8 Paras Fergie ilman meikkiä

Mustasilmäiset herneet näkivät uuden toivonvalon, ja heidän perheensä uusin lisäys Stacy Ferguson oli amerikkalainen nuori sydän, jossa oli meheviä vaaleita lukkoja ja potkiva fysiikka, joka yritti vallata maailman laulamallaan. Pian Ferguson tuli tunnetuksi nimellä Fergie, hänen suosittu näyttelijänsä, ja hetken kuluttua tämä nainen oli levittänyt siipensä, osallistunut laulun kirjoittamiseen, isännöintiin ja näyttelyyn laulamisensa rinnalla. hänen aina niin trendikkäitä tyylejään ja tähän päivään asti hän hallitsee maailmaa. Kuitenkin tähdet ovat aina hämmästyttäneet meitä ammattimaisen meikin alla, ja meidän on pääteltävä, ovatko nämä kauniit naiset todella kaikki, joka kimaltelee meikkikerrosten alla.

Kauniita kuvia Fergiestä ilman meikkiä:

Katso Fergie -kuvia ilman meikkiä, mikä hämmästyttää sinua.

1. Melko kuin koskaan:

fergie ilman meikkiä 1

Fergieä on ikuisesti ihailtu hänen ulkonäöstään ja tavastaan ​​kantaa itseään. Tässä kuvassa klassinen vertailu on tehty kahden kuvan kesken, joista toinen kuvaa Fergieä meikillä ja toinen Fergie, jolla on minimaalinen meikki, ehkä vain hänen silmänsä ja vuorauksensa. Kummassakin tapauksessa voimme päätellä, että Fergie on melko kaunis myös ilman meikkiä, jotka kaunistavat häntä.

2. Getting hänen Freak On:

Paras Fergie ilman meikkiä 2

Fergie on aina ollut kuntofriikki eikä sanonut sen parempaa, tässä on kuva Fergiestä aamulenkillään, jossa hän liitti Freak -t -paidan korkin kanssa ja näytti upealta ilman, että hänen kasvoilleen tehtiin meikkiä.

3. Virheettömyys:

fergie ilman meikkiä 3

Tässä meillä on kuva Fergusonista, joka poseeraa yhdelle hänen sosiaalisen median viesteistään, ja sen vieressä on vielä yksi kuva, joka napsautti yhtä punaisista matoista, joissa virheetön Fergie poseerasi meikkiä. Vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy kirkasnahkainen ruusuinen Fergie, joka näyttää upealta au luonnollisessa aurassaan. Hänen hiuksensa sidottiin takaisin harjaan, ja loput putosivat vapaasti.

4. Satunnainen kävely Tietoja:

fergie ilman meikkiä 4

Tässä kuvassa oleva Fergie pukeutuu rentoon päivään, jolloin hän riisui korkokengät ja lyhyen mekon ja korvasi sen violetilla housuilla ja mustalla puserolla. Kesyttäen harjansa baseball -lippiksessä, tämä kaunis nainen käveli tiellä ilman merkkejä meikistä kasvoillaan. Emme kuitenkaan voi valittaa, että hän näytti huonolta.

5. Pelipäivä:

fergie ilman meikkiä 5

Valmistautuessaan pelipäivään tyttöystävät Lopez ja Fergie poseerasivat kuvaan, jossa he molemmat loistivat kirkkaasti kuin uusi penni. Vaikka Lopez näytti silmiinpistävältä pehmeissä piirteissään, Fergie laski kevyet kissasilmänsä houkuttelemaan väkijoukkoa aurallaan. Hän näytti hienolta ja kiiltävältä kihartavassa puhtaassa ihossaan ja osoitti, kuinka meikki ei voi hillitä hänen kauneuttaan.

6. Kiiltävät housut:

fergie ilman meikkiä 6

Aina trendintekijä Fergie päätti yhdistää kimaltelevat hopeahousunsa mustan puseronsa ja avoimien heilutettujen lukkojen kanssa. Kuitenkin tänä illallisena hän päätti mennä ilman meikkiä ja kun hän valmistautui lähtemään paikasta, paparazzit onnistuivat saamaan vilauksen kauneudesta ilman meikkiä.

7. Fan Time Fun Time:

fergie ilman meikkiä 7

Poseeraa fanien kanssa Lock hartissa, Texasissa ilman meikkiä, kaunis Fergie näytti onnelliselta ja homolta. Hän myönsi, että fanien tapaaminen on aina paras tunne ja sanonta, joten hän poseerasi heidän kanssaan. Yksi täällä olevista kuvista osoittaa, kuinka hän näyttää kauniilta, vaikka hänellä ei ole meikkiä kasvoillaan.

8. Auton kyyti iloksi:

fergie ilman meikkiä 8

Täällä näemme Fergien ja hänen pitkäaikaisen aviomiehensä Josh Duhamelin ajavan autolla, jossa Fergie pitää pientä mäyräkoiranpentua Zoea lähellä häntä, kun molemmat nauttivat kyydistä. Vaikka tässä kuvassa Fergiellä on suurin osa kasvoistaan ​​peitetty retro -aurinkoisilla, loput hänen kasvoistaan ​​eivät olleet meikkiä ja ilman toista ajattelua voimme vahvistaa, että Fergie on kaunis ammatillisen avun kanssa tai ilman.