10 näkymätöntä kuvaa Priya Anandista ilman meikkiä

Priya Anand on yksi Etelä -Intian elokuvien yleisimmistä päivittäisistä kasvoista, jotka palvelevat pääasiassa Telegu- ja Tamil -elokuvateattereita. Lapsuudesta lähtien Anand oli katsonut elokuvateollisuutta, mutta ilmeisesti se ei ollut näyttelijäosa, joka houkutteli häntä, vaan pikemminkin tekninen osa. Lentäessään ulkomaille saadakseen viimeisen koulutuksensa hän palaa Chennaiin, Etelä -Intiaan osallistumaan johonkin mallinnukseen, jonka kautta hän lopulta sai suuren tauon elokuviin. Aina kaunis tunne näytöllä, se tulee itse asiassa ilman meikkiä, jolloin voimme todella arvioida, onko näyttelijä todella kaikki tämä ja jotain muuta.

Kauniita kuvia Priya Anandista ilman meikkiä:

1. Ikuinen diiva:

priya anand ilman meikkiä

Näyttää kauniilta tavalliseen tapaan, tämä kauniisti oranssiin puseroon koristeltu diiva näytti aivan hienolta, kun hän valitsi minimalistisen ilmeen. Hänellä ei ehkä ollut ammattimaista hienovaraisuutta näytöllä, mutta pieni vuoraus ei koskaan vahingoittanut ketään. Kun hän poseeraa, punastuneet ruusut posket tuovat esiin hänen piirteensä entistä enemmän.

2. Täydellinen hymy:

priya ja ilman meikkiä 2

Lämmin aurinko suudeli hehkua levisi hänen kasvoilleen, kun tämä kaunis näyttelijä hymyili leveästi poskesta poskelle. Hänen kasvoillaan ei ollut muuta meikkiä kuin pieni väri huulilla korostamaan hänen piirteitään. Hänen ihonsa virheettömyys näkyi sileässä tekstuurissa, joka sai hänet näyttämään todella kauniilta.

3. Rentoutuminen:

priya ja ilman meikkiä 3

Valitessaan laiska kausaalinen päivä näyttää, Anand pariksi hänen minttu ja merensininen säiliö hänen joka päivä rento sininen denim jean. Hän meni ilman meikkiä, mutta hänen hiuksensa, jotka putosivat makeasti hänen olkapäänsä yli, oli muotoiltu ja viimeistelty, kun hän poseeraa valtavan naurun kanssa.

4. Kaikki hymyt 1:

Priya Anand ilman meikkiä 4

Tässä kuvassa aina minimalistisena Priya Anandilla oli lievä silmänympärys, joka muotoili silmiään korostaen hänen kuohuviiniä ja pehmeitä sävyjä hänen hymyilevien huuliensa yli. Pukeutuneena perinteisesti ylelliseen pukuun, hän pukeutui kultaiseen leivottuun ihoonsa.

5. Kaikki hymyt 2:

priya ja ilman meikkiä 5

Tässä meillä on toinen hymyilevä kuva aina kuplivasta Anandista. Kun hän hymyili lempeästi kameralle, hän käytti todellista väriä ilman meikkiä, mutta terävät piirteet saivat hänet näyttämään kauniilta, meikillä tai ilman.

6. Quizzical Look:

priya ja ilman meikkiä 6

Runsaasti sävytetty iho, jossa on säteily ja luonnollinen aura, Priya Anand valkoisessa muodollisessa puvussaan näytti melko houkuttelevalta jopa ilman meikkiä kasvoillaan. Hänen ihonsa kirkkaus näkyi heti, kun hänen pehmeä hymy sai hänet erottumaan joukosta. Jakautumalla ja harjaamalla hiuksensa keskiosaan, hän jätti ne luonnollisiksi kasvojensa tavoin.

7. Id Launch -tapahtuma:

priya ja ilman meikkiä 7

Tämä on yksi tapahtumista, joihin Priya Anand osallistui ja jossa hän päätti tehdä kauniin vaaleanpunaisen perinteisen puvun, joka sopi hänen säteileviin piirteisiinsä. Hänen hiuksensa oli muotoiltu makeasti, kun hänen kirkas ja tahraton iho loisti kirkkaasti. Kun hän vietti aikaa hauskalla ja hauskalla, hän näytti luonnolliselta itseltään, kauneus ja armo yhdistettiin.

8. Poseeraaminen:

Priya Anand ilman meikkiä 8

Jälleen kerran näemme Priyan jälleen kerran syy -seuraamuksessa, urheillen rentoa naapuriasua. Kuitenkin hänen villi kuviollinen t-paitansa tai sininen denim-farkkunsa eivät saa häntä näyttämään hetken arvoiselta, vaan hänen kauniit virheettömät kasvonsa. Kevyt vaaleanpunainen korosti hänen huuliaan, kun hänen ihonsa ilman meikkiä loisti loistavasti.

9. Kuva parvekkeelta:

priya ja ilman meikkiä 9

Yhdestä hänen elokuvakuvastaan ​​otettuna näemme kauneuden itse nojautuvan parvekkeen kaiteita vasten rauhalliselta ja kootulta. Kuvasta voimme päätellä, ettei hänellä ole meikkiä.

10. Selfie -pelin voittaja:

priya ja ilman meikkiä 10

Selfie -pelissä selkeästi hallitseva viimeinen kuva kauneudesta sisältää hänet enkelin aurassaan, jossa on hieno valkoinen mekko, jonka hiukset ovat käpristyneet ja muotoiltu kummallakin puolella. Pienellä määrällä tarvittavaa värisävyä hän poistaa alaston ilman meikkiä.