10 kuvaa Zayn Malikista ilman meikkiä

Zain Javadd Malik on yksi vuonna 2010 perustetun Infamous -poikabändin One Directionin pääjäsenistä. Hänen osallistumisensa kaikkien kappaleiden kuorosegmentteihin teki hänestä melko suosittua, ja juuri tämän huonon kautta hän pystyi tekemään valtavan valituksen mahtavasta äänestään. Nyt tämä hyvännäköinen englantilainen laulaja on sooloartisti ja julkaissut jo levyn, joka on kaikkien musiikkilistojen kärjessä. Tässä artikkelissa käymme läpi joitain tämän laulajan kuvia ilman meikkiä

1. Viaton kasvot:

Zayn Malik ilman meikkiä 1

Tämä on yksi ensimmäisistä kuvista tästä englantilaisesta laulajasta bändin kanssa. Hän näyttää todella hyvältä ja näyttää luottavaisesti kameralle todelliset kasvonsa. Tämän kuvan voidaan sanoa olevan yksi kaikkien aikojen parhaista Zayn Malik ilman meikkiä -kuvista.

2. Vaaleat kohokohdat:

Zayn Malik ilman meikkiä 2

Zayn kokeili useita ulkonäköä vuosien varrella ja kaikki näyttivät toimivan melko hyvin hänelle. Hän on tutkinut trendiä ja pukeutuu näyttelytulppana, ja siksi hän on niin houkutteleva. Tämä kuva paljastaa myös Zaynin meikkiä kestävät kasvot.

3. Violetit hiukset:

Zayn Malik ilman meikkiä 3

Kuten edellisessä kohdassa keskusteltiin, Zayn voi saada minkä tahansa ilmeen toimimaan häneen, koska hänellä on sellainen luonnollinen viehätys, joka toimii hänelle erinomaisesti. Hän osaa käyttää hyvännäköistä omaa etuaan, ja siksi tämä kuva voidaan väittää olevan yksi hienoimmista Zayn Malikista ilman meikkikuvia koskaan.

4. Nuo tatuoinnit vaikka:

Zayn Malik ilman meikkiä 4

Zayn rakastaa fanejaan eikä koskaan kiellä heitä, kun he pyytävät nopeaa kuvaa tai valokuvaa. Tämä on yksi tämän laulajan parhaista ilman meikkiä otetuista kuvista, koska se paljastaa englantilaisen lahjakkuuden karun, mutta houkuttelevan kasvon.

5. Vanha napsautus:

Zayn Malik ilman meikkiä 5

Tämä on yksi niistä kuvista, jotka otettiin, kun Zayn tuli juuri ryhmään. Hän näyttää todella upealta tässä kuvassa täysin luonnollisilla kasvoillaan. Zaynin todellinen kauneus on vertaansa vailla.

6. Photo Shopped One:

Zayn Malik ilman meikkiä 6

Tämä on valokuvaostettu kuva englantilaisesta laulajasta. Ne eivät ole hänen silmiensä todellinen väri. Mutta yhtä asiaa ei muokata, se on hänen luonnollinen hehku kasvojen osasta. Hän näyttää melko komealta tässä kuvassa ja tästä syystä tämä kuva on hyvä esimerkki Zayn Malikista ilman meikkiä.

7. Hotellin kuva:

Zayn Malik ilman meikkiä 7

Meikkiä ottamatonta kuvaa Zaynista napsautettiin hänen saapuessaan hotelliin. Et vain näe tällaista kasvojen vetovoimaa päivittäin ja myös 19 -vuotiaalta pojalta. Zayn näyttää parranajokoneelta ja myös melko kuumalta.

8. Söpö kasvot:

Zayn Malik ilman meikkiä 8

Niille, jotka eivät ole tietoisia siitä, Zaynilla on todella suloiset kasvot. Nyt hän on täysi -ikäinen ja näyttää enemmän sängen aikuiselta, mutta silloin hän oli hurmaava ja vaikutti ihmisiin kauniilla lahjakkailla kasvoillaan.

9. Partapeli:

Zayn Malik ilman meikkiä9

Monet ihmiset haluavat nähdä Zaynin oluen kanssa ajelun sijasta. Ollakseni täysin rehellinen, hän ei näytä huonolta. Hän ei todellakaan ole enää lapsi, mutta jotenkin hän kuitenkin esittää tuota viattomuutta.

10. Ripped Kid:

Zayn Malik ilman meikkiä 10

Tämä on otos yhdestä One Directionin lifestyle -videosta, joka näytti kuinka Zayn vietti päivänsä. Kaikista oikeista syistä Zayn pitää urheilusta luonnollisesti houkuttelevilla kasvoillaan paljon.

Tämä artikkeli tuo sinulle hienoimpia Zayn Malikin kuvia, joissa hän urheilee täysin todellisia kasvojaan ilman minkäänlaista kasvojen kauneudenhoitosovellusta. Kaikille Zayn Malikin ystäville tämä artikkeli on unelma.