Κορυφαία 9 σχέδια κοσμημάτων από πέτρα

Οι πολύτιμοι λίθοι είναι ορυκτοί κρύσταλλοι που μπορούν να κοπούν και να διαμορφωθούν για να φτιάξουν κοσμήματα και άλλα στολίδια. Οι πολύτιμοι λίθοι είναι συνήθως σκληροί, αλλά τα μαλακά ορυκτά χρησιμοποιούνται επίσης στα κοσμήματα λόγω της αισθητικής τους αξίας. Πολλές πέτρες είναι σπάνιες, γεγονός που καθιστά τα κοσμήματα από πέτρα ακριβά. Ενώ οι περισσότερες πέτρες βρίσκονται στη φύση, μερικές μπορούν επίσης να δημιουργηθούν τεχνητά. Στη σύγχρονη εποχή, μερικοί από τους πολύτιμους λίθους είναι- διαμάντι, ρουμπίνι, ζαφείρι, σμαράγδι, χαλαζίας, αμέθυστος και τυρκουάζ.

Όμορφα σχέδια κοσμημάτων από πέτρα:

Εδώ είναι τα κορυφαία 9 σχέδια από πέτρινα κοσμήματα ως εξής.

1. Σετ κοσμημάτων American Diamond Stone:

Σετ κοσμημάτων American Diamond Stone

Τα διαμάντια είναι οι πιο πολύτιμοι λίθοι. Είναι τα πιο σπάνια και τα πιο όμορφα. Δικαίως ονομάζονται «ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας». Αυτό το σετ είναι ένα κομμάτι βασισμένο σε διαμάντι με ημιπολύτιμους λίθους. Μπορεί να φορεθεί από τη νύφη την ημέρα του γάμου της. Ο περίπλοκος σχεδιασμός του δίνει μια μαγευτική εμφάνιση και είναι βέβαιο ότι θα κλέψει την προσοχή όλων. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια κοσμημάτων από πέτρα.

2. Βραχιόλι από κοσμήματα από πέτρα:

Βραχιόλι από κοσμήματα από πέτρα

Αυτό το κομψό βραχιόλι είναι κατασκευασμένο από στρογγυλές πέτρες. Δίνει κοραλλιογενές βλέμμα και το χρώμα των κοσμημάτων είναι καταπραϋντικό για τα μάτια. Η λεία υφή το κάνει άνετο στη χρήση και η μεγάλη πέτρα στη μέση έχει τραχιά αλλά ωραία υφή. Αυτό το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί σε οτιδήποτε. Δίνει μια απλή καλοκαιρινή εμφάνιση στα χέρια. Είναι ένα καλό χρώμα κοσμημάτων από πέτρα.

3. Πέτρινο κόσμημα Pop κολιέ:

Κολιέ από πέτρινα κοσμήματα

Αυτό το κομψό κομμάτι λαιμού είναι κατασκευασμένο από ομαλά μοβ οβάλ αχάτη, προσαρτημένα σε μια χρυσή αλυσίδα. Οι μεγάλες πέτρες έχουν μια δυνατή εμφάνιση και έτσι θα φαίνονται καλά σε απλά φορέματα. Αυτό το σχέδιο συναντάται με τα περισσότερα κοσμηματοπωλεία πέτρας αυτές τις μέρες. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα χρωματικών κοσμημάτων από πέτρα.

4. Σκουλαρίκια κοσμημάτων από πέτρα Αμέθυστου:

Σκουλαρίκια κοσμημάτων από πέτρα Αμέθυστου

Ο αμέθυστος είναι ένας από τους πιο πολύτιμους λίθους που ανήκουν στην οικογένεια χαλαζία. Εκτιμάται για τη μοβ απόχρωση, η οποία έχει διαφορετικούς τόνους. Αυτό το μοναδικό ζευγάρι σκουλαρίκια έχει αμέθυστο σε σχήμα αχλαδιού που κρέμεται από τετράγωνες πέτρες. Είναι όμορφο και μπορεί να φορεθεί σε πάρτι.

5. Κολιέ με κοσμήματα από σμαράγδι:

Κολιέ κοσμήματος από σμαραγδένιο πέτρα

Το σμαράγδι είναι ένας από τους πιο πολύτιμους πολύτιμους λίθους. Είναι γνωστό για το λεπτό πράσινο χρώμα του. Αυτό το όμορφο κολιέ έχει μια σειρά από σμαραγδένιες πέτρες κρεμασμένες από μια χρυσή αλυσίδα. Οι πέτρες έχουν ελκυστικό χρώμα και φαίνονται απλές. Αυτό μπορεί να φορεθεί από νεαρές γυναίκες και θα φανεί καλό σε σχέση με την παραδοσιακή αλλά και τη δυτική ενδυμασία.

6. Σκουλαρίκια κοσμημάτων Citrine Stone:

Σκουλαρίκια κοσμήματα από πέτρα Citrine

Το Citrine είναι μια κίτρινη, διαφανής ποικιλία χαλαζία. Αυτά τα σκουλαρίκια citrine με μαργαριτάρια είναι μοναδικά. Είναι όμορφα και κομψά. Μπορούν να φορεθούν πάνω από την παραδοσιακή αλλά και τη δυτική ενδυμασία. Δεν είναι πολύ βαριά ούτε πολύ απλά, έτσι έχουν την τέλεια εμφάνιση.

7. Τιρκουάζ πέτρα κοσμήματα αγκαλιά:

Κολιέ κοσμημάτων από τιρκουάζ πέτρα

Τα μπούκλες επιστρέφουν στη μόδα. Αυτός ο αστράγαλος με χρυσή αλυσίδα με μια τυρκουάζ πέτρα στη μέση θα σας κάνει να πάτε wow. Είναι απλό και αριστοκρατικό και φαίνεται καλό με καλοκαιρινό φόρεμα.

8. Δαχτυλίδι κοσμημάτων Ruby Diamond Stone:

Δαχτυλίδι κοσμημάτων Ruby Diamond Stone

Αυτό το δαχτυλίδι έχει μια δυνατή και υπέροχη εμφάνιση. Το μεγάλο ρουμπίνι στο κέντρο έχει δύο διαμάντια εκατέρωθεν. Έχει βαριά εμφάνιση και μπορεί να συνδυαστεί με πανομοιότυπα σκουλαρίκια. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες πέτρες κοσμημάτων.

9. Σκουλαρίκια κοσμήματος με πέτρα από χαλαζία:

Σκουλαρίκια από κοσμήματα από πέτρα από χαλαζία

Αυτά τα σκουλαρίκια είναι απλά και χαριτωμένα. Τα λευκά καρφιά χαλαζία φαίνονται κομψά. Μπορούν να φορεθούν με οτιδήποτε και μπορούν να βρεθούν στα περισσότερα κοσμηματοπωλεία από πέτρες. Η απλότητά τους το κάνει να φαίνεται καλό σε όποιον τα φοράει. Μπορούν να φορεθούν σε τακτική βάση.

Υπάρχουν πολλά σχέδια από πέτρινα κοσμήματα που έχουν κερδίσει δημοτικότητα στο πρόσφατο παρελθόν. Έγχρωμα κοσμήματα από πέτρα μπορούν να βρεθούν με τα περισσότερα κοσμηματοπωλεία πέτρας αυτές τις μέρες.