25 erilaista jalokiviä ja niiden merkitys

Historian kautta jalokivillä on ollut tärkeä rooli myös rituaaleissa ja myytteissä. Eri kivillä on oma ainutlaatuinen väri ja merkitys. Heillä on oma voima, syntymäpaikka ja merkitys elämässä. Historiasta löydetään useita jalokiviä, kun taas jotkut ovat äskettäin tuoneet maailmalle arkeologit.

Jalokivien tyypit

Tyyppien jalokivet luettelo englanniksi:

Katsotaanpa markkinoiden erilaisia ​​jalokiviä.

1. Aleksandriitti tai kesäkuun syntymäkoru:

Aleksandriitti tai kesäkuun syntymäkorukivi

Tämä tunnetaan myös maagisena jalokivenä, koska se muuttaa värejään sen nähdessään. Päivisin sen väri on sininen ja sammalinen vihreä. Yöllä se muuttuu punaiseksi lampun valossa vadelmavärillä. Se löydettiin Irakin vuorelta vuonna 1930, ja sitä on saatavana myös Brasiliassa, Sri Lankassa ja Itä -Afrikassa.

 • Merkitys: Se vahvistaa intuitiota ja mielikuvitusta. Auttaa myös tekemään sinusta luovaa.

2. Ametisti tai helmikuun jalokivi:

Ametisti tai helmikuun jalokivi

Laajasti saatavilla oleva ja kaunis värillinen kivi voidaan saada useissa muodoissa. Jalokiven ihana väri on niin houkutteleva, että se sopii sekä kultaan että hopeaan. Todella hämmästyttävä kivi vaatekaapissasi on helmikuun kivi. Jalokivikorut, joissa on tämä kivi, antavat upean ilmeen persoonallisuudellesi.

 • Merkitys: T kreikkalaisen ja roomalaisen yhteisön uskomukset vähentävät Bacchuksen voimaa ja auttavat käyttäjää ajattelemaan parempaa ratkaisua.

3. Akvamariini / maaliskuun syntymäkivi:

Akvamariini / maaliskuun syntymäkivi

Nimi itsessään kertoo, että kiven väri on merensininen. Kivi on erittäin hyödyllinen maaliskuussa syntyneille. Se on myös helmi, joka tasoittaa kahden välistä suhdetta, ja siksi se on täydellinen lahja juuri hääparille.

 • Merkitys: Tämä ihana helmi symboloi toivoa, terveyttä, rikkautta ja uskollisuutta. Jalokiven väri symboloi myös kuolemanjälkeistä elämää, eli ikuista.

4. Citrine Gem Stone:

Sitriinin jalokivi

Sitruunankeltaista oranssinruskeanväristä kivi on saatavana myös erilaisissa houkuttelevissa muodoissa. Se on myös helposti saatavilla kohtuulliseen hintaan. Kiven kirkkaus antaa vilkaisun auringosta, ja siksi sen uskotaan olevan sen lahja. Väri tekee siitä hurjan, kun se on kiinnitetty kultakoruihin.

 • Merkitys: Uskotaan, että sitriinikivi kuljetettiin suojattavaksi käärmeiden ja pahan myrkyltä. Se symboloi myös menestystä ja vaurautta.

5. Timantti tai huhtikuun syntymäkivi:

Timantti tai huhtikuun syntymäkivi

Useiden jalokivityyppien joukossa timantit ovat vaikeimpia. Ihailtu ympäri maailmaa, ne ovat erittäin houkuttelevia sekä miehille että naisille, joissa on kultaa, hopeaa tai platinaa. Niitä on saatavana monessa koossa ja värissä; niiden sanotaan muodostuvan, kun salama iski kallioihin ja kääntyi voimakkaasti maan syvyyksiin.

 • Merkitys: Se on ihailtu lahja pariskunnille, koska se symboloi ikuista rakkautta ja halua.

6. Smaragdi tai toukokuun syntymäkivi:

Smaragdi tai toukokuun syntymäkivi

Emerald on yksi harvinaisimmista löydetyistä jalokivistä. Jalokiven vihreä väri on tummanvihreä ja sinertävä. Niissä on aina intuitio, joka tarkoittaa syntymämerkkiä. Uskotaan myös, että muinaiset muumiat valmistettiin smaragdilla kaulan vieressä, mikä tarkoittaa ikuista nuoruutta.

 • Merkitys: Smaragdi on jousen ja Venuksen kivi. Tämä symboloi rakkautta, uudestisyntymistä ja hedelmällisyyttä.

7. Kiiltävä sitruunankeltainen kivi:

Kiiltävä sitruunankeltainen kivi

Luonnon innoittamana nämä timantit tunnetaan myös hienona värillisenä timanttina. Ne ovat harvinaisia ​​ja niitä on saatavana viileinä väreinä, kuten kirkkaan keltainen, vaaleanpunainen, taivaansininen, oranssi, ruskea, konjakki jne..

 • Merkitys: Kivi symboloi tulta, loistoa, voimaa ja voimaa.

8. Granaatti tai tammikuun syntymäkivi:

Granaatti tai tammikuun syntymäkivi

Tämä ainutlaatuinen kivi jalokivien luettelossa on saatavana eri väreissä, ja siksi sitä kutsutaan myös sateenkaaren jalokiviksi. Sitä on saatavana Venäjällä, Afrikassa, Sri Lankassa, Namibiassa ja alppiruusuilla väreillä, kuten punainen, vihreä, oranssi, vaaleanpunainen ja violetti. Tästä syystä sitä käytetään laajalti lahjakivinä.

 • Merkitys: Se symboloi suojaa, koska se auttaa pitämään pois painajaiset ja onnettomuudet matkan aikana.

9. Jade:

Jade

Jade -jalokiven sanotaan olevan kuninkaallinen kivi, koska se oli nastoitettu muinaisten aikojen suurten keisarien kruunuun. Jalokivikorut, joissa on jade, ovat myös hyvin tunnettuja yhteisössä, kuten Darbar ja Maharajas nykyisin. Se on sileä ja hohtava kivi, joka on saatavana myös vaaleanpunaisena, laventelin ja valkoisena.

 • Merkitys: Jaden sanotaan olevan suojelun, hedelmällisyyden ja vaurauden symboli.

10. Lapis Lazulin kivi:

Lapis Lazulin kivi

Sana lapis lazuli itsessään kuvaa kiven väriä. Se tarkoittaa sinistä kiveä. Tämä kivi tunnetaan myös kuninkaallisena kivenä, koska kuninkaat ja kuningattaret pitivät sitä muinaisina aikoina. Saatavana kahdessa sävyssä, taivaansininen ja merensininen, ne houkuttelevat sinua kohti sitä yhdellä ilmeellä.

 • Merkitys: Jalokivi on tärkeä pitää raajat terveinä ja suojella sielua pelolta ja kateudelta.

11. Kuun kivi jalokivi:

Kuun kivi jalokivi

Jalokiviluettelon kristallikiven uskotaan muodostuneen kuun kylmästä tuulesta. Eri väreistä kuun kivi, jossa on sininen kiilto, on täydellinen kivi, joka on erittäin selkeä. Se on helposti saatavilla Intiassa ja Madagaskarilla.

 • Merkitys: Värin mukaan se symboloi rauhaa, vaurautta ja uskollisuutta.

12. Morganite -jalokivi:

Morganite -jalokivi

Kivi, joka on melkein kaikkien maan naisten suosikki, on epäorgaaninen. Se on saatavana väreissä, kuten vaaleanpunainen ja persikka, joka antaa viileyden ulkoasullesi. Koska se sopii sekä hopealle että kullalle, se on koruteollisuuden hallitseva kivi.

 • Merkitys: Kivi symboloi rauhoittavan vaikutuksensa vuoksi jumalallisuutta, rakkautta, vaurautta ja viehätystä.

13. Onyx -jalokivi:

Onyx -jalokivi

Oletko koskaan ajatellut yllään mustaa kiveä! Tässä on musta, mutta muodikas jalokivi onyx. Se ei ole koskaan pois trendistä ja siksi kysyntä on suuri. Se antaa käyttäjälle tyylikkään ilmeen. Saatavana myös väreinä, kuten ruskea, punainen ja valkoinen, mutta on erittäin edullinen musta.

 • Merkitys: Onyx on suojelukivi pahoja ja kuolevat tammoja käyttäjälleen.

14.Opaali:

Opaali

Tunnetaan myös nimellä helmien kuningatar, opaali on kaunein helmi eri jalokivien joukossa. Se on saatavana sateenkaarisävyinä, joissa on värit sininen ja vihreä yhdessä, punaiset ja keltaiset välähdykset jne. Kaikilla sävyillä se antaa realistisen ilmeen. Harvinainen musta opaali on myös herkkä kivi, joka on suosituin.

 • Merkitys: Syntymäkivi lokakuussa on paras häälahja ja symboloi toivoa, viattomuutta, puhtautta, uskollisuutta, uskollisuutta ja luottamusta.

15. Paraiba -turmaliini:

Paraiba turmaliini

Eri jalokivien luettelosta Paraiba Tourmaline on arvokkain ja kallein jalokivi. Paraiban valtameret ovat ainoa paikka, josta löydät nämä kivet. Se antaa yhdistelmän meren sinistä ja vihreää väriä.

 • Merkitys: Kivi symboloi kauneutta, vakautta, henkisyyttä, luovuutta ja jumalallista rakkautta.

16. Helmi- tai kesäkuun syntymäkivi:

Helmi tai kesäkuun syntymäkivi

Uskotaan, että helmi on jumalten kyynel. Se on ainoa jalokivi, joka on saatavana elävässä olennossa, simpukoissa. Se on ihastuttavin ja kallein jalokivi. Alkuperäisiä helmiä on vaikea saada, joten keinotekoisia helmiä on saatavana eri väreissä. Ne antavat klassisen ilmeen jalokivikoruille.

 • Merkitys: Aivan kuten helmi, se symboloi puhtautta, hengellisyyttä, viisautta, eheyttä, naisellisuutta jne.

17. Peridot tai elokuun syntymäkivi:

Peridot tai elokuun syntymäkivi

Peridot on yksi harvoista jalokivistä, joita on saatavana yksivärisenä, limen vihreänä. Sitä on saatavana Pakistanista, Kiinasta, Myanmarista ja Arizonasta. Saatavana eri muodoissa, se vie korumallistosi uudelle tasolle. Se on myös edullinen ja helposti saatavilla.

 • Merkitys: Uskotaan, että tämän helmen käyttäjä saa parantavan voiman ja suojautuu painajaisilta.

18. Rubellikivi:

Rubelliitti kivi

Tämän hämmästyttävän kiven toinen nimi on punainen turmaliini. Kiven väri on vaaleanpunaisen ja punaisen rubiinin yhdistelmä. Kivi loistaa samalla tavalla sekä päivänvalossa että lampunvalossa. Uskotaan, että se stimuloi sydänchakraa ja ihmisen juurchakraa, koska se liittyy maahan ja sydämeen.

 • Merkitys: Kivi symboloi täydellisyyttä, intohimoa, elämää ja energiaa. Se tuo myös emotionaalisesti rauhaa ja tasapainoa käyttäjän elämään.

19. Ruby/heinäkuun syntymäkivi:

Ruby/heinäkuun syntymäkivi

Jalokivien kuningas, rubiini on aina ollut kuninkaiden ja kuningattarien suosikki muinaisella ajalla. Tämän jalokiven tärkein vetovoima on sen kantamat värit. Se on erittäin saatavana Burman, Myanmarin ja Tansanian laaksoissa, ja sitä käytetään erittäin hyvin eri muotoisten jalokivikorujen valmistukseen.

 • Merkitys: Rubiinin väri osoittaa, että se symboloi intohimoa, rakkautta, jumalallisuutta, rohkeutta ja tunteita. Kun se on lahjakas, se tuo onnea ja onnea vastaanottajalle.

20. Safiiri tai syyskuun syntymäkivi:

Safiiri tai syyskuun syntymäkivi

Sana safiiri osoittaa kiven värin, violetinsinisen. Niitä on saatavana monissa paikoissa ympäri maailmaa, mutta kalliita löytyy Myanmarista, Kashmirista ja Sri Lankasta. Niitä on saatavana eri väreissä ja muodoissa, ja ne ovat yksi harvoista kalliista helmistä. Ne antavat tyylikkään ilmeen, kun ne on koristettu.

 • Merkitys: Safiiri edustaa rehellisyyttä, puhtautta, luottamusta ja uskollisuutta. Näin se voi olla paras lahja sitoutumisessa rakkauteesi.

21. Spinel/elokuun syntymäkivi:

Spinel/elokuun syntymäkivi

Spinellien väri on samanlainen kuin rubiinin, ja siksi niitä kutsutaan myös rubiinin tyttäreksi. Harvoin saatavilla, niitä löytyy myös eri väreissä ja tekstuureissa. Kun ne kiinnitetään koruihin, ne antavat käyttäjälle kuninkaallisen ilmeen.

 • Merkitys: On vahva usko, että spinellin käyttäjä on suojattu vaurioilta, surulta ja eroilta suhteissa.

22. Tansaniitti tai joulukuun syntymäkivi:

Tansaniitti tai joulukuun Birthston

Tämä on ainoa kivi jalokiviluettelossa, saatavana sinisellä samettisella värillä ja violetilla sävyillä. Se on saatavana myös vain yhdessä paikassa, joka on Kilimanjaro -vuori Keniassa. Kivi on saatavana eri muodoissa ja väreissä, mikä tekee siitä edullisen korujen suunnittelussa.

 • Merkitys: Maaginen kivi on erittäin tehokas henkiseen vakauteen. Se antaa postenergiaa taistelemaan negatiivista vastaan. Se auttaa myös sinua löytämään itsesi.

23. Topaasi tai marraskuun syntymäkivi:

Topaasi tai marraskuun syntymäkivi

Jalokivi, jota on saatavana useissa viileissä väreissä, on topaasi. Imperial Topaz, joka on saatavana oranssina ja vaaleanpunaisena, on kallein topaasin jalokivi. Kivi näyttää hämmästyttävältä ja antaa täydellisen ilmeen kullasta ja hopeasta valmistetuille koruille.

 • Merkitys: Muinaiset ihmiset uskoivat, että topaasilla on kyky parantaa ja suojella. Se on maaginen kivi, kun kerran katsot sitä; tulet lumoutumaan siihen.

24. Turkoosi/ joulukuun syntymäkivi:

Turkoosi/ joulukuun syntymäkivi

Turkoosin sanotaan olevan robinin muna. Se on kristallinkirkas, läpinäkyvä ja saatavana viileinä ja rauhallisina väreinä. Ne tunnetaan myös matriisina, koska ne antavat samanlaisen mallin kuin hämähäkinverkko. Se on vanhin kivi, jota johtavat kuninkaat ja kuningattaret käyttivät kruunuissa ja mekoissa.

 • Merkitys: Sinisellä turkoosilla sanotaan olevan valta parantaa ja tuoda käyttäjälle vaurautta, onnea ja vaurautta ja suojata häntä pahoilta silmiltä.

25. Zirkoni/ joulukuun syntymäkivi:

Zirkoni/ joulukuun syntymäkivi

Kivi on saatavana väreissä, kuten merensininen, vihreä, keltainen, oranssi jne. Kivi on harvinainen ja myös edullinen, joten se on erittäin suosittu jalokivikoruissa. Se on maan vanhin jalokivi ja löytyy enimmäkseen kuoresta. Ihmisten vartalo käyttää sinistä zirkonia joulukuussa.

 • Merkitys: Se auttaa omistajaa olemaan erillään painajaisista ja nukkumaan hiljaa. Se tuo myös vaurautta, kunniaa, itsekunnioitusta, viisautta ja lisää rakkauden tunnetta.

Uskotaan, että kun käytät oikeaa jalokiviä, joka on sinulle suositeltavaa, saat hyötyä monista elämän ongelmista. On myös jalokiviä, kuten Larimer, variscite, jaspis, eolithit jne., Jotka ovat myös hyödyllisiä jossain määrin elämässäsi. Joten löydä täydellinen jalokivi ja tasoita elämääsi.