9 uusinta Citrine -jalokiviä eri malleissa

Citrine -jalokiviä pidetään onnekkaina marraskuun syntymäpäiville. Siinä on erilaisia ​​keltaisen sävyjä. Tämä on menestykivi ja siksi sitä kutsutaan myös nimellä “Kauppiaan kivi”. Sitä käytetään edistämään menestystä liiketoiminnassa. Pääasiassa siinä on niin paljon kirkasta energiaa, joka valaisee monia elämänaloja. Tämä onnea ja hyvää charmia, jotka tulevat odottamattomalla tavalla. Sitriinikivi liittyy ihmiskehon Solar Plexus Chakraan, joka lisää henkilökohtaista voimaa ja energiaa. Se auttaa poistamaan negatiivisen energian ympäristöstäsi ja palauttaa toivon.

Citrine -jalokivet kuvilla:

Katso 9 suosituinta Citrine -jalokiviämme uusimpien mallien kuvilla. Valitse paras ja kokeile sitä.

1. Luonnollinen sitriinikivi:

Luonnollinen sitriinikivi

Se on luonnollinen sitriinikivi sellaisena kuin se löytyy. Se on karkeaa materiaalia eri muodoissa. Se on yksi maankuoren tavallisista mineraaleista, ja sen väri on vähäisempi, mutta joskus vaaleankeltainen. Se on rautapitoisuus, joka antaa sille keltaisen värin. Se on suojattava liialliselta kuumuudelta.

2. Monipuolinen sitriinikivi:

Monipuolinen sitriinikivi

Se on erittäin kallis sitriini-jalokivi, jolla on monipuolisia ominaisuuksia. Näyttää siltä, ​​että aurinko on siellä levittämässä säteitään joka nurkkaan. Tämä sitriinikivi levittää harvoin kirkasta energiaansa ilon ja onnen ilmentämiseksi ympäristössä.

3. Citrine Cross -riipus:

Citrine Cross riipus

Tämä ristiriipus on kohokuvioitu vaakasuoraan ja pystysuoraan sitriinikivien sarjaan. Se on kristilliselle yhteisölle erittäin arvokasta. Ristiriipukseen on kiinnitetty pyöreän muotoisia sitriinkiviä. Se vie negatiivisuuden ja vihan kehostasi.

4. Sitriini jalokivi riipus:

Citrine jalokivi riipus

Tämä rannekoru koostuu jalokivisitriinistä. Se on ottaa rivi sitriini jalokivi lanka. Tämä näyttää hämmästyttävältä. Se lämmittää ja antaa energiaa. Tämä motivoi elämääsi kaikilla tasoilla. Tämä on kirkkaan keltainen väri, joka antaa positiivisen asenteen ja auttaa houkuttelemaan ystäviä.

5. Citrine Gemstones Money Tree:

Citrine Gemstones Money Tree

Se on väärennetty rahapuu, jossa on sitriinikiteitä. Uskotaan, että se lisää vaurauttasi. Puussa on roikkuvia keltaisia ​​sitriinikiviä. Tästä tulee kodin vetovoima. Se saa myös paljon kiitosta. Tämä on erittäin luovaa.

6. Sitriinikristalli jalokivi:

Sitriinikristalli jalokivi

Tämä on erittäin hyödyllinen sitriinikivi. Se on iso pyöreä pallo, kuten hahmo. Virtsan, munuaisten ja ruoansulatuskanavan sairauksien parantaminen ovat sitriinikiven edut. Tämä näyttää räikeältä ja näyttää siltä, ​​että se on täytetty sisältä. Se auttaa lisäämään verenkiertoa.

7. sitriini kivi renkaat:

Sitriiniset kivisormukset

Se on kyynelpisaran muotoinen sitriinikivirengas, jota ympäröivät monet timantit. Jopa molemmin puolin on rivi timantteja. Tämän käyttäminen voi voittaa masennuksen ja pelot. Se auttaa pitämään tunteesi vakaina ja hallinnassa. Se on suorassa auringonvalossa.

8. Citrine jalokivet kaulakoru:

Citrine -jalokivikaulakoru

Tämä kaulakoru koostuu sitriinikivistä. Tällä sitriinikivikorulla on valtavia positiivisia vaikutuksia. Tämä kaulakoru parantaa persoonallisuuttasi energian ja voiman ominaisuuksilla. Sillä on kyky muuttaa vihollisesi ystäviksi. Tämä tuo lumoavan persoonallisuutesi.

9. Citrine Gemstones -korvakoru:

Citrine -jalokivikorvakorut

Korvakorut on valmistettu vaaleankeltaisesta sitriinikivestä. Se on runsaasti sitriini jalokivi etuja. Sitriini on iloinen kivi, joka toivoo optimistista tulevaisuutta. Se auttaa katsomaan eteenpäin ja hylkäämään perheongelmat. Se auttaa löytämään oikean ratkaisun ongelmiimme.

Sitriini -jalokivet kantavat Auringon voimaa. Sitriini on upea kivi, joka tekee sinusta anteliaan ja suojaa sinua kaikelta negatiivisuudelta. Se on hyödyllinen meditaatiossa ja henkisessä kehityksessä. Se lisää itseluottamustasi, tahdonvoimaa ja luovuutta. Se auttaa sinua voittamaan henkiset traumat ja hyödyttää vatsaa, ruoansulatusta ja yleisiä terveysongelmia.