Top 9 Lakshmi Menon ilman meikkiä

Lapsuudesta lähtien Lakshmi Menon on ollut ilmiömäinen tanssija, joka etsii yhtä mahdollisuutta tehdä siitä suuri elokuvanäytöillä. Lakshmi Menon, joka oli aina näyttelijä, aloitti uransa sivuroolilla, kunnes hän työskenteli ahkerasti yltyäkseen johtoon. Intialaista näyttelijää, jota katsotaan pääasiassa tamilien ja malajalamien elokuvateollisuudessa, pidetään nopeimmin nousevana tähtenä, joka on lyönyt kilpailunsa hämmästyttävällä näyttelemisellä.

Näyttelijällä on kuitenkin aina suuria paineita näyttää hyvältä koko ajan. Olipa kyseessä palkintojen punainen matto tai laiska asiointipäivä, ilman ammattimaista meikkiä, joka muotoilee ja jäsentää kasvojaan, se on melko paljastava ero, joka erottaa nämä julkkikset toisistaan. Tämän päivän artikkelissa tarkastelemme Menonin ilman meikkiä olevia kirjoja selvittääksemme, onko hän luonnollinen kauneus vai vain kauniit kasvot näytöllä.

1. Kauniit hymyt:

Lakshmi Menon ilman meikkiä

Hymy sanoo kaiken, mitä he sanovat, ja tässä yksi hänen kauneimmista hymyistään on luonnollinen Lakshmi Menon. Ilman studion meikkitaiteilijoiden ammattimaista apua Menon näyttää entistä maanläheisemmältä ja kauniimmalta. Hänen kirkas iho korostaa kaunista hymyä, kun hän poseeraa luonnollisessa itsessään.

2. Killer Selfie:

Lakshmi Menon ilman meikkiä 2

Selfie -pelin pisteiden tuhoaminen, Menon näyttää täällä virheettömältä ilman mitään erityisominaisuuksia tai pisteitä ihollaan. Tytön paras ystävä on hänen silmänrajauskynänsä, jonka hän uskoo, että hänen kasvonsa kuvaavat alastonta kauneutta ja pieni silmämääräinen rajauskynä korostaa hänen jo kauniita silmiään.

3. Äkilliset kynttilät:

Lakshmi Menon ilman meikkiä 3

Näyttelijä Lakshmi Menon näytti luonnolliselta itseltään tässä kuvassa. Hänen hiuksensa olivat tyylikkäät ja sidotut taakse, mikä merkitsi tätä yhdeksi niistä laiskoista kotona olemisesta. Kun hän hymyili pois, tietämättä kuvansa ottamisesta, hänen vilpittömyytensä näytti luonnollisen kauniilta.

4. olla kaunis:

Lakshmi Menon ilman meikkiä 4

Tällä kertaa pukeutunut alastomiin leggingseihin ja yhdistänyt sen korallin siniseen pukuun, Lakshmi Menon meni perinteiseen pieneen mustaan ​​sidokseen, joka koristi hänen kauniit kasvonsa. Hänen hiuksensa luonnollisessa loistossaan olivat auki ja jakautuivat sivulle, kun hän tällä kertaa tietoisena kamerasta esitti söpön hymyn kasvoilleen.

5. Elokuvan kuvat:

lakshmi-menon ilman meikkiä 5

Tämä on yksi Menonin varhaisista elokuvista, kun hän yritti vielä tehdä siitä suuren. Menon pelasi luonnollisen rusketuksensa ja omaksui kulttuurisen nousunsa. Hänen auringon paistama iho antoi pois hänen virheettömyytensä, kun hänen ilkikuriset silmänsä loistivat onnesta.

6. Selfie -aika:

Lakshmi Menon ilman meikkiä 6

Menon hallitsi jälleen kerran selfie -trendiä, tällä kertaa sisätiloissa hiuksineen pidätettynä vaaleanpunaisessa bändissä. Lakshmi näytti punaiselta paidalta ja ilman meikkiä, ja hän näytti loistavalta, kun hänen ihonsa näytti kirkkaalta ilman näkyviä pilkkuja tai täpliä.

7. Tuoreet kasvot:

Lakshmi Menon ilman meikkiä 7

Tämä on jälleen toinen kerta, kun Lakshmi Menon osoitti meille, kuinka ammattimainen meikki ei ole ainoa asia, joka tekee hänen kauniista kasvoistaan ​​niin houkuttelevia. Kuvassa näkyy selvästi Menon ilman meikkiä, joka näyttää hienolta ja tahrattomalta, kun hän yhdisti merivihreän puvun pehmeään riipukseen ja perinteiseen pieneen sidokseen.

8. Perinteinen:

Lakshmi Menon ilman meikkiä 8

Loistava taivaansininen puku, jossa on ylellinen kuvio alaosassa, sai Menonin näyttämään aivan hänen kulttuuriselta itseltään. Jälleen kerran tämä oli yksi niistä ajoista, jolloin Menon valitsi minimalistisen ilmeen kauniilla korvakoruillaan ja pehmeillä mustilla sidoksillaan.

9. Elokuva Still 2:

Lakshmi Menon ilman meikkiä 9

Tämä oli yksi Menonin elokuvista, joissa hän esitti meikkivapaan ihonsa kiiltävän ja kuohuvan, kun hän hymyili leveästi kameraan.