Ny kaffemaskin med design inspirerad av Formel 1

Kaffemaskin sex koppar Formel 1 -inspirerad design snyggt original

Vi presenterar dig en ny kaffemaskin med en design inspirerad av Formel 1. V12 -espressomaskinen från tillverkaren Espresso Veloce har varit mycket framgångsrik i att imitera motorns form i snabba bilar.

Ny kaffemaskin med originaldesign

Kaffemaskin form motor vacker aluminium stabil bachelor lägenhet dekoration

Den nya kaffemaskinen bär namnet V12 och är inspirerad av motorerna i de snabba Formel 1 -bilarna från 90 -talet. Den världsberömda racingserien blir allt populärare. Och fansen av världsmästerskapet i Formel 1 kommer säkert att vara nöjda med den ursprungliga designen. Till skillnad från andra espressomaskiner, där funktionalitet kommer först, har tillverkaren Snabb espresso bestämde sig för att ta med en begränsad serie exklusiva kaffemaskiner till marknaden. I denna mening är V 12 en snygg dekoration som förbättrar interiören. Oavsett om det är en bachelor -lägenhet eller i en vindsvåning i industriell stil – kaffemaskinen skapar en modern atmosfär och är ett trevligt komplement till det minimalistiska köket.

Ny kaffemaskin skapad för Formel 1 -fans

Köksutrustning kaffebryggare vacker designmotor V12 inspirerad

Kaffemaskinen är tillverkad av aluminium och finns i två färgvarianter – en version i svart och silver finns. Röda och blå detaljer ger färg accenter. de ny kaffemaskin V12 ser inte bara superkreativ ut, den är också mycket funktionell och extremt lätt att använda. Om så önskas kan maskinen fyllas med likör – och blandas med kaffet. Så du kan bjuda in vänner och njuta av ett doftande kaffe tillsammans. Espressomaskinen är också en trevlig presentidé för fans av Formel 1 -VM – eller helt enkelt för kaffekännare som uppskattar kreativ design.

Kaffemaskinen inspirerar med ett originellt utseende

super original kaffemaskin fin presentidé vän formel 1 fans

Om så önskas kan espressomaskinen blanda alkohol och kaffe

Espressomaskin Alkochol -tillsats för att förbereda läckra receptidéer

Espressomaskinen är en cool presentidé för Formel 1 -fans

modern kaffebryggare stål industrilivsstilmotor ser silver ut

Kaffemaskinen ser inte bara original ut, den är också mycket funktionell

Espressomaskin cool presentidé vackra formgeråd

Modern och snygg kaffemaskin inspirerad av Formel 1 -VM

modern futuristisk kaffebryggare design inspirerad industriell stil