Restauranginredning gjord av 10 00 ben av Cadena + Asociados

Designa restauranginredningen på ett originellt sätt

I Guadalajara kommun, Jalisco, Mexiko, känd för sin Lafayette -design, Luis Barragan Foundation och Diaz Morales House-Studio tar rollen som en bakgrund genom att renovera en byggnad från 1940-talet till den moderna andan. De 240m2 är från Cadena + Asociados väcktes till liv igen. ‘Hueso’ Restaurang interiör är skapad av Alfonso Cadena. Alla foton gjordes tillgängliga med generös hjälp av Cadena + Asociados och togs av Jaime Navarro.

Restauranginteriör – the bone pub

handgjorda kakel-lock-exteriör-struktur-väggar-byggnad

Namnet ‘hueso’ från det Restaurang interiör betyder ben på spanska. Designen försöker integrera och representera arkitektoniska, grafiska och dekorativa skelettelement. Den yttre fasaden presenteras av ett estetiskt dubbelskikt. Det yttersta lagret använder rena, hantverksmässiga, handgjorda keramiska plattor med grafisk design som liknar sömnad och sömnadsteknik. Denna första visuella sida av restaurangen skyddar den yttre strukturen och kontrasterar med interiören. Den senare har en mer biodynamisk effekt och har en mer komplex struktur och utseende.

Restauranginredning – inredningen

Entré-med-aluminium-bord-fönster-framför-i-huvudrummet

Precis vid ingången till det Restaurang interiör du möts av väggar med gjutna aluminiumben i äggskalfärg. Du går in i köket med det stora matbordet för gäster, där bara skåpet skiljer dig från den kulinariska konstnären. På baksidan av köket finns en “dialog” mellan trädet, som inte längre lever, och bordet i massivt trä med sin följeslagare, stolarna. Idén påverkas av Darwins vision, där vi täcker innerväggarna med centimeter precision med ett hudlager som består av cirka 10 000 samlade ben. Helt enkelt otroligt och fantastiskt för det mänskliga ögat!

Utsikt över köket på bordet

Skåp i köket och gästrummet

Bord som är gjorda av massivt trä och stolar-restaurang med originalinredning

Tegel-vägg-död-träd-massivt trä-bord-med-stolar

Baksidan av köket välkomnar dig

a-galleri-av-element-och-dekor-ben-höga väggar

Höga väggar med tillräckligt med ljus och utrymme för att visa benen

Benbilder Ram Äggskal Färgtrappa

 Utsikt över trapphuset

Galleri-trappa-ljusa färger

Ljusa äggskalfärger och ett galleri med ben följer besökaren på vägen upp

Plattformens design med handmålade kurvor

Även plattorna är designade internt

Designen påminner om sömmar och sömmar