10 parasta kuvaa Bhavanasta ilman meikkiä

Malajalam -näyttelijät eivät ole vain kunnioittaneet Etelä -Intian elokuvateollisuutta kauneudellaan ja lahjakkuudellaan, vaan ovat myös hyökänneet tamili-, telugu-, kannada- ja hindi -elokuva -aloille ja saaneet nimensä kaikkialla Intiassa, mutta etenkin etelässä. Kerala on tuottanut monia hienoja näyttelijöitä, joista yksi on Karthika Menon, joka tunnetaan yleisemmin lavanimellään Bhavana.

Bhavana, kotoisin Thrissurista, Kerala on arvostettu näyttelijä Etelä -Intian elokuvateollisuudessa ja kahden Keralan osavaltion elokuvapalkinnon saaja. Bhavana on haaveillut näyttelijäksi jo viiden vuoden iässä.

Hän teki debyyttinsä 16 -vuotiaana Malajalam -elokuvassa Nammal, joka oli välitön menestys ja ansaitsi hänelle monia kunnianosoituksia. Elokuva sai hänet nousemaan tähtiin. Monia muita tamilielokuvia tulossa Bhavana on osoittanut, että hän ei ole vain luokan näyttelijä, vaan hänellä on kauneutta mukana, kauneus, joka säteilee sisältä. Katsomme Bhavanaa, joka oli kiinni ilman hänen meikkiään, mutta joka näyttää loistavalta kuin koskaan.

Rakastan hymyäsi:

Bhavana ilman meikkiä

Bhavanan kauneus näyttää varmasti valehtelevan hänen hymynsä kanssa. Mikään meikki ei pysty vangitsemaan hänen karismansa ja viehätyksensä olemusta kuten hänen hymynsä. Hänen yksinkertainen tapa pukeutua lisää hänen valituksensa antamalla hänelle lähes viattoman näköisen ilmeen.

Yötaivaan alla:

Bhavana ilman meikkiä 2

Täällä hän jää kameraan yöllä ilman meikkiä. Vaikka jotkut näyttelijät välttelevät kameraa, Bhavana ei epäröi hymyillä kameralle ilman kasvojaan. Hänen hymynsä riittää valloittamaan yleisön.

Allekirjoitus kampaus:

Bhavana ilman meikkiä 3

Kun se ei ole parrasvalojen alla, Bhavana voidaan yleensä nähdä urheillen hänen allekirjoituksensa kampauksella, keskellä jakautumalla, joka vedetään takaisin pullaan tai poninhäntäyn. Hän ei usko, että päästää hiuksensa irti, mitä monet näyttelijät tekevät peittääkseen meikin puutteen.

Matkalla:

Bhavana ilman meikkiä 4

Suloinen kuva Bhavanasta auton sisällä. Pukeutunut tavalliseen harmaaseen T-paitaan, jossa on yksinkertaiset valkoiset helmikorvakorut, Bhavana heijastaa pelkästään luonnon kauneutta ja viehätystä, joka säteilee hymystä ja käsittää kameran, olipa se sitten näytöllä tai sen ulkopuolella..

Rakas koti:

Bhavana ilman meikkiä 5

Tässä on kuva Bhavanasta, jonka hän on ottanut omasta kodistaan. Ei tarvitse meikkiä niin kauniille kuvalle kuin tämä. Vaaleanpunainen yläosa ja vastaavat korvakorut korostavat hänen virheetöntä ihoa, kun taas “tika” toimii koristeena.

Ylevä Bhavana:

Bhavana ilman meikkiä 6

Vain pari roikkuvia korvakoruja ja pienin musta “bindi” koristavat hänen kasvojaan, joten Bhavana näyttää ylelliseltä tässä yksinkertaisessa valkoisessa kurtassa, jossa on oranssi kirjonta. Hänellä ei myöskään ole varausta kampaukseensa, jakautui keskeltä ja vedettiin takaisin pullaan. Bhavana on kaunis kasvot ilman meikkiä, jota ei ainakaan tuo suloinen, ujo hymy auttaa.

Paljas Bhavana:

Bhavana ilman meikkiä 6

Vaikka se ei ole hänen viehättävä paras tässä kuvassa, Bhavana näyttää silti tarpeeksi söpöltä leikatakseen kauniin kuvan. Jatkuva meikin käyttö näytöllä ei ole vielä tuhonnut hänen hienoja piirteitään ja vaikka hän näyttää väsyneeltä, hän onnistuu silti antamaan auraa itsestään.

Bhavana lomalla:

Bhavana ilman meikkiä 7

Lomalla perheensä kanssa Bhavana päätti poseeraa kameroille san makeup. Vaaleansiniset farkut, ruskea vyö ja vaaleanpunainen ja valkoinen pusero täydentävät hänen pukunsa, joka koristaa hänen bonny -hahmonsa.

Varo tätä:

Bhavana ilman meikkiä 7

Kuva Bhavanasta ilman meikkiä on varmasti virkistävä näky. Nähdään täällä lomalla yhdessä hänen monista asennoistaan, hän on hänen vilkas, iloinen itsensä. Jos fanit ovat kiehtoneet hänen kauneudestaan ​​kelaelämässä, he eivät ole pettyneitä nähdessään hänet tosielämässä.

Bhavana ilman meikkiä:

Bhavana ilman meikkiä 8

Tämä kuva elokuvan still -kuvasta näkee Bhavanan ilman meikkiä, ja se vain osoittaa, että tämä tyttö ei tarvitse kauniita maalattuja kasvoja näyttääkseen parhaalta. Hänen yksinkertainen viattomuutensa ja miellyttävä ilmeensä korvaa meikin ihmeitä.