15 parasta kompressiosukkua kuvilla

Nykyään monet tuhatvuotisen sukupolven ihmiset kokevat erilaisia ​​terveysongelmia, jotka liittyvät erityisesti niveliin ja aistielimiin. Vaikka aistielinten sairauksiin on olemassa pysyviä parannuskeinoja, tietyille nivelongelmille, etenkin jalkojen nivelille, ei ole pysyviä ratkaisuja. Tämän seurauksena keski -ikäiset ja vanhukset kärsivät kroonisista jalkojen nivelsairauksista, kuten nivelrikko, nilkkakipu, lonkkakipu jne. Tällaisessa jalkojen nivelongelmien aikakaudessa yksi vaihtoehto, johon voit täysin luottaa ja joka on vähäinen hinta antaa kuitenkin hyviä tuloksia, on “puristussukat”.

Nämä sukat on tarkoitettu yksinomaan auttamaan sinua nivelkipujen ja tukikysymysten aikana. Jalan puristussukka takaa maksimaalisen tuen jalkasi peitetylle osalle. Ne sopivat luontevasti mukavuuteen, ts. Sopivat jalkoihisi ja tarjoavat maksimaalisen tuen osille, kuten nilkalle, pohkeelle, jaloille, polvelle jne. Sukkien tyypistä riippuen.

Uusimmat ja tyylikkäät puristussukat:

Seuraavassa on 15 parasta Best Compression Socks -tyyppiä, jotta ymmärrät paremmin.

1.Puristussukat urheiluun:

Kompressiosukat urheiluun

Urheilukompressiosukat ovat erittäin tärkeitä näkökulmastasi riippumatta siitä, oletko mies vai nainen, jos harrastat jotakin tai muuta urheilulajia ja kohtaat joitakin tai muita yhteisiä ongelmia, olivatpa ne suuria tai pieniä. Tämä johtuu siitä, että; tarvitset taatun tuen muodossa taattua turvallisuutta urheilua harrastettaessa. Tämän vaaditun tuen ja mukavuuden tarjoaa sinulle urheilukompressiosukka.

2. Kompressiosukat miehille:

Kompressiosukat miehille

Kompressiosukat miehille sopivat yksinomaan miehille urheilun, ulkoilun tai muun matkustamisen aikana. Suunnittelu on erityisesti rakennettu vankkaan ja joustavaan muotoon, koska miesten jalat ovat melko tukevat ja leveät verrattuna naisten jalkoihin. Nämä sukat tarjoavat maksimaalista tukea ja mukavuutta miehille juoksemisen tai lenkkeilyn aikana tai jopa treenaamisen aikana.

3. Kompressiosukat naisille:

Kompressiosukat naisille

Kun naisurheilijoiden, voimistelijoiden, olympialaisten ja urheilun kuuluisuuksien määrä on lisääntynyt, naisten kompressiosukat ovat tulleet naisten tarpeiksi yhtä paljon kuin miehet. Voit huomata, että maassamme on monia lahjakkaita nuoria tyttöjä, jotka ovat valinneet jonkin urheilulajin kokoaikaiseksi urakseen. Yksi tärkeä syy, miksi puristussukat ovat naisille välttämättömiä, on se, että nivelongelmia esiintyy enemmän naisilla kuin miehillä.

4. Sukat Style Compression Sock:

Sukat Style Compression Sock

Hieman pidempi perussuihkun muoto tunnetaan reiden korkean puristuksen sukkina. Normaalisti puristussukka on suunniteltu peittämään osa nilkkoihin, pohkeeseen tai polviin asti. Mutta sukkatyyli on hieman pidempi puristussukan muoto, joka ulottuu reiden pituuteen asti. Se on joustava ja sopii siksi kenelle tahansa miehelle tai naiselle. Mutta 99% tämän tyyppisistä sukeista on vain naisten käytössä.

5.Puristussukat urheilijoille:

Kompressiosukat urheilijoille

Urheilulliset puristussukat ovat toinen suosittu kompressiosukivaihtoehto. Tämä johtuu siitä, että monet urheiluhenkilöt, jotka eivät valitse tavanomaisia ​​vaihtoehtoja, kuten juoksemista, harrastavat ainutlaatuista urheilutoimintaa. Heidän toimintansa on siis varsin vaikeaa ja monimutkaista, minkä vuoksi he ovat alttiimpia hankkimaan jonkinlaista vahinkoa. Tämä vältetään puristussukan avulla.

6. Nilkan pituus puristussukka:

Nilkan pituus puristussukka

Suurin osa kuntosalivaatteista on nykyään nilkan puristussukat. Nämä sukat sopivat vain nilkan pituuteen, mutta kaikki käyttävät niitä yleisesti kuntosalilla, koska ne avaavat monia mahdollisia jalkojen liikkeitä ja tarjoavat myös maksimaalisen luonnollisen joustavuuden.

7. Pitkät kompressiosukat:

Pitkät kompressiosukat

Pitkät tai plus kokoiset puristussukat ovat jopa isompia kuin sukkatyyliset puristussukat. Ne näyttävät melkein normaalilta housujen muodolta. Ne saavat jalkojen muodon lantiolle asti ja peittävät myös vyötärön. Ne tukevat siten niveliä, jalkoja, lantiota jne. Ja tarjoavat optimaalisen mukavuuden.

8. Kompressiosukka polville:

Kompressiosukka polville

Nämä ovat perusversio puristussukista, jotka tunnetaan myös nimellä polvisukat. Näet nämä sukat, jotka ovat usein matoja monille miehille ja naisille, kun he ovat ulkona tekemässä rentouttavaa toimintaa tai urheilutoimintaa. Nämä sukat ovat myös yleisiä joidenkin jalkapalloilijoiden keskuudessa.

9. Raskauden puristussukat:

Kompressiosukat raskauteen

Vaatteet raskauden aikana voivat olla hämmentäviä ja vaikeita tehdä. Koska on tärkeää huolehtia terveydestäsi tänä aikana, sinun on varmistettava, ettet rasita liikaa jalkojasi ja niveliäsi. Mahdollisten raskausvammojen välttämiseksi on olemassa raskaussuunnitelma, joka on suunniteltu yksinomaan raskausjaksolle.

10. Modernit kompressiosukat:

Modernit kompressiosukat

Nykyään on modernisoitu jokaista vanhaa tyyliä lähes kaikilla elämänaloilla. Oli kyseessä sitten musiikki, huonekalut tai vaatteet. Yksi tällainen moderni vaatetustuote on tyylikkäät puristussukat. Nämä sukat lisäävät moderneja kirkkaita värikuvioita yksinkertaisiin puristussukkiin ja antavat niille urbaanin tyylikkään ilmeen.

11. Moniväriset ja kuvioidut puristussukat:

Moniväriset ja kuvioidut puristussukat

Houkutteleva väriyhdistelmä vaatteissasi on sinulle erittäin tärkeä, varsinkin jos olet tyttö tai nainen. Olet hyvin tarkka ja valinnallinen vaatekaapissasi, ja värivalintasi on kiinteä. Siksi vaateteollisuudessa on tehty mielenkiintoinen keksintö moniväristen vaatteiden muodossa, joissa on erilaisia ​​kuvioita, niin että ne pitävät kaikista tällaisista värikeskeisistä ihmisistä. Tämän keksinnön tuloksena meillä on värikkäät puristussukat.

12. Matkustaa puristussukat:

Matkustavat kompressiosukat

Monet ihmiset kokevat epämukavuutta jaloissaan ja nivelissään matkoilla. Tämä johtuu pääasiassa riittämättömästä liikkumiskyvystä ja myös matkustavassa ajoneuvossa olevasta vähimmäisestä jalkatilasta. Tämän seurauksena voi esiintyä ongelmia, kuten nivelten jäykkyyttä, kivuliaita lihaksia jne. Ratkaisuna tähän ongelmaan voit käyttää puristussukkia matkoilla.

13. Night Wear Compression -sukat:

Kompressiosukat yöllä

Monet ihmiset haluavat käyttää yöllä, koska he ovat enimmäkseen kiireisiä työstään ja muista tärkeistä tehtävistä päiväsaikaan. Tämän seurauksena monet ihmiset juoksevat, lenkkeilevät, reipasta kävelyä jne. Yöllä. Varmistaaksesi maksimaalisen turvallisuuden yöllä lenkkeillessäsi, jotta ajoneuvot ja muut ihmiset huomaisivat sinut kaukaa, voit valita neonväriset yöpuristussukat, jotka hehkuvat pimeässä ympäristössä.

14. Puristusvarvassukat vasikan päällä:

Puristusvarvassukat vasikan päällä

Monumentaalinen keksintö sukkasegmentissä, erityisesti juoksijoille ja pikajuoksijoille, on varvassukat. Suunnittelu antaa suksille 5 sormen kuvion, joka sopii kaikkiin jalkasi 5 sormiin, jolloin saat paremman otteen ja mukavamman tunteen juoksu- tai lenkkeilyn aikana.

15. Drystat Compression Sock:

Drystat Compression -sukka

Drystat on ainutlaatuinen materiaali, joka haihduttaa hiki heti ja antaa sinulle myös kevyen pehmeän tunteen, kun käytät sitä. Siksi se on tähän asti paras keksintö urheiluvaateteollisuudessa. Siksi Drystat -puristussukka on paras vaihtoehto pitkäaikaisille ammattilaisurheilijoille.

Olet siis nyt nähnyt, että nykyinen sukupolvi koostuu monista ihmisistä, sekä miehistä että naisista, jotka kamppailevat useista niveliin, jalkoihin, lantioon jne. Liittyvistä jalkavammoista. Sen sijaan, että menisit kalliisiin leikkauksiin ja hoitoihin, voit mennä puristus kulumista. Kompressiosukat on suunniteltu täydellisesti tukemaan sinua ja auttamaan sinua torjumaan kaikkia tällaisia ​​jalkoihin liittyviä ongelmia.