Sovrum i lila förtrollning med mystisk charm

sovrum i lila interiör-idé-vit-pall-skänk

Om du undrar varför du gillar den lila färgen så mycket, så har vi ett svar för dig – lila har magisk kraft och har redan förtrollat ​​kungar. Det passar perfekt med alla rum i huset och skapar en romantisk, själslig atmosfär. Kombinerat med svart, vitt, rosa eller silver ger den lila färgen varje rum en mystisk charm. Vi tar med dig några av de mest intressanta designidéerna för Sovrum i lila.

Snyggt sovrum i lila

sovrum i lila sänggavel-ädel-zebra-matta-nattduks-vit

Dessa spännande förslag kommer säkert att inspirera dig att göra ditt eget Sovrum i lila uppstart. Den stora lila sängen med en fyrkantig form skapar en känsla av trygghet och kan enkelt kombineras med täcken i kontrasterande färger. Materialen för inredningen ska se mjuka, mjuka och ädla ut. Möblerna i det lila sovrummet är gjorda av massivt trä, designers har visat sin preferens för teak eller ek – och modern belysning sätter accenter.

Ställ in ett modernt sovrum i lila

sovrum-lila-moderna-affisch-deco-kuddar-påskliljor

Ljuskronor eller ultramodern golvbelysning ökar feel-good-faktorn inte bara i det lila sovrummet, utan också i vartannat. Golvet är täckt med stora kakel, och stora persiska mattor skapar en mysig atmosfär i rummet. Kristall, glas och silver kombineras på ett unikt sätt. Blommor är den bästa dekorationen för det Sovrum i lila – Personliga saker, vaser med färska blommor eller bilder gör rummet mysigt. Trevliga dofter som lavendel ökar feel-good-faktorn i sovrummet.

Från Abigail

Väggfärg lila

sovrum i lila tapet-mönster-lila-sluttande tak-gardin

En mängd olika nyanser av färger kan användas för det lila sovrummet. Ljusa toner som lila skapar romantik, medan mörka nyanser gör ett glamoröst intryck. Lila kan också underbart kombineras med andra ljusa färger. Här är några inspirationer:

Gul färg för sovrummet

sovrum-lila-gula-accenter-deco-romantisk-säng

Sovrum i lila och vitt med kristallkrona

Ljuskrona sovrum lila

modern inredning med dämpad belysning – lila sovrum

vit-lila-sovrum-modern-interiör

Enkel väggdesign i sovrummet i lila

Sovrum-lila-inredning

Lila väggar

modern-sovrum-lila-design

Sovrumsdesign med lila färg

puristisk-elegant-inredning-sovrum-lila

100 levande idéer för sovrumsdesign i olika inredningsstilar