Top 9 Manisha Koirala ilman meikkiä

Nepalilainen näyttelijä ja taitava tanssija Manisha Koirala on yksi Intian television suosituimmista ja tunnetuimmista näyttelijöistä. Hän on työskennellyt useissa elokuvissa, kuten hindi, malajalam, telegu, tamili jne., Ja on myös menestynyt Bharatnatyam -tanssija. Äskettäin hän kävi syövän läpi ja palasi onnistuneesti. Hän on nyt kunnossa ja näyttää paremmalta kuin koskaan. Koska hän oli hindi -elokuvanäyttelijä, hän oli ensisijaisesti kauneuden kuningatar. Hän ei mene lähelle meikkiä ja näyttää silti upealta kuin jumalatar. Älä usko sitä? Tässä on joitain parhaita kuvia Manishasta, jossa hänet havaitaan ilman meikkiä.

1. Valmis palaamaan radalle:

Manisha Koirala ilman meikkiä 1

Huhujen mukaan Manisha Koirala aikoo työskennellä uuden elokuvan parissa, ja tämä on kuva vain elokuvan sarjasta. Tässä hän näyttää luonnolliset ja jumalalliset kauniit kasvonsa. Hänen kaunis ja virheetön iho on siunaus aivan kuten hänen hämmästyttävät näyttelijäsuorituksensa.

2. Lastensa kanssa:

Manisha Koirala ilman meikkiä 2

Täällä Manisha nähdään iloisessa tunnelmassa tyttärensä ja poikansa kanssa. Hänen virheetön kauneutensa ja nöyrä asenne ovat vaikuttavia tekijöitä menestyksen takana. Tämä ihana kuva urheilee hänen iloista luonnettaan ja hänen aina kaunista hymyään.

3. Tämä kansikuva:

Manisha Koirala ilman meikkiä 3

Tämä kuva otettiin, kun Manishaa haastateltiin hänen henkilökohtaisesta elämästään ja tulevista uransa yksityiskohdista. Tässä kuvassa hän harrastaa virheetöntä hymyään ja ihastuttavia luonnollisia kasvokulmia. Epäilemättä voidaan sanoa, että hän on aikansa kauneimpia näyttelijöitä.

4. Pitkän ajan kuluttua:

Manisha Koirala ilman meikkiä 4

Naimisiinmenon ja lasten saamisen jälkeen Manisha katosi Intian elokuvateollisuuden kuvasta. Pitkän ajan kuluttua hänet havaittiin kaduilla näyttävän kauniilta kuin koskaan ilman meikkiä. Kamera ei ärsyttänyt häntä. Pikemminkin hän onnistui hymyilemään ja antamaan lehdistön napsauttaa upeaa kuvaa hänestä.

5. Ikäinen, mutta silti liikkuva:

Manisha Koirala ilman meikkiä 5

Tällä hetkellä Manisha Koirala on yksi hindin elokuvateollisuuden vanhimmista ja kokeneimmista näyttelijöistä. Vaikka hän on ikäinen, hän onnistuu pitämään itsensä parhaassa mahdollisessa kunnossa äidistä huolimatta. Tässä jo zoomatussa kuvassa näemme hänen ikärajansa näkyvästi. Mutta silti hänessä on jotain kaunista, ainutlaatuista ja jumalallista, jota tulevilta näyttelijöiltä puuttuu nykyään.

6. Isä-tytär rakkaus:

Manisha Koirala ilman meikkiä 6

Me kaikki tiedämme, että Manisha Koirala toipui juuri munasarjasyövästä kuuden kuukauden pituisen rasittavan ja intensiivisen hoidon jälkeen. Hän on myös erittäin luottavainen itsestään ja kauneudestaan ​​eikä epäröi näyttää kameralleen luonnollista parasta itseään.

7. Tyttö, jolla on tekniset tiedot:

Manisha Koirala ilman meikkiä 7

Kauneus tulee sydämestä Manishan mukaan. Hänen mukaansa jos henkilö on kaunis sisältä, se näkyy hänen kasvoissaan. Tämän teorian avulla hän on edelleen matkalla menestykseen. Meikki ei todellakaan ole ongelma tälle nepalilaiselle kauneudelle, koska hän heiluttaa luonnollisia kasvojaan kameraan silloin tällöin.

8. Uutisissa:

Manisha Koirala ilman meikkiä 8

Voitettuaan syöpää vastaan ​​Manisha on ollut uusi useita kertoja. Tämä kuva on myös yhdestä niistä monista haastatteluista, joissa hän kuvasi matkaansa syöpää vastaan. Hänen meikkittömät kauniit kasvonsa vaikuttivat lähes kaikkiin yksilöihin huoneessa.

9. Saman höyhenen linnut:

Manisha Koirala ilman meikkiä 9

Manisha Koirala otti selfien näyttelijä Aditi Raon kanssa tapahtumassa, joka oli pohjimmiltaan kampanja syöpää vastaan. Ainoa kerta, kun Manisha levitti jotain kasvoilleen, oli silloin, kun hän oli menossa näytölle.