15 uusinta kuvaa Deepika Padukoneesta ilman meikkiä

Kuka ei tunne diivaa, Deepika Padukone? Rakastettu Bollywoodin DP: ksi, rakastamme hänen ainutlaatuista muotitajuaan, muotoilumenetelmiä ja tyylikkäitä ulkonäköjä. Mutta oletko koskaan nähnyt kuuluisan Deepika Padukoneen ilman meikkiä tosielämässä?

Deepika Padukone ilman meikkiä

Tiedämme hyvin, että julkkisten todelliset kasvot ovat aivan päinvastaisia ​​kuin kelaelämä, ja rakastamme kurkistaa heidän tyylikkäisiin ja kuuluisiin kokemuksiinsa. Tänään olemme päättäneet hoitaa sinua Deepikan kuvilla ilman meikkiä, ja tässä on muutamia virusgallerioita, joihin et ehkä ole törmännyt!

15 järkyttävää mutta lumoavaa kuvaa Deepika Padukonista ilman meikkiä:

Upea diiva ja fashionista Deepika Padukone ilman meikkikuvia ovat Internetissä, emmekä malta odottaa, miltä hänen todellinen elämä näyttää! Täältä löydät lisää kuvia ilman meikkiä!

1. Deepika vangittiin temppelissä:

Deepika Padukone ilman meikkiä 1

Tyypillinen intialainen nainen sydämessään, DeepikaPadukone tekee pisteen vierailla temppeleissä ja muissa uskonnollisissa pyhäkköissä aina kun mahdollista. Tässä kuvassa voit nähdä hänet valkoisena Kurtina ja keltaisena ja punaisena dupatta, ja hän näyttää yksinkertaiselta ja naapuritytöltä. Tässä kuvassa hän näyttää luonnolliset kasvonsa ilman meikkiä. Vaikka kuva on melko vanha ja siitä on kulunut aikaa, se voittaa silti sydämemme luonnollisella ja vilpittömällä mutta viattomalla kasvolla.

2. Selfie -kuningatar:

Deepika Padukone ilman meikkiä 2

Tämä kuva on hänen tuoreesta sosiaalisen median galleriastansa. Hänet nähdään täällä poseeraamassa selfie -kameralle kaikessa hauskanpidossa. Hänen glamouriaan ja tyyliään ei tarvitse selittää, ja tässä on vielä yksi todiste. Lyhyillä hiuksilla ja voimakkailla silmillä rakastamme sitä, miten hän on tyylikäs ja luonnollinen. Kaikki mitä hän teki, oli saada kosteat kasvot!

3. Perhe -henkilö:

Deepika Padukone ilman meikkiä 3

Deepika on melko lähellä neulottuja perheyhteyksiä. Tämä kuva todistaa kaiken. Rakastamme sitä tapaa, jolla Ranveer, hänen miehensä ja hänen sisarensa Anisha jäävät suoraan kuvaan DP: n kanssa. Kaikki onnelliset kasvot heidän kodissaan ovat melko intiimi kuva, ja me rakastamme tapaa, jolla he ovat niin todellisia ja raakoja! Mitä mieltä sinä olet?

4. Raaka ja todellinen kasvot:

Deepika Padukone ilman meikkiä 4

Tämä kuva jää suoraan kameraan DP: n vierailulla Mumbain JW Marriot -hotelliin töihin. Hänet nähdään hymyilevän paparazzille piiloutumatta kameran taakse, vaikka hänellä ei olekaan meikkiä. Hän on melko rohkea ja intensiivinen. Rakastamme tätä hänen elettään!

5. Tyttö vieressä:

Deepika Padukone ilman meikkiä 5

Tämä Deepika Padukone ilman meikkiä on melko viruksellinen Internetissä vuosien varrella. Mutta emme voi koskaan päästä eteenpäin tästä suloisesta kauniista hymystä! Tässä nähdään kauneus, joka näyttää erittäin rennolta, mutta tyylikkäältä valkoisissa t -paidoissaan. Deepikan päivittäinen kuluminen on hyvin luonnollista, ja siinä on vain kevyt kerma ja kosteusvoide.

6. Auringonpaisteessa:

Deepika Padukone ilman meikkiä 6

Kuinka helposti saatavan kuvan tästä voi saada! Tässä nähdään kauneus ja diiva, joka hymyilee selfie -kameralle lomansa aikana. Näemme hänen yllään yksinkertainen Nike-t-paita ja -takki, jossa on säännöllinen rento päivittäinen ulkoasu. Näyttää siltä, ​​että DP rakastaa olla mukavuusalueellaan mukavien vaatteiden kanssa kaikkina vapaa -aikoina.

7. pukeutunut valkoiseen:

Deepika Padukone ilman meikkiä 7

Deepikan tiedetään olevan erittäin tyylikäs ja intensiivinen muodissaan. Vaikka ymmärrämme kuinka tyylikäs ja kuninkaallinen, valkoinen väri voi saada, Deepika valkoisen churidarin päällä näyttää vähintään prinsessalta. Nämä DeepikaPadukone-valokuvat ilman meikkiä valkoisessa mekossa ovat yksi kaikkien aikojen suosikeistamme ja miksi ei!

8. Hölmöily hauskaa:

Deepika Padukone ilman meikkiä 8

Rakastamme tämän DP: n luonnollista ja hauskaa asentoa. Monet mainitsevat usein haastatteluissa, että DP rakastaa pitää hauskaa harjoitusten ja kuvausten aikana. Tämä on samanlainen kuva, jäänyt suoraan kameraan. Tässä nähdään kauneus ja fashionista, jotka hymyilevät pitkään kameralle typerässä asennossa. Hän ei käyttänyt meikkiä tässä kuvassa, ja hänen luonnollinen kauneutensa kulhoi meitä.

9. Auringon uiminen:

Deepika Padukone ilman meikkiä 9

DP rakastaa rehellisiä kuvia, ja tämä on toinen todiste. Tässä nähdään, että hän hymyilee jollekin auringossa liotellen. Hänen luonnollista kauneuttaan ei tarvitse kuvata, ja olemme rakastuneita tapaan, jolla hän esittelee itsensä julkisesti. Hän näyttää upealta ja upealta epäilemättä, ja puhdasta huulirasvaa levitetään vain hänelle.

10. Fitness Freak:

Deepika Padukone ilman meikkiä 10

Me kaikki tiedämme jo, kuinka julkkikset rakastavat kuntoa ja vaativat kehonsa ylläpitämistä muotimaailmassa. Mutta tiedätkö, että Deepika on aivan liikaa kuntosalille ja säännölliselle kuntoilulle? Tämä kuva on upea diiva hänen aamu -kuntosalirutiinissaan. Näemme hänen levittävän kasvoille vain kevyttä kosteusvoidetta väsyneillä silmillä ja kasvoilla. No, ennakoimme, että tämä ilman Deepika Padukoneen meikkikuvaa saattaa olla harjoituksen jälkeinen kohtaus. Tällainen luonnollinen naama ei ole sitä?!

11. Sisar Sisar!

Deepika Padukone ilman meikkiä 11

Deepika rakastaa hölmöilyä ja tässä on vielä yksi kuva galleriastamme, joka näyttää joitakin hänen hauskoja hetkiä. Hän poseeraa ystävänsä ja sisarensa Anisha Padukoneen kanssa makea suussa. Kaikki mitä hän on tehnyt täällä, on silmämeikki ja kosteusvoide. Kun otetaan huomioon hänen kauneustasot ja ulkonäkö, olemme varmoja, että hän tuskin tarvitsee meikkiä!

12.Kuvauskohteiden välillä:

Deepika Padukone ilman meikkiä 12

DP rakastaa työtään. Näemme hänet erittäin vakavina eleinä näinä aikoina kaiken hauskan lisäksi. Tämä kuva hänestä on ampumisen harjoitusten aikana, ja hän näkee yllään hyvin vähäistä meikkiä. Hellävaraisilla huulilla ja kosteutetuilla kasvoilla ymmärrämme, että hän on jo nyt suuri nesteytyksen ja kosteuttamisen fani!

13. Luonnollinen keltaisella:

Deepika Padukone ilman meikkiä 13

Tässä kuvassa huomaamme Deepikan melkein ilman meikkiä, jossa on kaikki helppo mennä. Tämä on hänen omasta kaapistaan ​​- kaikki sinusta Deepika Padukoneelta, ja me rakastamme kokonaisuutta. Vaikka rentoimmat ja mukavimmat vaatteet ovat päällä, hän näyttää epäilemättä upealta.

14. Sairauden aikana:

Deepika Padukone ilman meikkiä 14

Tämä kuva Deepika Padukoneesta ilman meikkiä otettiin muutama vuosi sitten, kun hän sairastui kuvatessaan elokuvaansa ”YehJawani Hai Deewani”. Huolimatta uuvuttavista 12 tunnin kuvauksista ja toipumisesta äskettäisestä sairaudesta, Deepika näytti loistavalta puserossaan ja sotkuisissa hiuksissaan söpöillä kuopillaan. Vaikka hän ei voinut hyvin, mutta näytti kauniilta.

15. Lounas kohtaukset:

Deepika Padukone ilman meikkiä 15

Tämä kuva Deepikasta otettiin, kun hän muutti lounaalle. Deepika, joka tunnetaan persoonallisuudestaan ​​ja upeasta hahmostaan, kuvattiin täällä rokkaamassa hahmoaan ilman meikkiä. Hän näyttää erittäin raikkaalta ja täynnä energiaa. Deepika näyttää erittäin kauniilta korkeassa poninhäntässä, harmaassa paidassa, joka on yhdistetty mustaan ​​capriin ja ylimitoitettuihin sunniesiin, joissa on lisätty glamia. Hänen tyylinsä on todella vaivatonta ja viehättävää.

Lisävinkkejä:

Ymmärrämme, että me kaikki rakastamme tapaa, jolla hän huolehtii ihostaan ​​ja kunnostaan. Tässä muutamia vinkkejä hänen kauneudestaan!

  1. Pidä kasvot aina hyvin kosteina. Kosteutettu ja kosteutettu on erittäin tärkeää ollakseen parhaassa terveydessä, olipa kyseessä fyysinen tai iho ja hiukset!
  2. Juo paljon vettä. Pysy aina nesteytettynä!
  3. Varmista, että annat ihosi raikkaan ja hengittävän joka päivä. Poista meikki päivän loppuun mennessä, äläkä koskaan nuku sen päällä!
  4. Työskentele aina fyysisen kunto -ohjelman parissa. Se auttaa parantamaan yleistä terveyttä ja olemista.

Epäilemättä Deepika Padukoneen kauneus houkuttelee meitä. Hän ilman meikkikuvia ja galleriaa sai meidät mustasukkaisiksi ja ovat myös inspiroineet meitä huolehtimaan paremmin ihostamme ja hiuksistamme. Mitkä ovat ajatuksesi? Kerro meille!

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

Q1. Mikä on DP: n suosikki ihonhoitotuote?

V: Kosteusvoide, aurinkosuoja ja voimakkaat silmät ovat hänen suosikkiyhdistelmänsä. Deepika rakastaa neutraalia, voimakasta ja tyylikästä ulkoasua.

Q2. Käykö Deepika Padukone kuntosalilla joka päivä?

V: Deepika rakastaa seurata erilaisia ​​fyysisen kunto -menetelmiä. Hän valitsee pitkät työt, juoksu, sydän, kuntosali ja paljon muuta joka viikko.

Q3. Mikä on DP: n ruokavalio?

V: Deepika haluaa mieluummin vähärasvaisen ja vähähiilihydraattisen järjestelmän. Hän pitää parempana syödä paljon vihanneksia ja hedelmiä, proteiineja ja kuituja.