Modern bar som rumsavdelare i din lägenhet

litet-kök-elegant-bar-som-rumsavdelare

Numera är det väldigt modernt att ha en öppen planlösning. Även lägenheter i äldre byggnader renoveras och rivs väggar för att maximera boytan. I moderna projekt är utrymmet inte uppdelat alls. Denna öppna design erbjuder en stor fördel – det finns gott om plats för modern och intressant inredning. Vi ger dig en idé – Bar som rumsavdelare. På så sätt kan du optiskt avgränsa hörnen med olika funktioner.

Skydda köket – en bar som rumsavdelare

litet-kök-elegant-bar-som-rumsdelare

Vi visar dig två typer av Bar som rumsavdelare – den första är en fristående bar och köksbänk. Denna konstruktion är mycket praktisk och mångsidig och erbjuder många möjligheter för både stora och mindre rum. Baren kan anpassas till interiören och ger rummet ett elegant utseende. Man bör också ta hänsyn till de många fördelar som denna speciella rumsdelare erbjuder – nämligen att den erbjuder förvaringsutrymme, att den kan ersätta matbordet för informella middagar och att den erbjuder extra utrymme för matlagning.

Bar som rumsavdelare – en innovativ och praktisk idé

modernt-vitt-bar-polerat-glas

Den moderna Bar som rumsavdelare kan ställa in accenter och om de kombineras med rätt hängande lampor kommer det att locka allas uppmärksamhet. Valet av färger är obegränsat – du kan till exempel kombinera en vit bar med vita stolar – det ser alltid bra ut.

Minibarer var en gång väldigt populära, men med tiden har de gått ur modet. Idag fortsätter deras popularitet att växa – de kombineras ofta med en sittgrupp, där du kan chatta med vänner och vila. Det är inte obligatoriskt för dem att erbjuda alkohol för att få en bar.

Från Jaz

modernt-vitt-bar-vardagsrum

Modern rustik bar

modern-rustik-bar-träbänk

Modern träbar i köket

modern-trä-bar-kök-hängande lampa

Klassiskt vitt kök med trästång

klassisk-vit-kök-trä-bar

Fristående bar i ett klassiskt kök

fristående bar kök marmor bänkskiva

Vit stång i kontrast till tegelväggen i vardagsrummet

Tegelvägg-vit-blank-bar-vardagsrum