilman meikkiä9

Tämä on hyvin todellinen kuva Mohanlalista ilman meikkiä, jossa näyttelijä nähdään näyttämällä salaperäistä hymyään. Nähdessään hänet voit helposti sanoa, että tähti on aina tähti.

10. Perhekuva:

mohanlal ilman meikkiä 10

Toinen Mohanlal ilman meikkikuvia, jossa näyttelijä nähdään hymyillen BIG -perheensä kanssa!

Nämä olivat parhaat Mohanlal no meikkikuvat, jotka vain lisäävät hänen karismaattista tyyliään ja persoonallisuuttaan.