Barakvarium – modern atmosfär – från Next Level Studio

Ljuskedjor-kvällsbelysning-vita-väggar-dansgolv

På bakgården på baksidan av en 90 -talsbyggnad finns en nattklubb / café som heter Bar Aquarium för besökare med smak för modern design. Det är ett extra rum där väggarna, golvet och taket har totalrenoverats och moderniserats. De gammaldags välvda taken har tagits bort, vilket ger ett sätt för den nödvändiga luftcirkulationen. Den här Bar akvarium Omgivet av byggnader ger det ursprungliga takfönstret naturligt dagsljus.

Barakvarium – lekfulla lampor

Ventilation-klimat-luftcirkulation-belysning-bar-akvarium

Från början insisterade investerarna och arkitekterna på det ursprungliga namnet “Fountain Bar” – vattenfontän, som dock blev överflödig under byggtiden Bar akvarium som en mer passande framkom. “Fountain Bar” var en inspirationskälla för rummet innan. En ren förening med vattenfontän, vårkälla, vatten, som alla framkallar en dynamisk, föränderlig form och skugga av tomten. De lekfulla och otaliga lamporna och glittrande effekterna, färgerna och reflektionerna graverar inredningen. En kombination av vågiga sagoljus som ändrar färg.

Inredning av bar akvarium

Akvarium-fisk-plast-vita-möbler

de Bar akvarium har en svartvit inredning och har designats i svartvitt och det är precis det som kräver betoning på den starka effekten med lamporna. Belysningen överför våginformation och det nästan 70 meter stora området förkroppsligar enkla och snygga hörn och former. En fin kontrast mellan matta och blanka ytor som övergång och som komplement till belysningsstrukturen.

Lätt konstruktion

gyllene-ljus-vågiga-nattklubb

Taket tak är en färgkombination av ljus och strålar. Den slutliga strukturen bestäms av 3 millimeter kedjor av ljus som går genom 12 rör av glas. Totalt 1000 meter ljuskälla, som erbjuder ett gradvis överflöd av ljusfibrer och lekfulla reflektorer. Ljusstrålarnas hastighet och växling regleras av ett styrsystem. Ljusets struktur, som har planerats som en exakt design, representerar en parametrisk ram, som är en blandning av mjukvaruverktyg, som erbjuds i olika former, stilar och vissa storlekar.

Programvaruverktyg på högsta nivå

Belysning-möbler-bar-lounge atmosfär

Ljusen kontrolleras först som en flödesvisualisering. De grundläggande faktorerna som kan ändras när som helst är glasramarnas storlek och avstånd från varandra, ljusstrålens krökningsradie och antalet ljusrör som passerar genom denna ram och i slutändan också deras komprimering. Processen med parametrisk design bidrog inte bara till lampornas perfekta form, utan introducerade också en enkel guide för glasramarnas grafik som en grundidé och bestämde den exakta definitionen av önskad längd.

Design och kompetens

Fairy lights-dansgolv-barstol-höga bord

Det nya namnet akvarium uppfanns tack vare det 6 meter långa akvariet inbyggt i huvudväggen. Ljusen och vattnet kompenserar för bristen på utsikt över gatan och uppfattas som huvuddetaljerna. Framsidan erbjuder ett extraordinärt akvarium med teknik på högsta nivå och något växlande ljus. Baren har ett fint nätverk som fungerar som en på / av -omkopplare för musiken. LED -ljusremsor från glasramen erbjuder nödvändig belysning i färgändringar.

En sval avkoppling

olika-färger-lampor-belysning-bar-akvarium

Belysning i taket