Baddha Konasana – miten tehdä ja sen edut

Ajatteletko todella parantaa terveyttäsi? On monia tapoja parantaa energiatasoa, mutta jooga on sopivin tapa pitää kehosi terveenä. Jos etsit asentoa, joka voi helposti nostaa hedelmällisyyttäsi ja parantaa lisääntymisjärjestelmääsi, aloita Baddha Konasana -asennon suorittaminen.

Baddha Konasana - miten tehdä ja sen edut

Tämä asento suoritetaan enimmäkseen naisilla ja naisilla. Baddha Konasana tunnetaan yleisesti nimellä sidottu kulma- tai perhonen. Se on vielä yleisempi raskaana olevien naisten keskuudessa, koska se ei ainoastaan ​​auta vähentämään kipua vaan myös auttaa heitä pääsemään eroon suonikohjuista. Jos etsit uutta lonkan kimmoisuutta, aloita Baddha Konasanan esittäminen tästä päivästä lähtien.

Jos haluat suorittaa tämän asennon, noudata alla olevia ohjeita:-

Kuinka tehdä Baddha Konasana

1. Aseta ensin itsesi matolle.

2. Venytä jalkasi suoraan edestäsi ja varmista, että selkäsi on täysin suora. Jos sinulla on selkä- tai lonkkaongelmia, voit ehdottomasti etsiä tukea, kuten peittoa tai tyynyä.

3. Lukitse nyt hitaasti jalat molemmilla käsillä niin lähellä lantiota. Anna polvien pudota sivuillesi.

4. Vapauta tämän jälkeen hitaasti nivusi ja reisiluun pää. Älä työnnä polvia paljon; anna heidän rentoutua hyvin.

5. Kokeile ja pidä kiinni jalkojen isoista varpaista kätesi kahdella ensimmäisellä sormella tai voit myös pitää jalojesi ulkopuolella.

6. Istu vain suoraan taakse ja pidä lantiotasosi.

7. Olkapääsi on oltava riittävän luja, jotta sydämesi avautuu.

8. Voit istua tässä asennossa 2-3 minuuttia.

9. Tämän jälkeen tule tästä asennosta hitaasti nostamalla polviasi ja suoristamalla jalkasi.

Baddha Konasanaa pidetään parhaana harjoituksena naisille erityisesti raskauden aikana. Helppo ja sujuva toimitus ihmiset harjoittavat tätä asanaa. Se saa naiset tuntemaan, että hän leijuu kuin perhonen siipiensä ympärillä. Nyt naisten ja naisten, jotka kärsivät nivusista tai polvista, tulee välttää tätä asentoa.

Jos sinulla on kuukautiset, vältä myös tätä asentoa. Vaikka aiot suorittaa tämän asennon, ota jooga -asiantuntijan valvontaa. Ihmisten, joilla on iskiaskipu, tulisi myös yrittää välttää tätä asentoa tai heitä tulisi tukea heidän allaan tämän asennon suorittamisen aikana.

Edut

Tällä asanalla on lukuisia terveyshyötyjä. Jos kehosi kärsii kaikenlaisista lisääntymisongelmista, tätä asentoa tulee harjoitella päivittäin. Se auttaa myös stimuloimaan ja parantamaan lisääntymishäiriötäsi. Monien naisten, jotka kohtaavat usein kuukautiskierron ongelmia, tulisi myös keskittyä tähän asentoon. Se on erittäin tehokas parantamaan kaikenlaisia ​​kuukautiskierteitä.

Se voi myös auttaa helpottumaan vaihdevuosien oireista. Tämä asana ei ainoastaan ​​sävytä munuaisiasi ja sappirakkoasi, vaan auttaa myös helpottamaan kaikkia virtsatiehäiriöitäsi. Naisten tulisi harjoitella tätä asanaa päivittäin 2-3 minuutin ajan.

Raskaana olevien naisten myöhemmissä vaiheissa tulisi yrittää suorittaa tämä asana erikoislääkärin valvonnassa terveydentilansa mukaan. Se auttaa ehdottomasti lievittämään väsymystä ja ahdistusta. Ihmiset, jotka kärsivät lievästä masennuksesta, voivat myös keskittyä tähän asanaan, mutta se parantaa kehon hedelmällisyyttä.