Öppen spis i vardagsrummet för en mysig atmosfär

modernt vardagsrum-japansk stil-öppen spis

Eldstaden i hjärtat av varje hem – vardagsrum kommer att bidra till en mysig atmosfär. Eldstaden i vardagsrummet är ett måste för varje lyxhus, modern lägenhet, men också för romantiska hus på landet. Han har blivit en symbol för komfort, harmoni och romantik. Så om du har möjlighet, en Öppen spis i vardagsrummet missa dem inte!

Eldstaden i vardagsrummet – hjärtat i varje hem

modernt öppen spis vägg vardagsrum

Hela familjen samlas traditionellt i vardagsrummet, framför brasan, där du verkligen kan koppla av, berätta en historia eller bara spendera kvällen bekvämt för två. Eldstadens roll i inredningen är mycket mer än en värmare – även om värmen i elden utan tvekan är mycket trevlig. Av Öppen spis i vardagsrummet skapar en bekant atmosfär där du verkligen känner dig hemma. Det är därför den passar alla inredningsstilar – skandinavisk, minimalistisk, lantlig stil, vintage eller klassiker. Det finns så många modeller som du kan hitta något för varje rum.

Eldstad i vardagsrummet – viktiga råd

modern-bioetanol-öppen spis-vardagsrum-glas-trä

Innan du går och handlar ska du definitivt prata med en specialist. Mycket ofta måste vissa förberedelser göras före installationen. För att vara på den säkra sidan bör du dessutom fråga om ett visst golvbeläggning framför spisen / särskilt den traditionella kakelugnen / behoven. De moderna eldstäderna i rostfritt stål eller bioetanol är vanligtvis utformade för att vara miljövänliga och mycket hållbara. De skyddar också möbler och golv.

Öppen spis i vardagsrummet – fördelar och nackdelar

modern-lägenhet-inbyggd-i-eldstad-svart-vardagsrum

Lyxig inredning-öppen spis-kristallkrona-vardagsrum

Förutom de rent estetiska fördelarna för dig Öppen spis i vardagsrummet det finns fortfarande några praktiska skäl att nämna – denna värmare sparar pengar i perspektiv, kan till och med fungera som romantisk belysning i vardagsrummet och du behöver knappt någon dekoration. Å andra sidan är det tråkigt att installera den klassiska varianten. Ändå är en öppen spis definitivt ett trevligt tillägg till alla rum eller hus.

Abigail

modernt hus på landet öppen spis

Miljövänlig öppen spis med glasväggar

miljövänliga glasetväggar i bioetanol

Lantlig hörnkamin

Hus på landet vardagsrum hörn öppen spis

Intressant fristående öppen spis i mitten av vardagsrummet

Vardagsrum med öppen spis

 Ytterligare 100 idéer för vardagsrum