10 parasta Nithya Menonin kuvaa ilman meikkiä

Kauneus vaihtelee ihmisestä toiseen. Jotkut voivat valita keinotekoisia keinoja parantaa kauneuttaan, kun taas toiset haluavat käyttää luonnollista ulkonäköään. Näyttelijöillä heillä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoa näytöllä.

nithya menon ilman meikkiä

Epäilemättä meikki ja meikkivoide tehostavat paljon ominaisuuksiaan ja voivat muuttaa jopa tavallisimman näköisen henkilön näytön jumalattareksi, mutta kun ei kuvata, jotkut näyttelijät päättävät astua ulos vähän tai ei ollenkaan. Nithya Menon on yksi monista intialaisista näyttelijöistä, jotka voidaan saada kiinni useaan otteeseen joko tilaisuudessa tai normaalina päivänä ilman meikkiä. Jotkut alla olevista kuvista ovat todisteita hänen luonnollisesta kauneudestaan.

Glorious Nithya Menon ilman meikkiä:

Tässä on luettelo Nithya Menonin parhaista kokoelmista ilman meikkikuvia, jotka tekevät heistä fanit erittäin onnellisiksi ja ihmettelevät.

1. Hieno vaaleanpunainen:

Nithya Menon ilman meikkikuvia 1

Nithya Menon näyttää tavalliselta, mutta hienovaraiselta tässä vaaleanpunaisessa yläosassa ja kontrastisessa punaisessa kynsilakassa Etelä -Intian elokuvatoiminnossa. Tässä kuvassa Nithya sports ilman meikkiä yksinkertaisella pukeutumisella.

2. Etelä -Intian elokuvateatterin paljaat kasvot:

Nithya Menon ilman meikkikuvia 2

Nithya Menon tarvitsee vain hymyn näyttääkseen luonnolliselta. Hänen mustan olkapään pituiset kiharat lukot korostavat hänen pyöristettyjä kasvojaan, vaikka mustavalkoinen T-paita saa hänet näyttämään hieman napakalta. Tässäkään hän ei käytä meikkiä kasvoillaan.

3. Kerala Beauty:

Nithya Menon ilman meikkikuvia 3

Bangaloreista kotoisin oleva Nithya Menon on menestynyt etelä -intialaisen elokuvanäyttelijänä ja toistolaulajana. Näkyy täällä telugu -elokuvan, Ala Modalaindi, äänitiedosto -toiminnolla. Nithya Menon päätti käyttää toimintoa ilman kosmetiikkaa. Hän haluaa aina näyttää luonnollisen kauneutensa ilman meikkiä.

4. Lähikuva ja henkilökohtainen:

Nithya Menon ilman meikkikuvia 4

Lähikuva Nithya Menonista samalla äänenvapautustoiminnolla, joka esittelee hänen luonnollista kauneuttaan parrasvaloissa. Herkkä kultainen kuvioitu salwar on peitetty valkoisella dupatalla kokonaisuudessaan, ja se sopii sopivasti kultaisen ripustusparin kanssa antaakseen hänelle klassisen intialaisen ilmeen. Hänen hiilen mustat hiuksensa päästää irti harteiltaan tehostaa hänen vaaleanruskeiden silmiensä väriä ja korostaa koko ulkonäköään ilman meikkiä.

5. Valmis Nithya:

Nithya Menon ilman meikkikuvia 5

Nithya Menon näyttää siistiltä ja tyylikkäältä tässä hihattomassa röyhelöisessä topissa. On hämmästyttävää, miten pukeutumisesi voi vaikuttaa varsinkin ilman meikkiä. Hiuksilla, joita pidetään osana naisen kauneutta, on myös tärkeä rooli nousussa. Nithyalle tämän viileän kesäisen topin ja pitkien mustien kiharoiden yhdistelmä toimii hienosti hänen meikkivapaassa persoonassaan.

6. Iskevä asento:

Nithya Menon ilman meikkikuvia 6

Säteilevä Nithya Menon löytää aikaa poseeraa kameralle nauttien raikkaasta ja meikittömästä ulkoasustaan. Hänestä olisi tullut kaunis toimittaja, ura, jota hän aikoi jatkaa ennen kuin päätti ryhtyä näyttelijäksi.

7. Söpö Still Of Nithya:

Nithya Menon ilman meikkikuvia 7

Idyllinen kuva Nithya Menonista, joka poseeraa jälleen kameroille ilman meikkiä täysin luonnollisessa ympäristössä, joka lisää hänen luonnollista ulkonäköään. Hänen paksu musta moppi hiuksista irtonaisena korostaa hyvin hänen kirkasta ihoa ja vaaleaa ihoa ja sinappivärinen kurta näyttää täydelliseltä ruukkukasvien taustalla.

Lue myös: Genelia ilman meikkiä

8. Hänen pointtinsa ilmaiseminen:

Nithya Menon ilman meikkikuvia 8

Nithya Menon, jolla on vähän tai ei ollenkaan meikkiä, voi silti onnistua näyttämään häikäisevältä näytön ulkopuolella, ja kauneus siinä on, että hän näyttää unohtavan tosiasian. Kukkainen vaaleanpunainen ja viininpunainen pusero on hyvä valinta, jossa on tummat siniset farkut. Aivan kuten hän on tehnyt jälkensä Etelä -Intian elokuvateollisuudessa, hän näyttää tekevän tunteensa tässä kuvassa lisäämällä arvovaltaisen käytöksen täysin miellyttävään persoonallisuuteen.

9. Sateinen ilme:

Nithya Menon ilman meikkikuvia 9

Yhdestä hänen elokuvistaan ​​otettu still -kuva, sade näyttää pestään koko Nithya Menonin meikki jättäen hänen hymynsä koskemattomaksi. Tässä kuvassa näkyvä viaton elämä, suuret silmät ovat niin uskollisia hänen luonteeltaan tosielämässä.

10. Melko Poser:

Nithya Menon ilman meikkikuvia 10

Nithya Menon rakastaa varmasti poseeraa kameralle. Pelkästään purppuraan toppiin ja sinisiin farkkuihin pukeutuneena hänellä on minimaalinen meikki, ja hän tekee viehätyksensä aivan kuten esityksissään, jotka ovat voittaneet hänen eri ehdokkuutensa ja Nandi -palkinnon parhaasta näyttelijästä.