9 parasta historiallista smaragdin jalokiviä ja niiden merkitys

Kuten hindulainen mytologia osoittaa, sana smaragdi otettiin sanskritin sanasta marakata, joka viittaa kasvavien asioiden vihreyteen. Se tunnetaan myös nimellä Panna. Näitä jalokiviä pidetään kolmanneksi kauneimpana ja yleisinä jalokivinä. Smaragdeja, kuten kaikkia sävyisiä jalokiviä, arvioidaan käyttämällä neljää olennaista parametria, neljää Cs -väriä, kirkkautta, leikkausta ja karaatin painoa.

Se on erittäin siunattu kivi elohopeaplaneetalla ja sitä on pidetty toivon symbolina. Tämän kiven voima on tehokkaampi kevätkaudella ja tarjoaa hyvää terveyttä, vaurautta ja onnea. Sitä esiintyy väreissä, jotka vaihtelevat kelta-vihreästä sinivihreään, ja perusväri on välttämättä vihreä. Sitä pidetään perinteisenä jalokivinä ihmisille, jotka ovat syntyneet toukokuussa, sekä ihmisille, joilla on horoskooppimerkkejä Härkä, Kaksoset ja joskus syöpä.

Smaragdikivityypit ja niiden merkitykset:

Tässä on luettelo 9 parhaasta loistavasta smaragdista jalokivistä eri väreissä Intian renkaiden käyttämiseksi.

1. Liitu Emerald Stone:

Liitu Emerald Stone

Tämä on maailman hienoin kolumbialainen smaragdi, jonka paino on 37,82 karaattia. Se tunnetaan laadusta ja väristä. Alkuperäiskansojen ryhmät käyttivät näitä vihreitä jalokiviä vähintään 1000 vuotta ennen Espanjan valloittajien tuloa 1500 -luvulla.

2. Devon of Devon Shire Smaragdi:

Devonin herttua Shiren smaragdi

Duke of Devon Shiren smaragdikivi on erinomainen leikkaamaton jalokivi, joka löytyy Muzo Santa Fe de Bogotan, Columbian kaivoksesta ja painaa 1383,95 karaattia. Se on päättynyt kuusikulmainen kristalli ja siinä on suuri läpinäkyvyys, mikä tekee siitä poikkeuksellisen muista smaragdeista.

3. Gachala Emerald:

Gachalan smaragdi

Se on kaunein smaragdin jalokivi, joka on nimetty sen paikan mukaan, josta se löytyy eli Gachala. Se on maailman kuuluisin ja arvokkain smaragdi, joka löytyy Kolumbian Vega De San Juanin kaivoksesta. Kristallin väri on puhdas syvänvihreä ja näyttää läpinäkymättömältä, ja sen paino on 838 karaattia. Suurin osa näistä kivistä tunnetaan läpinäkyvyydestään ja loistostaan.

4. Mogul Mughal Emerald:

Mogul Mughal Smaragdi

Se on maailman suurin kaiverrettu suorakaiteen muotoinen smaragdi, jonka paino on 217,80 karaattia. Se on symboli Intian kulttuuri-, kirjallisuus- ja taiteellisista saavutuksista Mogolien aikana. Se on tummanvihreä smaragdi, joka on alun perin löydetty Kolumbiasta.

5. Patricia Emerald:

Patricia Emerald

Patricia smaragdi saa nimensä kaivoksen omistajan tyttäreltä. Se on yksi suurimmista helmilaatuisista jalokivistä, jonka paino on 632 karaattia. Se on upean värinen jalokivi, jossa on syvän vihreän ja sinisen sävyjä. Se on ainutlaatuinen muodonsa vuoksi, eli se on muodoltaan kuusikulmainen ja hieman pitkänomainen kuin muut kiteet.

6. Bahia Emerald:

Bahia Smaragdi

Bahian smaragdi on yksi suurimmista epämiellyttävän smaragdin kivistä planeetalla, ja se paljastettiin Bahian kaivoksesta Brasiliassa. Se on suuri pala kalliota, joka on valmistettu noin yhdeksästä jalokivestä. Sen sanotaan olevan suurin smaragdi yhdeksän jalokiven joukossa.

7. Synteettinen smaragdi:

Synteettinen smaragdi

Ne tunnetaan usein laboratoriossa luotuna smaragdina sen eri koostumusten ja rakenteiden vuoksi, mutta se syntyy vasta, kun Chatham alkoi tuottaa sitä 1930 -luvulla. Jos vertaamme tätä smaragdia luonnon smaragdeihin, ne osoittautuvat parhaiksi sen selkeyden ja rakenteen vuoksi. Ihmiset haluavat ostaa tämän kiven sen ulkonäön ja alhaisempien kustannusten vuoksi.

8. Punainen smaragdi:

Punainen smaragdi

Nämä smaragdiset jalokivet tunnetaan myös nimellä Red Beryl tai Bixbite. Se on harvinaisin jalokivi kaikkien beryl -jalokivien joukossa. On arvioitu, että rubiineja on noin 9000. Tällä hetkellä se löytyy vain yhdestä paikasta maailmassa ja se on Wah Wah Mountains, USA.

9. Afrikkalainen smaragdi jalokivi:

Afrikkalainen smaragdi jalokivi

Koska Kolumbian smaragdituotanto on vähentynyt harvinaisen ulkonäön ja valtavan hinnoittelun vuoksi, afrikkalainen smaragdi on joutunut auringonvaloon. Sen vaalea vihreä väri tekee siitä hienovaraisemman ja vieraanvaraisemman naisten keskuudessa. Afrikkalaisella smaragdilla on sinertävänvihreä värisävy, joka vaihtelee syvyyden ja voimakkuuden mukaan.Voitelu tehdään jalokiven ulkonäön parantamiseksi..

Emeralds -jalokiviä pidetään pyhänä kivenä, koska ne tulevat erilaisissa kiiltoissa ja väreissä sijaintini mukaan. Emerald -jalokivillä on erilaisia ​​etuja, jotka vastaavat puhetta, muistia, viisautta, lyhyitä matkoja ja voimaa. Nämä jalokivet ovat rakkauden ja anteliaisuuden symboleja.

Hanki tämä Panna tai vihreä jalokivi !!! Käytä ja ratkaise elämän ongelmat! Siirry vihreään ja hanki vihreää onnea.