Handflätade mössor i viskos från Darono

Designar orange färg lätt bärbart praktiskt fiskenät

Precis när du tror att alla redan har tröttnat på det marina utseendet och äntligen är över, kommer något nytt som är lika ljust, lysande och skarpt – kort sagt en ny “fälla” – nu har vi den handflätade  Mössor av Darono!

Mössor i viskos i mjuka färger för barnrummet

original handgjorda fisknätdesignidéer fyllning

Båda artiklarna som vi vill presentera för dig idag är snygga och trendiga samtidigt. De är ett absolut blickfång oavsett var du placerar dem. de viskos Mössor registrera sig sömlöst i alla inställningar, är fantastiska och det rekommenderas att du kombinerar de två tillsammans. Hur man uppnår ett bättre modernt utseende. Mössan från Darono är tillverkad av fuskpäls, är supermjuk, du behöver inte tvivla på det! Du kan se det flätade nätet på bilden, det är stabilt och är en blandning av viskos och polyester.

Praktiska mössor i viskos – lämpliga för inomhus- och utomhusbruk

Designar enkla praktiska designidéer moderna neonfärger

Du kan hänga säsongen över axeln och bära den enkelt – inga problem! (Se bilden ovan.) Sockeln har formen som en hängande lampa och är lämplig för inomhus eller utomhusbruk. Nätet är också en kombination av viskos och polyester med polyeten inuti. Föreställ dig ett antal sådana roliga tillbehör på den täckta verandan i ditt strandhus. Så här börjar drömmar! Håller du med??

Darono, ett portugisiskt designhus, skapade det här handflätade stycket.

Naturmaterial, högkvalitativ, orange färg, beanbag

Nätet är karakteristiskt!

Mössor orange färg uppdatera barnrum

Det marina utseendet har utvecklats med dessa charmiga bitar!

moderna möbler beanbag hängande barnrum

Vilken färg föredrar du?

original design stark färg accent interiör