Top 10 kuvaa Dhanushista ilman meikkiä

Dhanush on etelä -intialainen näyttelijä ja myös kuuluisa laulaja. Hänen melodinen kappale sai hyvää palautetta ihmisiltä ympäri maata ja ihmiset nauttivat siitä edelleen. Yksi tämän ajan parhaista näyttelijöistä, Dhanush on työskennellyt myös Bollywoodissa, ja hänen voidaan sanoa olevan yksi niistä harvoista julkkiksista, jotka tekevät jälkensä nuorelle iälle. Hänellä on tumma ihonväri, mutta silti hän näyttää melko komealta ja on miesten karkkia joidenkin naisten mukaan. Tässä artikkelissa keskustelemme joistakin hänen parhaista kuvistaan ​​Dhanushista, joita napsautettiin hänen ollessaan ilman meikkiä, mutta hän näytti hämmästyttävän kauniilta.

1. Todellinen komea naama:

Dhanush ilman meikkiä 1

Täällä voimme nähdä Dhanushin luonnolliset kasvot, mikä osoittaa kuinka mahtavalta hän näyttää kulissien takana. Hän voi yksinkertaisesti tehdä vaikutuksen ihmisiin ilman edes urheilua.

2. Kavereiden kanssa:

Dhanush ilman meikkiä 2

Dahnush katkaistiin Etelä -Intian elokuvakavereidensa kanssa, missä hän näytti täysin luonnolliselta. Hänen kasvoillaan ei ollut meikkiä ja hän näytti aivan mieheltä. Yksi asia voidaan varmasti sanoa, että ihmiset houkuttelevat häntä hänen työstään eikä kasvojen kauneudesta.

3. Fanikuva:

Dhanush ilman meikkiä 3

Tämä on yksi parhaista Dhanush -kuvista ilman meikkiä. Amy Jackson, Dhanush -fani, ihaili hänen luottamustaan ​​urheilla ilman meikkiä ja hän halusi ottaa kuvan hänen kanssaan. Dhanush myös pyysi Amyä tekemään elokuvan ilman mitään meikkiä, koska hän näyttää häikäisevältä käyttämättä minkäänlaista kauneudenhoitotuotetta.

4. Bollywood -ystävän kanssa:

Dhanush ilman meikkiä 4

Dhanush ja Sonam tekivät kuvan yhdessä, ja siitä tuli todella onnistunut kuva. Tämä kuva Dhanushista ja Sonamista on myös menestys. Täällä voimme nähdä Dhanushin luonnollisesti houkuttelevat kasvot, vaikka hän ei urheilisi ilman meikkiä.

5. valkoisena:

Dhanush ilman meikkiä 5

Dhanush nähtiin tamilien elokuvajuhlilla, jossa hän esitteli luonnollisen viehätyksensä ja kunnollisen valkoisen paidan. Hän näytti tuolloin erittäin kunnolliselta ja terveeltä.

Katso lisää: Zayn Malik ilman meikkiä

6. elokuvassa:

Dhanush ilman meikkiä 6

Tämä on otos suositusta elokuvasta, jossa Dhanush teki hienoa työtä. Tämä erityisesti näyttää edelleen Dhanushin todelliset komeat kasvot. Hän ei urheile ilman meikkiä tässä ja näyttää silti melko houkuttelevalta. Hänen tähtiinsä on vaikea olla flirttaamatta hänen kanssaan.

7. Hääkuva:

Dhanush ilman meikkiä 7

Tämä kuva on peräisin ajalta, jolloin Dhanush meni naimisiin Rajinikanthin tyttären kanssa. Kuvassa hän näyttää yksinkertaiselta ja näyttää upeita luonnollisia kasvojaan miljoonan dollarin hymynsä kanssa.

Katso lisää: Mohanlal Ei meikkiä

8. Ystävien kanssa:

Dhanush ilman meikkiä 8

Dhanush nähtiin hauskaa Shruthi Hassanin kanssa. Hän näytti upealta tässä kuvassa aivan kuten näyttelijätoveri ja näytti myös täysin luonnolliset kasvonsa. Tämä nuori näyttelijä voi pitää itsensä suosituksi ihmisten keskuudessa yksinkertaisesti näyttämällä luonnolliset kasvonsa.

9. Tapahtumassa:

Dhanush ilman meikkiä 9

Dhanush näytti tämän todella sänkisen ilmeen tapahtumasta, jossa hän oli päävieraana. Hän näytti varsin luonnolliselta ja suosionsa lisäksi hän piti rennon vaatetustuntonsa.

Katso lisää: Amitabh Bachchan ilman meikkiä

10. Todellinen sankari:

Dhanush ilman meikkiä 10

Dhanush on todellinen sankari elämässä hyvien tekojensa vuoksi. Hän on hyvä mies ja hänellä on hämmästyttävä persoonallisuus, joka voidaan paljastaa hänen kasvojensa viehätyksestä. Tämä kuva puhuu puolestaan ​​ja sen voidaan sanoa olevan yksi parhaista Dhanush no makeup -kuvista.

Tämä artikkeli tuo sinulle joitain parhaita kuvia kuuluisan telugu -näyttelijän Dhanushin ilman meikkiä koskevasta versiosta. Hän näyttää melkein mahtavalta ilman urheilua ilman meikkiä ja voi silti tehdä vaikutuksen ihmisiin, kun hän ottaa ripsivärin pois. Hän on tietoinen luonnollisesta viehätyksestään, ja siksi hän harrastaa luonnollista kauneuttaan suurimman osan ajasta ollessaan näytön ulkopuolella.