10 parasta Jacqueline Fernandezia ilman meikkikuvia

Jaacqueline Fernandez on Sri Lankan kaunotar, joka voitti Miss Sri Lankan maailmankaikkeuden vuonna 2006. Hän aloitti tämän jälkeen mallin uransa ja pussasi roolin Bollywoodissa elokuvassa Aladin yhdessä pääosissa olevien Ritesh Deshmukhin ja Amitabh Bachchanin kanssa. Hän voitti kansainvälisen intialaisen elokuva -akatemian palkinnon parhaasta naispuolisesta debyytistä. Jacqueline houkuttelee yleisöä kauniilla kasvoillaan ja erittäin hyvällä pukeutumiskyvyllään.

Jacqueline Fernandez ilman meikkiä:

1. Kiinni tapahtumassa ilman meikkiä:

Jacqueline Fernandez ilman meikkiä

Alla olevassa kuvassa näemme näyttelijän sammalvihreässä mekossa, jossa on valkoinen käsivarsi ja keskellä ruskeat napit. Hänellä on keltainen laukku oikealla olkapäällään ja hänen hiuksensa pidetään auki ja putoavat alas olkapään vasemmalta puolelta.

2. Tanssin harjoittelun aikana:

Jacqueline Fernandez ilman meikkiä 2

Tätä kuvaa napsautetaan näyttelijän harjoitellessa tanssia tapahtumassa. Hänellä on urheiluvaatteet, yllään harmaa paita ja vyötäröllä sidottu takki. Hänellä on ruskeat aurinkolasit, jotka peittävät hänen silmänsä, ja hän nostaa suoraan ylös sitoakseen sen.

3. Työskentely Laptopilla:

Jacqueline Fernandez ilman meikkiä 3

Näyttelijä hymyilee kameralle kannettavan tietokoneen ollessa. Hänet nähdään yllään hihaton musta toppi ja hiukset leikataan takaa ja putoavat alas vasempaan olkapäähän jättäen hieman turvonnut lukot päähän edessä. Hänen vasemmassa kädessään on hopeoitu ketjutettu rannekello.

4. Trendikäs:

Jacqueline Fernandez ilman meikkiä 4

Jacquelinella on loistava pukeutumistunto, jonka hän osoittaa alla olevasta kuvasta. Hänellä on yllään tyylikäs valkoinen toppi, jossa on valtavia helmiä keltaisella, sinisellä, punaisella, mustalla, merivihreällä ja oranssilla. Hänen pohjansa on peitetty kapeilla istuvilla synteettisillä housuilla ja mustilla saappailla. Hänellä on vihreä laukku ja matkapuhelimen kansi on samanvärinen.

5. Jacqueline Shah Rukh Khanin kanssa lentokentällä:

Jacqueline Fernandez ilman meikkiä 5

Jacqueline nähdään Shah Rukh Khanin kanssa lentokentällä heidän matkustaessaan Australiaan. Näyttelijä on rento kermanvärinen t-shortsi, jossa on valkoiset housut ja musta takki kädessään.

6. Tapahtumassa:

Jacqueline Fernandez ilman meikkiä 6

Näyttelijää napsautetaan tapahtumassa, jossa hän näyttää luonnollisesti kauniilta. Hänellä on yllään valkoinen “kurti”, jossa on hopeakuviot, ja hänen paksut hiukset pidetään auki ja putoavat alas vasemmalta.

7. Lentokentällä:

Jacqueline Fernandez ilman meikkiä 7

Tätä kuvaa napsautettiin Mumbain lentokentällä, kun hän oli lähdössä tapahtumaan Sydneyyn. Hänellä on yllään musta yläosa, joka peittää puolivarteen käsivartensa, jossa on hopeanvärinen painatus ja mustat housut. Pyöreät aurinkolasit saavat hänet näyttämään trendikkäältä. Hänellä on myös musta laukku mukana ja hänen hiuksensa ovat turvonnut ja sidottu poniksi.

8. Jacqueline Madhuri Dixitin kanssa Sydneyssä:

Jacqueline Fernandez ilman meikkiä 8

Tämä kuva on napsautettu Sydneyssä näyttelijä Madhuri Dixitin kanssa. He olivat menneet sinne tapahtumaan Temptation Reloaded 2013. Jacquelinella on yllään vaaleanvihreä huppari ja korvissa hänellä on suuret pyöreät korvakorut. Hänen hiuksensa on harjattu ja pidetty auki.

9. Intialaisessa ilmeessä:

Jacqueline Fernandez ilman meikkiä 9

Näyttelijää napsautetaan intialaisessa ilmeessä. Hänellä on yllään persikanvärinen “salwar”, jossa on tikkejä vihreänä ja mauve. Hänellä on toisessa kädessä valkoinen kukkaro ja toisessa matkapuhelin. Hänellä on kultaiset korvakorut korvissaan ja hänen hiuksensa on jaettu toiselta puolelta ja sidottu poniksi takana.

10. Tapahtumassa Essel Worldissa:

Jacqueline Fernandez ilman meikkiä 10

Näyttelijä puhuu ihmisille kuin hän oli mennyt tapahtumaan Essel Worldiin. Hän näyttää erittäin trendikkäältä valkoisessa hihattomassa yläosassaan sekä löysät palazzohousunsa ja tyylikäs vyö. Hänellä on musta hihnallinen rannekello vasemmalla ja hänen hiuksensa on muotoiltu poniksi.