Loftlägenhet med öppen planlösning i Stockholm

Loft lägenhet-chic interiör

En modern sådan Loftlägenhet med en öppen plan väcker uppmärksamhet – den är praktisk, modern och snygg. Lägenheten är på två våningar och är ansluten med en slingrande trappa. Första våningen döljer vardagsrummet, där det finns en stor matplats, en mysig läshörna och ett öppet kök. Sovrummen och badrummen ligger på andra våningen. Färgschemat är neutralt, beslutat i jordfärger. Accenter skapas av intressant väggdesign och olika asymmetriska öppningar i väggarna som förbinder de enskilda rummen.

Loftlägenhet med en intressant fördelning av utrymme

Möbeldesign matta öppen spis vardagsrum

Väggarna och golvet på Loftlägenhet i Stockholm väljs i neutrala färger, så att inredningen bättre kan komma till sin rätt. Det eleganta röda köket lockar uppmärksamhet, medan en stor målning fungerar som dekoration i vardagsrummet. Vardagsrummet är optiskt indelat i områden med en matta. En fristående öppen spis garanterar mys och värme under de kalla vinterdagarna. Materialvalet är också imponerande – ingenting sparades och endast de bästa materialen valdes ut. Mosaik i badrummet och trägolv kontrasterar med moderna blanka ytor. Möblerna är mer än tillräckligt. Flera bekväma fåtöljer och stolar med skandinavisk design, en praktisk inbyggd garderob i sovrummet och mysiga stoppade möbler i vardagsrummet är bara några av höjdpunkterna i designen.

Loftlägenhet – dekorationsidéer

intressant väggdesignlägenhet

Det dekorerades främst med konstverk på väggarna. En liten uteservering uppfräschades av krukväxter. Färgglada böcker fungerar som en konstig dekoration i vardagsrummet. I skåpet, som är visuellt åtskilt av en skiljevägg, målades en vägg i en mörklila färg. Slutresultatet är fascinerande – en intressant och eklektisk blandning av färger och tyger ger Loftlägenhet Karaktär och charm.

Mysig läshörna

Skandinavisk lutande taklägenhet

Modern väggdesign – lägenhet i Stockholm

Väggdesignlägenhet-två våningar

Modernt inbyggt kök

rödbrun inredd-kök-liten lägenhet Sverige

Spiraltrappa – loftlägenhet

Spiraltrappa lägenhet design idé

Inredning i skandinavisk stil

Matsalen inrättade svenska möbler

Sovrum med sluttande tak

Sovrum med snett takskåp

Modern badrumsdesign

badrum i grått mosaik

Takterrass med massor av blommor

små terrassdesignväxter

Takvåning – hus i Stockholm

fyra våningar hus-lägenhet Shcweden

Rumsfördelning

Stockholm hyreshus skiss

Foton av PerJansson