Trä och sten som en attraktiv blandning av material i det moderna kontoret i Japan

trä och sten företag tegel exteriör byggnad

I dagens artikel vill vi presentera ett attraktivt kontor i den japanska staden Tahara, Aichi, som av Design & Creative Associates för Village Foods Co. Detta projekt slutfördes 2017. Kontorsytans totala yta är 300 m². Inredningen i det moderna och mysiga kontoret märks först genom användning av trä och sten. Village Foods Co. är ett internationellt mat- och dryckesföretag. Företaget äger flera restauranger som ligger inte bara i närliggande städer, utan i hela Japan och utomlands. Village Foods Co. växer och utvecklas i snabb takt.

entré-dörr-byggnad-trä-sten-belysning

Kontoret är indelat i olika områden. Den eleganta receptionen och huvudköket ligger på bottenvåningen, medan de enskilda kontoren ligger på andra våningen. Med denna uppdelning ville arkitekterna efter design & Creative Associates lämnar ett perfekt första intryck på besökarna och skapar en harmonisk helhetsbild som är professionell och visuellt tilltalande. Utan tvekan är resultatet av ditt arbete otroligt framgångsrikt. De massiva trätrapporna, parkettgolven, de eleganta stenytorna och den unika sammansättningen av trä och sten i rummen är definitivt värda att se.

Mottagningsområde-trätrappor-träbeklädnad-sten

Den andra nivån är inte mindre imponerande, eftersom designers har vågat försöka kombinera påfallande olika texturer och färger och därigenom skapa en unik effekt. När du kommer in på ett av kontoren är det första du märker den framgångsrika, djärva blandningen av material. Parkettgolvet i kombination med träpanelen i taket skapar en vacker ram för rummet. Tegelväggen ger en touch av industriell chic, medan de fräscha stolskydden sätter en färgstark accent och skapar en glad atmosfär.

reception hall-trappa-trä-sten

I ett annat kontorsrum användes övervägande trä. Parkettgolvet, taket och väggbeklädnaden av trä och kontorsmöbler skapar en inbjudande och mysig atmosfär, men säkerställer samtidigt en trevlig och snygg arbetsmiljö. Kontrasten mellan trä och sten är också fascinerande där. Utsikten glider snabbt från det varma parkettgolvet till den rustika stenmuren. Stenbeklädnaden på väggen ser tidlös och elegant ut och ger rummet en speciell och individuell charm. Resultatet är ett kontor fullt av personlighet och originalitet. Kontoret med öppen planlösning ger medarbetarna möjlighet att kommunicera med sina arbetskamrater medan de utför sina dagliga uppgifter.

glasvägg-skjutdörr-trä-look konferensrum

träbord-hängande lampor-stolar-trä-sten

mötesrum-belysning-blandade-stilar-trä

kontorsutrymme i glas-stål-vägg

trä-sten-vägg-tak-läder

parkettgolv-sten-läder-soffa-trä bord

tegel-trä-möbler-sten-vägg design

trä-sten-vägg-design-dörr-kontor

kontor-sten-yta-glas-vägg

öppet utrymme-kontor-matta-industriell

sittplatser-design-kontor-moderna-trappor

kök-matplats-kontor-accentvägg

trappa-trä-entré-belysning

* fler projekt efter design & Hitta Creative Associates här