9 Houkutteleva akvamariinikivi uusimmissa malleissa

Aquamarine Gemstone on jalokivi, joka näyttää mereltä. Sen väri muistuttaa myös meren väriä. Siinä on sininen tai vaaleanvihreä sävy. Sillä on valtavat edut yllään. Se auttaa parantavaa ja meditaatiotoimintaa. Teorian mukaan siitä on hyötyä maaliskuussa syntyneille. Ensinnäkin se on karkea kivi. Sitten se leikataan ja annetaan eri muodot käytettäväksi eri tarkoituksiin. Sitä käytetään laajalti koruissa, kuten sormuksessa ja kaulakorussa. Aiemmin akvamariinikiveä pidettiin vihreänä. Mutta nyt se hyväksytään vaaleansinisenä värinä.

Uusin akvamariini jalokivi kuvilla:

Tässä on 9 parasta akvamariinikiviä uusimmissa malleissa. Valitse rakkaasi ja kokeile sitä.

1. Karkea akvamariinikivi:

Karkea akvamariinikivi

Se on karkeaa akvamariinikiveä merenvihreässä värissä. Sitten se leikataan paloiksi ja kuumennetaan eri muodoiksi. Tämän kiven käyttäminen voi antaa valtavia positiivisia vaikutuksia, kuten rohkeutta ja parantaa emotionaalista epätasapainoa. Se on onnen symboli.

2. Akvamariinikivirengas:

Akvamariini kivirengas

Tämä on upea akvamariinikivirengas, jossa on suuri akvamariinikivi. Tämä on sinertävä valtameren vaikutus. Voit käyttää sitä myös kihlasormuksena. Välittömästi käytön jälkeen se alkaa antaa vaikutuksensa. Akvamariinikiveä käyttävät saavat nopean päätöksen.

3. Parantava akvamariinikivi:

Parantava akvamariinikivi

Tämä akvamariinikivi on parantava kivi tasapainottamaan mielenterveyden häiriöitä. Se auttaa myös fysiologisissa häiriöissä. Se puhdistaa ajatuksesi ja antaa sinulle hyvät kommunikointitaidot. Se on ihana kivi rauhoittamaan hermostuneisuutta.

4. Emerald Cut Aquamarine Stone:

Smaragdileikattu akvamariinikivi

Yksi tärkeimmistä akvamariinikiven eduista on se, että tämän kiven asettaminen lasilliseen vettä ja sen juominen auttaa sinua ratkaisemaan silmäsairautesi. Tämä smaragdi on yleisin leikkaus. Tämä muoto on suosittu sormusrenkaissa. Tämä on melko kestävä ja pehmeä.

5. akvamariini kivi kaulakoru:

Akvamariini kivi kaulakoru

Se on akvamariinikivikaulakoru, jossa on lasihelmet. Siellä on soikean muotoinen akvamariinikivi, joka on peitetty vintage -muotoisella kehyksellä. Riipuksen kivi koskettaa suoraan vartaloa ja rauhoittaa ja rauhoittaa.

6. päärynän muotoinen akvamariini jalokivi:

Päärynän muotoinen akvamariini jalokivi

Tämä vesisinisellä värillä loistava akvamariinikivi on päärynän muotoinen. Voit käyttää tätä kiveä myös akvamariinin syntymäkivikaulakorun valmistamiseen. Tämän kivikaulakorun uskotaan olevan onnekas maaliskuussa syntyneille. He voivat käyttää tätä päivittäin ja saada lukemattomia etuja.

7. Triljoonaa leikattua akvamariinikiveä:

Triljoonaa leikattua akvamariinikiveä

Tämä on sininen akvamariinikivi biljoonaa muotoa. Sinisellä on paljon loistavaa vaikutusta. Tummansininen akvamariinikivi on liian kallis. Tarkka vuori näkyy triljoonissa muodoissa. Tätä kiveä voidaan käyttää meditointiin myös psyykkisen epätasapainon parantamiseksi.

8. Akvamariini kivihelmet:

Akvamariini kivihelmet

Tämä on akvamariinin syntymäkivi epätasaisissa muodoissa. Voit kerätä nämä epätasaiset muodot syntymäkivet kulhoon ja pitää pöydälläsi näyttelykappaleina. Tämä houkuttelee ihmisiä ja lisää luottamusta ja rohkeutta sinuun. Tästä kivestä on saatavana myös muita sävyjä.

9. Vihertävä akvamariini jalokivi:

Vihertävä akvamariini jalokivi

Akvamariini on myös vihertävän vaikutuksen omaava vesimiehen syntymäkivi. Sillä on suuri päärynän muoto. Se kimaltelee luonnollisella värillään. Jossain on myös vaaleanruskeita viivoja. Tämä on niin rauhoittavaa ja tuntuu pehmeältä kosketettaessa. Tämä on laajalti hyväksytty lukuisten myönteisten etujensa vuoksi.

Vaikka akvamariinikivi on kestävin kivi, se vaatii kuitenkin huolellista käsittelyä. Tämä kivi koristaa korusi, joten se on kaikkien aikojen suosikki naisille. Tämä on yleiskivi. Sillä on monia etuja. Se parantaa yleistä hyvinvointia ja palauttaa ihmisen terveeseen tilaan. Se rohkaisee ihmistä fyysisen ja henkisen epätasapainon aikana. Se voi parantaa myös hengellisesti. Se on erinomainen kivi, joka voi tehdä hyviä muutoksia elämässäsi.