12 parasta kuvaa Kelly Clarksonista ilman meikkiä

Kelly Brianne Clarkson tai yksinkertaisesti Kelly Clarkson (hänen näyttelijänsä) on yksi Amerikan parhaista laulajista. Hän on Amerikan idolin voittaja, joka nosti verhot hänen menestyneelle uralleen laulajana ja lauluntekijänä. Hän on suosittu paitsi musiikin ystävien, myös muotipoliisin keskuudessa. Tämä luonnon kauneus näkyy usein paljaalla kasvolla. Jopa ilman meikkiä, Kelly näyttää vetävän jokaisen ilmeen luottavaisesti. Tämä artikkeli kattaa joitakin parhaista kuvista Kelly Clarksonista ilman meikkiä.

Parhaat kuvat Kelly Clarksonista ilman meikkiä:

1. Suora laukaus:

Kelly Clarkson ilman meikkiä 1

Tämä on melko vanha kuva Kellystä, jossa hän näyttää kauniin hymynsä ja meikkivapaat kasvonsa. Kelly haluaa elää yksinkertaista elämää ja pukeutua myös melko yksinkertaisesti. Hänen mielestään hänen luonnollinen kauneutensa riittää vaikuttamaan katsojiin. Tämä on yksi parhaista Kelly Clarksonin kuvista ilman meikkiä.

2. Täydelliset otsatukka:

Kelly Clarkson ilman meikkiä 2

Tämä on jälleen yksi mahtava kuva American Idolin voittajasta, jossa hän harrastaa meikkivapaita kasvojaan. Hän näyttää niin jumalalliselta edes yrittämättä. Hänen hymynsä luonnollisen kauniiden kasvojensa kanssa riittää vaikuttamaan ihmisiin.

3. Surulliset, mutta kauniit kasvot:

Kelly Clarkson ilman meikkiä 3

Tässä on vielä yksi vanha kuva Kelly Clarksonista, jossa hän näyttää käyttävän nolla meikkiä. Kelly on yksi kaikkien aikojen houkuttelevimmista laulajista, ja meikkittömillä päivityksillä hän pystyy pysymään yhteydessä faneihinsa.

4. Valmis roiskeille:

Kelly Clarkson ilman meikkiä 4

Kelly painoi viime aikoina jonkin verran. Mutta hänen äänensä ja kauneutensa eivät ole vaikuttaneet. Ihmiset pitävät hänestä edelleen ja hän on edelleen yksi kaikkien aikojen kauneimmista poplaulajista. Kellyn ei tarvitse edes yrittää näyttää kauniilta. Hän voi pysyä yksinkertaisena maksimrajaan asti ja silti olla melko tyylikäs.

5. Herkullinen äiti:

Kelly Clarkson ilman meikkiä 5

Tämä kuva meikkittömästä Kelly Clarksonista napsautettiin, kun hän meni perheensä kanssa pitkälle matkalle. Täällä hänet havaittiin yllään arkivaatteissa ja hän näytti myös todella kauniilta. Hänen kasvonsa muuttuivat hieman pulleiksi raskauden aikana, mutta hän pystyy silti vaikuttamaan moniin ihmisiin.

6. “Ihmeellinen nainen”:

Kelly Clarkson ilman meikkiä 6

Kelly ei halua tulla julkiseksi paljon, ja siksi hän yrittää pitää matalan profiilin suurimman osan ajasta. Täällä hänet nähtiin yllään harmaa pusero ja lukukahva sekä ruskea laukku. Hänen kasvoillaan ei ollut meikkiä ja hän näytti melko kauniilta vain tällä tavalla.

7. Poikaystävän ilme:

Kelly Clarkson ilman meikkiä 7

Tässä on kaunis kuva hämmästyttävästä Kellystä, jossa hän ei käytä meikkiä ollenkaan, mutta onnistuu silti näyttämään varsin vaikuttavalta.

8. Rantavalmis:

Kelly Clarkson ilman meikkiä 8

Tämä on kaunis kuva Kellystä, joka otettiin hänen uidessaan ystäviensä kanssa teemapuistossa.

9. Lady in Black:

Kelly Clarkson ilman meikkiä9

Täällä voimme nähdä Kellyn lähtevän, kun hän on suorittanut live -esityksensä tapahtumassa. Hän näytti viileältä mustalta ja näytti tällä tavalla melko hyvältä.

10. Lentokenttänäkymä:

Kelly Clarkson ilman meikkiä 10

Kelly pitää matalaa profiilia, kuten aiemmin keskusteltiin, ja tämä kuva todistaa sen. Kelly näyttää erittäin suloiselta tässä kuvassa hänestä, jota napsautettiin lentokentällä.

11. Täydellinen äiti:

Kelly Clarkson ilman meikkiä 11

Kelly näyttää siltä, ​​että hänellä oli ongelmia lasten kanssa kotona. Tässä kuvassa hän on havaittu yllään rento t-paita, joka on värjätty hiki. Hei sotkuinen hiuspulla ja se “Mitä sinä juuri teit?” ilme kasvoillaan tekee siitä huvittavan laukauksen. Hän onnistuu silti näyttämään kauniilta, eikö totta?

12. Hymyile Selfieksi:

Kelly Clarkson ilman meikkiä 12

Olemme täysin hämmästyneitä tästä kuvasta, jossa löydämme Kellyn hymyilevän selfiessä lapsensa kanssa. Hänellä on söpö mehiläinen painettu korkki, eikä iholla ole jälkiä meikistä. Tuo miljoonan dollarin hymy riittää pitämään sinut koukussa hänen kuviinsa.

Kelly Clarkson on paljastanut useissa haastatteluissa, että hän rakastaa luonnollista itseään ja haluaa mennä meikkiä pois lavalta. Hänellä on suloiset kasvot, jotka voivat sulattaa jopa kovimmatkin sydämet. Kelly on täydellinen sekoitus glamouria ja kodikkuutta. Hän voi käyttää diivan kenkiä sytyttääkseen lavan tuleen tai yksinkertaisesti pukeutua kotiäidin viittaan. Joka tapauksessa hän vetää onnistuneesti ulkoasun!

Kelly Clarkson on luonnollisesti kaunis ja yllä käsitellyt kuvat ovat joitain parhaita siellä. Kuvat osoittavat, että tämä nainen voi näyttää aivan uskomattomalta edes menemättä minkäänlaisiin kauneudenhoitotuotteisiin.