Skapa ett gym hemma – hur man snabbt går ner i vikt

modern hemstudio

Om du vill gå ner i vikt snabbt är det ett bra alternativ Gym hemma uppstart. Numera, även med en begränsad budget och utrymme, kan ett gym utformas.

Hemmagym – fördelar och nackdelar

Löpband för hemmagym

En av de största nackdelarna med Gym hemma är motivationen. Ofta känner man sig motiverad när han tränar med andra. Denna nackdel bör inte underskattas, eftersom alla som vill gå ner i vikt och hålla sig i form måste göra systematiska övningar. Men en fitnessstudio i dina egna fyra väggar har flera fördelar – du kan träna när som helst och behöver inte vänta tills utrustningen i studion är ledig. Du behöver inte dela enheterna med andra delar och du kan konfigurera dem enligt dina personliga preferenser.

Gym hemma – välj utrustning

Ergometer terrass exotisk hemstudio

Vårt tips för val av enhet – konfigurera ditt Gym hemma Steg för steg. Börja med en enkel matta. Gör enkla men kraftfulla övningar som armhävningar och knäböj. Då kan du tänka på andra varianter. Om platsen är begränsad kan du välja hantlar. Om utrymme tillåter kan du utrusta din hemmastudio med ett löpband – det kan fungera mer än 60% av musklerna i kroppen. Du kan ha en klättervägg byggd i smala men höga rum.

Hemmastudio – exceptionella alternativ

Klättervägg bygga källare

I vilket fall som helst bör du först ta reda på vilka säkerhetsregler du måste följa. Om du bor i huset och har en stor källare kan du göra detta till en basketbollslekplats. Detta är ett enkelt, billigt alternativ som kommer att hålla dig aktiv och fortfarande vara väldigt rolig. Vi har sammanfattat några intressanta förslag på hemstudior som visar att du kan träna effektivt även i små rum.

Utrusta hemmastudio

inrätta en praktisk fitnessstudio

Gym med tv

modern gymdesign

Bra belysning och frisk luft i hemmastudion

Tips för installation av hemmagym

Hemmastudio – lägenhet i staden

Gym spegel säte motionscykel

Utrustning – träningsbänk

Form-ovalt gym

Modern inredning och grå färgschema

Tips för installation av Boxer Fitness -utrustning

Praktiskt och funktionellt – egen fitnessstudio

Fitnessstudio i hemmeträning