9 parasta tapaa tehdä helmiä -kaulakoru

Harkitset helmien kaulakorun tekemistä! Kyllä, helmikaulakoru on ollut melko helppo antaa asulle uusi ja tuomitseva ilme. Helmenkudonta on ollut paras tapa tehdä suosikkikorusi haluamallasi tavalla. Helmet voidaan joko ommella tai kudottaa, jotta kaulakoru saa täydellisen otteen.

Helppoja ja helppoja tapoja helmien kaulakorun tekemiseen:

Tässä muutamia ideoita helmien kaulakorun tekemiseen.

1. puutarha helmi ja helmi kaulakoru:

Puutarhahelmi ja helmi -kaulakoru

Tämä puutarhahelmi -kaulakoru on ommeltu helmet ja helmet kokonaan antamalla vihreä, valkoinen ja muu väriyhdistelmä. Vihreä helmi annetaan lehtien muodossa, valkoiset helmet on kiinnitetty hehkuvan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Voit käyttää muita asuusi sopivia värikukkia.

2. Brick Bunting Bead -kaulakoru:

Tiili Bunting helmi kaulakoru

Rakastan käyttää jotain geometrista! Tässä on tiiliompeleinen kaulakoru. Kaulakorussa on useita kolmionmuotoisia koruja, joissa on helmiä violetissa, mustassa, sinisessä ja valkoisessa värissä. Kolmiot rajataan sitten toisiinsa ketjun avulla.

3. Crystal helmi kaulakoru:

Crystal helmi kaulakoru

Lisää kristallia helmikaulakoruun ja anna pukeutumisesi loistaa. Kaulakoru on paras käyttää kesäisin rannoille. Helmikaulakorun pääntie on tehty kutomalla kiteitä ja helmiä, jotka antavat kaulakorulle samanlaisia ​​viehätyksiä keskellä.

4. Siemenhelmen kaulakoru:

Siemenhelmen kaulakoru

Merihelmi -kaulakorua käytetään laajalti arkipuvuissa, kuten farkut ja shortsit. Kaulakoru on valmistettu useista helminauhoista, jotka on kudottu toisiinsa muodostaen jousen ulkonäön. Voit myös käyttää erikokoisia helmiä eri väreillä, jotta se olisi värikäs.

5. Tiger Lily Bead -kaulakoru:

Tiger Lily helmi kaulakoru

Tiikeri -lilja on suosittu muotoilu helmikaulakorumalleissa. Kaulakoru on valmistettu pienistä kristallihelmistä. Helmistä valmistetulle yksinkertaiselle narulle annetaan lisäksi riipus, joka on tehty helmistä, jotka muodostavat liljan. Voit myös tehdä sopivia korvakoruja täydellisen ilmeen saamiseksi.

6. Black Swan Bead -kaulakoru:

Musta joutsenhelmikaulakoru

Mustat helmet ovat aina olleet kaltevia muinaisista ajoista lähtien. Kaulakoru on valmistettu eri muodoista mustia helmiä käyttäen lankalankaa. Kaulakorussa on myös soikea keskipitkä helmi, johon on muotoiltu väri. Keskellä on myös sydämenmuotoisia helmiä, jotka lisäävät viehätystä.

7. Afrikkalainen helmi kaulakoru:

Afrikkalainen helmi kaulakoru

Kaulakoru, joka on valmistettu useista keskikokoisista helmistä keltaisella ja valkoisella, on kolmikerroksinen. Kaikki kolme säiettä on yhdistetty toisiinsa pienillä hopeahelmillä. Afrikkalainen muotoilu on kudottu lankalangalla, jotta se olisi kestävä häissä ja muissa tilaisuuksissa. Ne antavat loistavan yhdistelmän etniseen pukeutumiseen tai hienoihin mekkoihin.

8. muovi helmi kaulakoru:

Muovinen helmi kaulakoru

Haluatko lahjaksi kulmallesi jotain erittäin herkkää! Tässä on muovinen helmi kaulakoru, jonka voit tehdä kotona yksinkertaisesti. Suunnittelu on tehty useista pyöreistä muovihelmistä vain kutomalla ne. Voit myös lisätä eri muotoisia helmiä, kuten sydän, sormukset, jousi jne.

9. Choker -helmi -kaulakoru:

Choker helmi kaulakoru

Kaulakoru on ollut yleinen tavanomaisen ilmeen vuoksi. Kaulakoru on saanut inspiraationsa kaulakoruista, ja siksi se on varustettu kaulakiinnityksellä. Pääntie on valmistettu pyöreistä kuvioista, jotka on tehty mustilla helmillä. Se saa myös roikkuuhelmiä helmillä, ketjulla ja kiteillä. Niitä käytetään laajalti suunnittelupuvuissa tai arkivaatteissa.

Helmien kaulakorun tekeminen on melko yksinkertaista, mutta vaatii äärimmäistä keskittymistä kuvioiden tekemiseen. Helmen kaulakorun valmistuksessa on erilaisia ​​ompeleita. Saatavana on myös erilaisia ​​helmiä, kuten bugle -helmiä, chatoneja, kristallihelmiä, herkkuhelmiä jne., Jotka voidaan valita asun mukaan. Joten, tänä kesänä, tee itsellesi paras helmikaulakoru ja loista.