Top 9 jalokivihelmiä uusimmissa kuvissa

Niille, jotka rakastavat pukeutua trendikkäisiin koruihin tai rakastavat omien muotiasusteidensa suunnittelua, jalokivihelmet ovat paras kustannustehokas tapa sisustaa vaatekaappisi. Ne ovat helposti saatavilla myymälöissä eri värejä, muotoja, leikkauksia ja kokoja. Korut on valmistettu pääasiassa kahdentyyppisistä helmistä, jotka on valmistettu jalokivistä, kuten jalokivihelmistä ja puolijalokivistä jalokivihelmistä. Molemmilla luokilla on oma merkityksensä ja merkityksensä.

Kauniita jalokivihelmiä kuvilla:

Tässä on joitain laadullisia kivihelmiä, jotka ovat paras valinta kaikille korusuunnittelijoille. Valitse paras ja käytä sitä.

1. kvartsi helmi helmiä:

Kvartsi jalokivihelmet

Näitä luonnonkivihelmiä käytetään laajalti meditaatioon ja parantamiseen. Jalokivihelmi liittyy hyvin luovuuteen, joka ohjaa sinut oikealle ja positiiviselle tielle. Se on myös paras voima ja kannustaa oppimaan. Helmet symboloivat rakkautta ja huolta.

2. Ametisti jalokivihelmet:

Ametisti helmi helmiä

Nämä ovat täydellisiä korukiviä ja helmiä. Herkät violetit kristallinkirkkaat helmet ovat pirteitä, vaikeita vastustaa ja houkuttelevia. Sitä käytetään erittäin inspiroimaan jotakuta tai selvänäköisyyttä. Se sisältää psyykkisiä voimia ja tuo myös vaurautta käyttäjälle.

3. Sitriini jalokivihelmet:

Sitriini jalokivihelmet

Sitriini kuuluu puolijalokivihelmien luokkaan. Aurinkoiset helmet ovat täynnä useita positiivisia ominaisuuksia, ja siksi ne tunnetaan myös menestyksen kivenä. Helmiä käytetään rahan ja ylellisyyden hurmaajina. Helmet käyttävät positiivisia, itseluottamusta ja ajattelun selkeyttä.

4. safiiri helmi helmiä:

Safiiri helmi helmiä

Safiirihelmet, jotka tunnetaan laajalti vaurauden kivinä, ovat jalokivihelmiä. Helmet ovat laajalti lahjakkaita rakkailleen auttamaan heitä unelmiensa tyydyttämisessä. Helmet liittyvät sisäiseen rauhaan, intuitioon ja onnellisuuteen. Jalokivi symboloi toivoa ja huolenpitoa.

5. Kuukiven jalokivihelmet:

Kuukivi helmi helmiä

Kuukivihelmiä on saatavana eri vesivärisävyinä tai sanotaan valkoisena kristallivärinä. Tämän kiven helmet yhdistyvät havaintoon, luovuuteen ja jaloon omaisuuteen. Se edistää vaalimista ja houkuttelee tunteita, kuten rakkautta, myötätuntoa ja myötätuntoa. Intohimokivi on myös laajalti lahjakas aviopareille lisätäkseen makua heidän seksielämäänsä.

6. Granaattijalokivihelmet:

Granaatti helmi helmiä

Granaatti on suosittu puolijalokivi helmi, joka on väriltään ruskehtava ja lämmin punainen. Ne edustavat rakkautta, uskollisuutta ja intohimoa. Parantavana kivenä niitä käytetään myös veren puhdistamiseen ja mielikuvituksen lisäämiseen. Käytä niitä edistämään intohimoa koruissa ja näkemään sen taikuus.

7. Tiger Eye Gemstone -helmet:

Tiger Eye Gemstone -helmet

Tiger Eye -helmet ovat luonnollisia jalokivihelmiä, jotka suojaavat negatiivisilta väreiltä. Ne auttavat ylläpitämään emotionaalista tasapainoa, luottamusta ja koulutusta. Sitä käytetään myös lisäämään kykyä tehdä oikeita päätöksiä.

8. Turmaliini jalokivihelmet:

Turmaliini jalokivihelmet

Nämä ihanat helmet auttavat vahvistamaan mieltä ja kehoa. Ne auttavat hermoja rauhoittamaan, rauhoittamaan surua, auttamaan tasapainottamisessa ja itseluottamuksessa. Se pitää mielen rauhan lisäämällä kykyä ymmärtää tilanteita ja tehdä päätöksiä.

9. Akvamariini jalokivihelmet:

Akvamariini jalokivihelmet

Nämä kivihelmet hallitsevat suuresti käyttäjän mieltä ja auttavat häntä selkeydessä, itseilmaisussa ja rauhallisuudessa. Helmet rauhoittavat mieltä vapauttamalla stressiä ja jännitystä; käytetään siis meditaatioon. Helmien väri on yhdistänyt helmet meren jumalattareen.

Tästä lähtien erilaisilla jalokivihelmillä on omat edut ihmiskeholle sekä erilaisia ​​parantavia ominaisuuksia. Ikuista rauhaa tarjoavia helmiä käytetään erittäin paljon rukousmakujen valmistamiseen meditaatiota varten, ja niitä annetaan myös ihmisille, jotka vihastuvat nopeasti pitämään heidät rauhallisina. Valitse itsellesi parhaat helmet muodossa olevat jalokivet ja hanki niistä hienoimmat korut, jotka parantavat elämäsi periaatteita.