Top 9 kivikorumallia

Jalokivet ovat mineraalikiteitä, jotka voidaan leikata ja muotoilla korujen ja muiden koristeiden valmistamiseksi. Jalokivet ovat yleensä kovia, mutta pehmeitä mineraaleja käytetään myös koruissa niiden esteettisen arvon vuoksi. Monet kivet ovat harvinaisia, mikä tekee kivikoruista kalliita. Vaikka useimmat kivet löytyvät luonnosta, osa niistä voidaan luoda myös keinotekoisesti. Nykyaikana jotkut jalokivet ovat timantti, rubiini, safiiri, smaragdi, kvartsi, ametisti ja turkoosi.

Kauniita kivikoruja:

Tässä on 9 suosituinta kivikorumallia seuraavasti.

1. American Diamond Stone korusetti:

Amerikkalainen timanttikivi korusetti

Timantit ovat arvokkaimpia kiviä. Ne ovat harvinaisimpia ja kauneimpia. Heitä kutsutaan oikeutetusti “naisen parhaaksi ystäväksi”. Tämä sarja on timanttipohjainen puolijalokivikappale. Morsian voi käyttää sitä hääpäivänä. Monimutkainen muotoilu antaa sille majesteettisen ilmeen ja kiinnittää varmasti kaikkien huomion. Se on yksi parhaista kivikoruista.

2.Kivi korut rannekoru:

Kivikorurannekoru

Tämä tyylikäs rannekoru on valmistettu pyöreistä kivistä. Se antaa korallin ilmeen ja korukivien väri rauhoittaa silmiä. Sileä rakenne tekee siitä mukavan käyttää ja keskellä oleva suuri kivi on karkea mutta mukava. Tätä ranneketta voi käyttää mitä tahansa. Se antaa käsille yksinkertaisen kesäisen ilmeen. Se on hyvä värinen kivikoru.

3.Kivi korut Pop kaulakoru:

Kivikorut Pop -kaulakoru

Tämä tyylikäs kaulakappale on valmistettu sileistä violetista akaatin soikeista, jotka on kiinnitetty kultaiseen ketjuun. Suuret kivet näyttävät äänekkäiltä ja näyttävät siten hyviltä yksinkertaisissa mekoissa. Tämä muotoilu löytyy useimpien kivien jalokivikauppiaiden kanssa nykyään. Tämä on hieno esimerkki värikivikoruista.

4. Ametisti kivi korut korvakorut:

Ametisti kivi korut korvakorut

Ametisti on yksi kvartsiperheen arvostetuimmista kivistä. Sitä arvostetaan sen violetista sävystä, jossa on erilaisia ​​sävyjä. Tässä ainutlaatuisessa korvakoruparissa on päärynän muotoiset ametistikivet, jotka roikkuvat neliökivissä. Se on kaunis ja sitä voidaan käyttää juhliin.

5. Emerald Stone korut kaulakoru:

Smaragdi kivi korut kaulakoru

Emerald on yksi arvokkaimmista jalokivistä. Se tunnetaan hienosta vihreästä väristä. Tässä kauniissa kaulakorussa on sarja smaragdikiviä, jotka on ripustettu kultaisella ketjulla. Kivillä on houkutteleva väri ja ne näyttävät yksinkertaisilta. Tätä voivat käyttää nuoret naiset, ja ne näyttävät hyvältä perinteisen ja länsimaisen asun yli.

6. Citrine Stone korut korvakorut:

Citrine Stone korut korvakorut

Sitriini on keltainen, läpinäkyvä kvartsi. Nämä sitriinikorvakorut helmillä ovat ainutlaatuisia. Ne ovat kauniita ja tyylikkäitä. Niitä voidaan käyttää sekä perinteisen että länsimaisen puvun päällä. Ne eivät ole liian raskaita eivätkä liian yksinkertaisia, joten niillä on täydellinen ulkonäkö.

7. Turkoosi kivi korut nilkkakoru:

Turkoosi kivi korut nilkkakoru

Nilkkurit ovat jälleen muodissa. Tämä kultaketjuinen nilkkakoru, jonka keskellä on turkoosi kivi, saa sinut hämmästymään. Se on yksinkertainen ja tyylikäs ja näyttää hyvältä kesämekon kanssa.

8. Ruby Diamond Stone korusormus:

Ruby Diamond Stone korusormus

Tällä sormuksella on kova ja upea ulkonäkö. Keskellä olevassa suuressa rubiinissa on kaksi timanttia kummallakin puolella. Siinä on painava ulkonäkö ja se voidaan yhdistää samanlaisiin korvakoruihin. Tämä on yksi hienoimmista korukivistä.

9. Quartz Stud Stone korut korvakorut:

Quartz Stud Stone korut korvakorut

Nämä korvakorut ovat yksinkertaisia ​​ja söpöjä. Valkoiset kvartsipultit näyttävät tyylikkäiltä. Niitä voidaan käyttää minkä tahansa kanssa ja ne löytyvät useimpien kivien jalokivikauppiaiden kanssa. Näiden yksinkertaisuus tekee niistä hyvännäköisiä niille, jotka käyttävät niitä. Niitä voidaan käyttää säännöllisesti.

On olemassa paljon kivikoruja, jotka ovat saaneet suosiota viime aikoina. Värikivikoruja löytyy nykyään useimpien kivikorujen kanssa.