Baba Ramdev Jooga hiustenlähtöön

Naisten kauneus on epätäydellistä ilman kauniita hiuksia. Hänen kruununsa on hänen määritelmänsä ja pitkät kiiltävät hiukset ovat jokaisen tytön unelma. Tämän unelman toteuttamiseksi tytöt kokeilevat kaikkea terveellisestä ruoasta, hyvistä hiustuotteista ammattimaisiin hiustenhoitoihin. Mutta tiesitkö, että jooga voi hyödyttää sinua hiusten kasvussa? Kyllä, joogan harjoittaminen voi tehdä ihmeitä hiuksillesi ja Baba Ramdevin jooga auttaa sinua saavuttamaan upeimmat hiukset.

Baba Ramdev Jooga hiustenlähtöön

Baba Ramdevin jooga- oivallus:

Baba Ramdevin jooga on erittäin suosittu, ja suosio näkyy hänen lukuisissa seuraajissaan ympäri maailmaa. Hän on erittäin suosittu myös julkkisten keskuudessa, he harjoittavat Baba Ramdevin joogaa parantaakseen kauneuttaan ja ylläpitääkseen sitä. Baba Ramdevin jooga on voittanut paljon kiitosta kaikilta ja sen suosio kasvaa harppauksin joka päivä.

Palataan kiinnostuksen kohteeseemme… hiukset- Joten kauniit hiukset joogan kautta on todellisuutta, ja annamme jokaisen tiedon siitä, kuinka tämä todellisuus voidaan saavuttaa. Tätä jooga -tyyliä kuvaa Swami Ramdev ja hänen joogassaan keskitytään hyödyntämään hapettuneen hengityksen virtausta tiettyjen häiriöiden ja sairauksien parantamiseen. Tämän uskotaan myös edistävän hiusten kasvua suuresti.

Muutama huomioitava kohta:

Baba Ramdevin joogaa on harjoitettava suurella omistautumisella kuukausia yhdessä halutun tuloksen saavuttamiseksi. Varhain aamulla on paras aika harjoitella joogaa, muuten sinun tulee huolehtia siitä, että vatsasi on oltava tyhjä vähintään kaksi tuntia ennen joogaa.

Baba Ramdev Jooga hiustenlähtöön:

Seuraavassa on Baba Ramdevin jooga -asennot, jotka auttavat sinua estämään hiustenlähtöä ja kasvattamaan kauniita ja terveitä hiuksia luonnollisesti.

Kapalbhati Pranayama:

Tämä jooga -asana on hengittävä muoto, jossa hapetat kehoa vahvistamalla vatsa- ja vatsalihaksia samanaikaisesti. Tämä jooga -asana antaa päänahalle tarvittavan hapen hiusten kasvun täydentämiseksi. Kapalbhatin tiedetään myös auttavan ruoansulatusta, mikä puolestaan ​​edistää myös terveitä hiuksia.

Kapalbhatin reittiohjeet:  Istu mukavasti joogamatolla. Varmista, että selkäytimesi on pystyssä ja polvi sekä kämmen alaspäin. Hengitä nyt nenän kautta ja vedä vatsalihaksia sisäänpäin selkäytimeen. Hengitä ulos samalla kun rentoutat vatsalihaksia. Toista prosessi nopealla liikkeellä. Aloita tekemällä tämä noin 50 kertaa ja lisää sitä. Ihmisten, jotka kärsivät korkeasta verenpaineesta, sydänongelmista tai tyrästä, tulisi välttää tätä asanaa.

Bhastrika Pranayama:

Baba Ramdev BhastrikaPranayama

Istu Padmasanan asennossa, aseta kädet polviesi päälle ja hengitä voimakkaasti molemmilla sieraimilla. Täytä keuhkosi kokonaan ja hengitä sitten täydellä voimalla samalla, kun kuulet sihisevän äänen. Tämä asana vaatii voimakasta hengitystä, joka vaatii rintakehän räjähtämistä eikä vatsaa. Bhastrika pranayama on tehtävä 5 kertaa päivässä. Tämä asana hyödyttää rintaa, keuhkoja, hermostoa ja hengityselimiä.

Anulom Vilom Pranayama:

baba ramdev Anulom Vilom Pranayama

Tämä asana auttaa suuresti rauhoittamaan mieltäsi poistamalla stressin aikana syntyvät vapaat radikaalit ja auttaa myös kiertämään happipitoista verta koko kehossa. Tämä moninkertainen hyöty keholle johtaa terveeseen hiusten kasvuun ravitsemalla päänahkaa.

Ohjeet:

Istu Padmasanan asennossa, selkäydin pystyssä ja peitä vasen sieraimesi vasemmalla peukalolla. Hengitä oikean sieraimesi läpi ja sulje sitten oikea sieraimesi etusormella ja hengitä vasemman sieraimen läpi. Toista tekniikka toisella sieraimellasi, tämä on yksi sykli. Toista tämä asana aluksi kolme minuuttia ja pidennä sitä asteittain 20 minuuttiin.

Bhramari Pranayama:

Baba Ramdev Bhramari Pranayama

Bhramari -asana auttaa elvyttämään kauneutta, vähentää stressiä ja lievittää migreenikipua, kohonnutta verenpainetta ja lievittää useita muita sairauksia, jotka puolestaan ​​edistävät myös hyvää hiusten kasvua.

Ohjeet:

Istu padmasanassa ja peitä sitten molemmat korvat peukalolla. Pidä etusormi otsaasi ja loput kolme sormea ​​peitä silmäsi. Hengitä sekä sieraimella varovasti ja hitaasti. Hengitä molemmilla sieraimilla ja tee mehiläisen surinaa kurkun läpi. Toista 5-10 kertaa.

Nämä jooga -asanat tekevät ihmeitä hiuksillesi, mutta älä liioittele asanaa odottaessasi välittömiä tuloksia. Tulokset ovat asteittaisia, joten ole kärsivällinen ja ole säännöllinen.