12 fascinerande idéer för lyxiga sovrumsmöbler

Lyxig svart sovrumskrona

Sovrummet är inte längre en oas av lugn där du behöver enkel design och känslig belysning. Vi presenterar några fascinerande exempel som säkert kommer att inspirera dig. Mousserande och glittrande accenter, stora ljuskronor, många starka färger bestämmer dem Lyxig sovrumsinredning och skapa en mysig atmosfär trots olika former och material.

Lyxiga sovrumsmöbler – glamorösa och spännande

glamorös-sovrum-rund-säng

Det italienska företaget Alta Moda skapar till exempel spännande inredning för vuxna, pojkar och flickor. Vad de har gemensamt med sina mönster är grundfärgen – vit, som är dekorerad med många färgade accenter. Svart, himmelsblått, rött, grönt – du kan välja vilken färg som helst, och de passar bra med vita väggar och golv. Bra belysning, ett mjukt täcke och några tillbehör säkerställer den ultimata lyxkänslan. Få inspiration från dessa exempel på färgglad, rolig dekoration och skapa din egen Lyxig sovrumsinredning!

Moderna lyxiga sovrum inredning designer idéer

rosa-tjejer-rum-Alta-Moda

Lyxig sovrum för barn

Lyxiga möbler skiljer sig genom sin kvalitativa design. Med mycket uppmärksamhet på detaljer kan du fräscha upp en säng med enkel form med färgade kuddar. Accenter bestäms av färger och texturer. I varje Lyxig sovrumsinredning får inte saknas från en ljuskrona. Som tillval kvarstår väggdekorationen – tapeter med mönster, tyg på väggarna eller väggmålning – allt är upp till din fantasi!

turkos sovrum

rund säng i sovrummet

Lyx-rund-säng-färgad-dekoration-sovrum

vit garderob i barnkammaren

Sovrumsskåp-vit

rosa barnrum från Alta Moda

Barnrum-rosa-Alta-Moda

Sovrumsdesign för pojkar

Pojkar-sovrum-lyx-möbler-Alta-moda

lila skåp med en intressant design

Lyxigt sovrum lila garderob design

färgade möbler i sovrummet

Dressing-toalett-färgade-stolar

blått tapet i sovrummet

färgade accenter persiska mattan sovrum

100 levande idéer för sovrumsdesign i olika inredningsstilar