Futuristisk kontorsinredning med 3D -väggpaneler i metall

industriella chica kontorsinredning trämöbler vita väggar

En modern sådan Kontorsmöbler med optimalt utnyttjande av utrymme och kreativ väggdesign mitt i Stockholms huvudstad väcker uppmärksamhet. Det futuristiska konceptet påverkades av både sci-fi-filmer och trender inom kontorsdesign.

Futuristiska kontorsmöbler – metall som accent i inredningen

integrerade vintage stolstrappor mörka golvplattor

De begåvade formgivarna Drobnjakovic och Sundberg från inredningskontoret Studioverket står bakom konceptet för futuristiska Kontorsmöbler. Numera spelar samarbete en avgörande roll för arbetsmiljön och teamets prestationer. Med interiören ville designers gå ett steg längre – de anställda känner att de är i en gemensam dröm. Betong och metall kombinerades skickligt – och ett extraordinärt system av skulpturella väggpaneler skapades. Oavsett om det bara är som en accent på väggen, som en vertikal trädgård med ätbara växter eller helt enkelt som en lampskärm – kan metallen med synliga spår av bearbetning användas var som helst.

Snygga och innovativa kontorsmöbler i Stockholm

Kontorsmöbler ätbara växter betongväggar

Den moderna Kontorsmöbler fascinerar med ett neutralt färgschema som lugnar ögonen. De snygga vintage trämöblerna ger interiören ett eklektiskt utseende. Subtil belysning skapar en modern atmosfär, medan inomhusväxterna fräschar upp stämningen i rummet. Kontoret sträcker sig över ett begränsat bostadsutrymme, men tack vare den smarta rumsindelningen och de praktiska möblerna ser interiören rymlig ut.

Väggdekor metallpaneler dreidimensiona

Snygg kontorsinredning, chic industriell hall

Grönsakskrukor begränsat utrymme snyggt

Skulptur metall bearbetning spår kvinna kontorsinredning idéer

Skapa trädgårdsväxter grönsaker örter kontor

cool idé snygga kontorsmöbler accentljus

Belysningssystem betong infälld metall

Kontorsinredning stilfullt originalblommönster

Lampbelysning kontorsdesign metall accenter

Planera distribution örtträdgård inomhus vägglampor