14 upeaa kuvaa Jessie J: stä ilman meikkiä

Jessica Ellen Cornish tietää myös lavanimellään Jessie J on kuuluisa laulukirjoittaja Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Hän on tunnettu villistä tyylistään, mutta kauniista ulkonäöstään. Hänen twitter -tiliään päivitetään säännöllisesti ilman meikki -selfieitä, joissa hän kommunikoi faniensa kanssa kuviensa kautta. Vaikka hän valitsee raskaan meikin lavalla, laulaja päättää pitää sen yksinkertaisena ja luonnollisena näytön ulkopuolella. Hän järkyttää kaikkia kristallinkirkkaasta ihostaan ​​kuorittuaan meikkikerroksensa. Tässä artikkelissa keskustelemme parhaista Jessie J no makeup selfie -kuvista.

1. Yrityksen ilme:

Jessie J ilman meikkiä

Laulaja valitsi kuviotilan ulkoasun tässä kuvassa. Hänellä oli tyylikkäät hiukset, ylisuuret lasit ja pitkä trenssitakki. Jessie meni paljain kasvoin tässä kuvassa, mutta näytti miljoonalta dollarilta. Hän näytti olevan täysin nauttinut puhelinkeskustelustaan. Rakastamme täysin tätä asentoa!

2. Ajeltu pään ulkoasu:

Jessie J ilman meikkiä 2

Kuinka moni meistä voi näyttää niin kauniilta lähes ajeltuista hiuksista? Hän näytti hämmästyttävältä tässä epätavallisessa hiustyylissä, jossa hän leikkasi hiuksensa juuriin asti ja värjäsi sen platinaksi. Hänen ihonsa paljastaa raikkauden, jota monien naisten on lähes mahdotonta saavuttaa. Unohtamatta hänen ihania vaaleanpunaisia ​​huuliaan!

3. Matkalla:

Jessie J ilman meikkiä 3

On kaunis päivä, päivä lähteä lenkille avoimessa yläosassa. Jessie näyttää upealta tässä hillityssä ulkoasussa. Hän valitsi harmaan t-shortsin ja hopeisen kuristimen. Hänellä ei ollut meikkiä kasvoillaan ja hän päätti pitää kulmakarvansa vääristyneenä. Rakastamme kuinka mukava hän näytti tässä kuvassa.

4. Hit The Sack Selfie:

Jessie J ilman meikkiä 4

Väsyttävästä päivästä huolimatta laulaja onnistui näyttämään enkeliltä. Hän antoi meille tärkeitä kauneustavoitteita tässä kuvassa, jonka hän julkaisi sosiaalisen median tilillään. Hän latasi tämän kollaasin, jossa Jessie meni ilman meikkiä, mutta näytti tuoreelta kuin kukka. Hänen valkoinen kylpytakki täydensi hänen säteilevää ihoaan erittäin hyvin.

5. Korppi tukkainen kauneus:

Jessie J ilman meikkiä 5

Yhtä asiaa ei voida kiistää, että Jessie J näyttää erilaiselta, kun hän ei käytä meikkiä. Mutta hänellä on kauniit kasvot, eikä sitä tarvitse hemmotella kasvotuotteiden avulla. Tämä on yksi parhaista Jessie J ilman meikkiä -kuvista.

6. Pysyminen lämpimänä:

Jessie J ilman meikkiä 6

Jessiella on melko söpöt kasvot ja hän näyttää silti houkuttelevalta, kun hän ottaa meikin pois. Tätä kuvaa napsautettiin, kun Grammy -ehdokas kauneus oli lähdössä lentokentältä. Hän vaikutti melko mukavalta siitä tosiasiasta, että häntä kuvattiin jopa ilman meikkiä. Hän uskoo luonnolliseen kauneuteensa.

7. Täydellinen putki:

Jessie J ilman meikkiä 7

Jessie J pudottaa huulensa tässä nimenomaan ilman meikkiä. Hän näytti aika hyvältä, vaikka otti meikin pois kasvoiltaan. Tämä kuva näytti hänen täydellisen kurkunsa, joka sai hänet näyttämään söpimmältä kuin koskaan. Hänen ihanat vaaleanpunaiset huulensa ja täydellinen ihonsa ovat jokaisen tytön unelma.

8. Valloittava hymy:

Jessie J ilman meikkiä 8

Jos haluat nähdä aidosti Jessien luonnon kauneuden, tämä on yksi parhaista Jessie J: stä ilman meikkiä. Tämä on luultavasti yksi parhaiten näyttävistä kuvista Jessiesta, joka urheilee täysin todellisia kasvojaan, jonka tulet koskaan näkemään.

9. Hymyilevä koko matkan:

Jessie J ilman meikkiä 9

Jessiellä on lapsellinen vaatetustapa tai sanotaan vain, että hän voi saada kaiken näyttämään hyvältä. Hänen kauniin kasvojensa viehätys antaa hänelle mahdollisuuden käyttää melkein mitä tahansa ja näyttää hyvältä siinä. Tämä erityisesti Jessie J ilman meikkiä -kuva napsautettiin lentokentällä.

10. Kasvopakkausaika:

Jessie J ilman meikkiä 10

Jos olet valmis näkemään Jessie J: n todelliset kasvot, tässä on yksi parhaista Jessie J ilman meikkiä, joka osoittaa hänen luonnollisen hehkunsa. Hänen kasvonsa ovat täysin jumalalliset ja hän voi harrastaa melkein mitä tahansa kasvoillaan (meikki), koska hänen kasvonsa sopivat kaikenlaisten kauneustuotteiden ylläpitoon.

11. Itse ystävystyminen:

Jessie J ilman meikkiä 11

Tämä erityisesti Jessie J no makeup selfie sai useita tykkäyksiä. Tämän kuvan takana oleva valtava melu johtuu tämän laulajan kauniista kasvoista. Hänen kasvoillaan on sellainen kyky houkutella ja melkein saada ihmiset katsomaan tätä kuvaa.

12. Tuore iho:

Jessie J ilman meikkiä 12

Jos sinulla ei ole meikkiä tämän kuuluisan laulajan kasvoista, tämä kuva sopii sinulle. Hän näytti säteilevältä ja virheettömältä tässä kuvassa. Hänen ihonsa puhui hänen terveydestään ja loisti kuin timantti. Näytti siltä kuin joku olisi kiillottanut sen täydellisyyteen. Tämä on myös yksi hienoimmista Jessie J ilman meikkikuvia koskaan.

13. Ms Funny Bones:

Jessie J ilman meikkiä 13

Jessie J tykkää hulluksi, kun hän ei ole kiireiseen aikatauluunsa. Tämä ilman meikkiä oleva kuva antaa varmasti meille kaikille kevyemmän hetken. Hän poseerasi fakeilla tekohampailla yllättääkseen fanit. Ei voi auttaa arvostamalla hänen luottamustaan, jolla hän julkaisi tällaisia ​​kuvia.

14.Diva:

Jessie J ilman meikkiä 14

Jessie J näyttää melkein samalta, kun hän urheilee vähimmäismäärää kasvoillaan. Tämä nainen tuskin vaatii kauneudenhoitotuotteita tehdäkseen itsensä houkuttelevaksi.

Jessie J on täydellinen esimerkki rajan vetämisestä henkilökohtaisen elämän ja työelämän välille. Hän on yksi niistä harvoista julkkiksista, jotka eivät pelkää näyttää maailmalle todellista ja raakaa puoltaan. Jessiellä on tiukka ihojärjestelmä, jota hän noudattaa pisteeseen asti. Tämä on salaisuus hänen peilin sileän ihon takana. Hänet tunnetaan järkyttävän kauniista ihostaan ​​ja vaaleanpunaisista huulistaan. Hänen Instagram -tilinsä on täynnä hänen selfieitä, jotka ansaitsevat paljon rakkautta ihmisiltä. Toivomme, että pidit näistä parhaista Jessie J no makeup selfie -kuvista tässä artikkelissa.