Moderna kranar från Cisal

innovativa kranar från cisalrosa inredning

Det italienska företaget Cisal har en revolution i idéer för moderna krandesigner orsakade. Med mycket forskning, innovation och produktoptimering har detta företag gett de normala kranmodellerna ett modernt och unikt utseende. De senaste tillverkningsteknikerna har använts för att producera dessa okonventionella mönster. Forskning visar att Cisal håller jämna steg med de senaste trenderna på marknaden. Det är därför det italienska företaget alltid kan förutse nya trender och alltid vara ett steg före sin konkurrent. Varumärket har nu erkänts av kunder och konkurrenter som den perfekta kombinationen av funktion och form.

Moderna krandesigner utvecklas vidare av kreativitet

innovativa krandesigner av cisal badkar svart

Som det händer väldigt ofta för framgångsrika företag utvecklas produkterna och modellerna genom samarbete med olika designers. Dessa moderna krandesigner finns i alla möjliga varianter för att passa kundernas preferenser. Produkterna från Cisals modernaste kollektion är gjorda av rostfritt stål. Detta material passar mycket bra med den eleganta designen på Cisal -kranarna. De är med rena linjer och mycket minimalistiska och därför perfekta för en modern inredning. Med sina variabla former är dessa moderna krandesigner definitivt inte bara snygg utan supereffektiv.

Utmärkt modern krandesign för traditionella interiörer

moderna krandesigner från cisal rostfritt

För lägenheter med mer traditionell inredning finns en speciell kranskollektion från Cisal. Si inspirerades av exempel från tidigare perioder. Dessa moderna krandesigner är lika funktionella men ser mer traditionella ut. Materialet i denna samling är mer dämpade och det finns till och med vissa modeller gjorda av koppar. Det finns till och med några grundläggande mönster som är mycket eleganta och snygga, men som ligger inom det normala prisintervallet.

Modern kran för köket

Moderna krandesigner gjorda av cisalstål

minimalistisk tuppdesign av rostfritt stål

innovativa kranar från cisal kitchen

Innovation i krandesign

innovativa krandesigner från cisal innovation

Kran i badrummet i grönt

innovativa krandesigner från cisal green -modellen

Dusch med en innovativ design från Cisal

innovativa krandesigner av cisal dusch

Grönt handfat för det moderna badrummet

innovativa kranar från cisal basin green

Grundmodell i svart för badrummet

innovativa kranutformningar av cisal -handfat