9 suosittua Ruby Gemstone -korumallia

Ruby on vaaleanpunaisesta veripunaiseen jalokivi. Punainen väri johtuu pääasiassa kromielementin läsnäolosta. Rubiinia pidetään yhtenä jalokivistä. Rubiinin laatu määräytyy sen värin, leikkauksen ja kirkkauden mukaan. Maailman kallein Ruby on Sunrise Ruby. Ne ovat rakkauden, intohimon, elinvoiman ja voiman kiviä.

On myös rubiinin jalokivihyötyjä. Se opastaa päätöksenteossa ja auttaa toteuttamaan unelmansa. Sillä on jopa parantavaa voimaa, joka parantaa kehoa, erityisesti sydänongelmia. Näin rubiinikivet koristavat niin monia etuja.

Ruby -jalokivillä korut:

Ne on nastoitettu erilaisilla koruilla, jotka koskettavat ihoa hyödyttääkseen ja tietysti näyttääkseen kauniilta. Jotkut parhaista rubiinikivikoruista mainitaan alla.

1. Maang Tikka ja Ruby Gemstone:

Maang Tikka ja Ruby -jalokivi

Suotuisissa tilaisuuksissa, kuten häissä, morsian voi koristella tätä rubiinikivien maang tikkaa. Tämä maang tikka sopii täydellisesti punaiseen asuun ja saa hänet näyttämään kauniilta. Ei vain morsian, vaan muutkin naiset voivat käyttää tätä rubiinikiveä maang tikkaa perinteisessä mekossa.

2. Jalokivisormukset miehille ja naisille:

Jalokivisormukset miehille ja naisille

Pienin ja lisävaruste, jota voidaan käyttää päivittäin, on rengas. Jotta voit hyödyntää rubiinikiven kaikkia etuja, sinulla on oltava rubiinikivirenkaat, kun ne koskettavat ihoa. Kivirubiini, joka on päällystetty hopeasormuksella, näyttää figuurilta kauniilta.

3. Ruby Stone -rannekorut:

Ruby Stone -rannekorut

Rubiinin kiviset rannekorut on suunniteltu eri kuvioilla. Ne näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja ovat säteileviä käytettäessä. Sitä voivat käyttää kaikki ikäryhmät perinteisissä vaatteissa näyttämään upeilta.

4. Suunnittelija Ruby Stone -rannekorut:

Suunnittelija Ruby Stone -rannekorut

Jos haluat käyttää rubiinikiveä päivittäin, rannekkeet ovat hyvä vaihtoehto. Rannekoru voi olla kultaa tai hopeaa ja siinä on rubiinia. Se voi olla koko rubiinikivirannekoru, joka näyttää helmiltä. Ne näyttävät erittäin kirkkailta kirkkaiden kiteidensä kanssa.

5. Ketju Ruby -jalokivillä:

Ketju Ruby -jalokivillä

Rubiinikiviketjut ovat kevyitä ja niitä voidaan käyttää jokapäiväisessä elämässä. Ketjut voivat olla hopeaa, kultaa tai platinaa. Ketju näyttää kauniimmalta, kun rubiiniin lisätään myös timantteja. Ne loistavat kuin mikä tahansa ja lisäävät charmia yhteen persoonallisuuteen.

6. Ruby korvakorut tytöille:

Ruby korvakorut tytöille

Korvakorut korostavat naisten kauneutta. Jalokivirubiini, kun se on sijoitettu korvakoruihin, saa näyttämään upealta. Ne voidaan sekoittaa muiden jalokivien kanssa työskennelläkseen kaikissa asuissa, eikä vastaavia tarvita.

7. Riippuvaiset Rubiinikivikorut hopeaa:

Riippuvalaisin Ruby Stone -korut hopeaa

Pendent kiinnittää kaiken huomion itseensä, varsinkin kun se on jalokivirubiini. Yksi rubiinikivi riippuvana näyttää häikäisevältä ja peittää koko kaulan kauneuden.

8. käsintehty Ruby kivi kaulakoru:

Käsintehty Ruby Stone -kaulakoru

Rubiinin kivet kaulakorussa ovat arvostettuja. Niitä on saatavana eri malleina ja kuvioina. Lisäksi lisätään Kundania ja muita kiviä, jotta se näyttää kauniimmalta. Kaulakorut koostuvat yhdestä, kahdesta tai useasta merkkijonosta, jotta ne näyttävät raskailta ja tyylikkäiltä.

9. Rubiinin jalokivi Nenätappi:

Rubiini jalokivi Nenä Pin

Rubiininen nenätappi tekee ulkonäöstä täysin erilaisen. Se voi olla kukka-, silmukka- tai muita malleja, jotka sopivat eri kasvoille, mutta rubiini sopii kaikille kasvoille.

Luonnollinen rubiini on arvokas jalokivi, joka houkuttelee lähes kaikkia yksilöitä. Se on arvokas jalokivi, joka usein johtuu ylellisyydestä ja eleganssista ja myös hyvästä syystä. Paras laatu rubiini on kyyhkynen verenpunainen ja on erittäin sileä kosketuksessa hienolla ja terävällä leikkauksella ja muodolla.

Rubiinia voidaan käyttää koruna. Se voidaan upottaa hopeaan, kultaan ja platinaan. Korut voivat olla sormuksia, korvakoruja jne., Joita voidaan koristaa kehon hyväksi.