9 kuvaa Brad Pittistä ilman meikkiä

Maailmankuulu Brad Pitt ei tarvitse mitään erityistä esittelyä sen jälkeen, kun hän on pukeutunut menestykseen, kuten herra ja rouva Smith, Troy ja Benjamin Buttonin utelias tapaus. Tunnettu paremmin toisen kuuluisan puolisonsa, Angelina Jolien, mukaisesti, William Bradley Pitt jätti ylioppilasuransa puolivälissä vain muuttaakseen LA: han löytääkseen todellisen rakkautensa, elokuvateatterin. Kuuluisaan Jennifer Annistoniin ja onnelliseen kuuden lapsen isään liittynyt Brad Pitt on usein tunnettu hyvästä kaveristaan, jolla on sänki, joka on täydellinen ehdokas naapurimaalle. Tähtien kannalta on kuitenkin melko vaikeaa saada selville, ovatko ne todella kaikki loistavia, jos kulta otetaan pois.

Kuvia Brad Pittistä ilman meikkiä:

Ilman ammattimaista valaistusta ja meikkiä katsotaanpa, jätäkö Brad Pitt viehätyksensä.

1. Nuoren pojan viehätys:

brad pitt ilman meikkiä

Tämä kuva juontaa juurensa hänen nuorista ajoistaan, jolloin hänen suklaapoikien hurmaa olivat edelleen hänen pääpelinsä. Brad Pitt ajaa päänsä pois keskimääräisestä college -Jock -ilmeestä, ja se seisoo punaisella matolla nauttimassa omasta kauneudestaan, kun hänen helmiäisvalkoinen kääntyy ja antaa sinulle pehmeän hymyn.

2. Vankka ilme:

Brad Pitt ilman meikkiä 2

Tämä on siirtymäkuva hyvistä kavereista viehättävään ja karmivaan, miehekkääseen. Kun hän seisoi istumassa ja näytti hienolta herrasmieheltä, oli ilmeistä, että Brad on melko virheetön nyljetty jopa ilman meikkiä kasvoilla.

3. Parta -vaihe:

brad pitt ilman meikkiä 3

Tämä on paljon tuoreempi kuva kuuluisasta Pittistä eräänä kypsänä päivänä, jolloin hän päätti harrastaa keskipartopeliä sopivana tapahtumaan. Kun katsomme maanläheistä ja melko erilaista uudessa ulkoasussaan, sanomme, että Brad toimii parhaiten ilman meikkiä.

4. Hunk On The Road:

brad pitt ilman meikkiä 4

Tämä oli yksi kuvista yhdestä Bradin tiehavainnoista, joissa hän näytti heiluttavan täyshihaista valkoista t -paitaa, kaikki kuumana ja vaivautuneena parhaansa puolesta. Kun t-paita halasi jokaista lihakseensa, hän veti hihat ylös neljännekseen kävellessään.

5. Työvaara:

brad pitt ilman meikkiä 5

Esillä arkkitehtonisessa hatussa, tällä kertaa Bradilla oli t-paitansa hauislihaksen puolivälissä, ja hän esitteli laihaa sävyistä vartaloaan, kun hän urheili lievästi sängyllä, kun hänen lentäjänsä peittivät suurimman osan hänen kauniista piippuistaan.

6. Trendin rokkaaminen:

brad pitt ilman meikkiä 6

Vasta viime aikoina niistä tuli kuuma trendi, ja tässä meillä on kuva itse trendintekijästä, joka sai keski -ikäiset miehet tuntemaan olonsa mukavaksi, kun hän pukeutui yhteen. Kun hänen kultaiset lukonsa heiluttivat takana, hänen ruskeat sävyt peittivät hänen silmänsä ja hän käveli ohi.

7. Elokuvan kuvat:

brad pitt ilman meikkiä 7

Tämä on still -kuva yhdestä hänen varhaisimmista elokuvistaan ​​Thelma ja Louise, jossa nuori Brad seisoo paljain vartalolla poseeraa klassisessa kampauksessaan. Tässä kuvassa hänellä ei ollut meikkiä, joka näkyy selvästi hänen kasvoillaan, mutta joka tapauksessa hän osaa työskennellä ulkonäönsä meikkiä tai ei.

8. Faniasia:

brad pitt ilman meikkiä 8

Yhdessä tapaamisista ja tervehdyksistä pariskunta Brangelina päätti pysähtyä muutamaan nimikirjoitukseen ja kuviin fanien kanssa, ja tässä täydellisessä vilpittömyydessä olemme saaneet parin vuorovaikutukseen fanien kanssa sekä ilman meikkiä että keinuttamaan paripeliä.

9. Rakas isä:

brad pitt ilman meikkiä9

Punaisen maton mallin ja kuuluisan näyttelijän lisäksi tämä kuuden lapsen isä päätti tuoda lapsensa töihin, kun he päättivät antaa Money Ballille vierailun. Kantaen lapsiaan molemmissa käsivarsissaan, rakas isä näytti varsin hurjalta.