Dandasana (Staff Pose) – Kuinka tehdä ja hyödyt

Jooga, joka on peräisin maamme juurista, Intiasta, on yleisimmin käytetty liikuntamuoto henkiseen, fyysiseen ja mielenterveyteen. Joogaharjoitusten tehokkuus on osoitettu vuosien varrella. Se ei ainoastaan ​​kehitä kehoa, vaan myös vahvistaa ja puhdistaa mielen. Joogan harjoittaminen on loistava vaihtoehto ehkäistä vakavia sairauksia ja sairauksia.

Dandasana

Jos joogaa harjoitetaan päivittäin, se voi torjua monia mielenterveysongelmia, kuten masennusta, unihäiriöitä, vihaongelmia ja paljon muuta. Lukemattomasta joukosta jooga -asentoja tässä on todella helppo mutta tehokas, jota voit kokeilla. Sitä kutsutaan Dandasanaksi tai Stick Staff -asennoksi. Sisällytä tämä joogaharjoitus päivittäiseen rutiiniisi terveen ja paremman elämän puolesta.

Dandasana (henkilökunnan asento):

Kuinka tehdä se:

Ennen kuin perehdymme yksityiskohtiin siitä, miten tämä harjoitus voi olla hyödyllinen sinulle, tässä on vaiheittaiset ohjeet tämän asennon suorittamiseksi. Se on erittäin helppo jooga -asento. Danda tarkoittaa sanskritin kielellä tikkua ja asana asentoa. Siten nimikeppi tai henkilökunnan asento on oikein. Ensinnäkin, istu mukavasti.

Halutessasi voit käyttää mattoa tai peittoa. Istu nyt suoraan. Ylävartalon tulee olla pystyssä, mutta rento. On suositeltavaa käyttää seinää tukena niille, joilla on selkävaivoja tai joilla saattaa olla vaikeuksia poseeraamisessa. Seuraavaksi ojenna jalat edessäsi. Pidä jalat ja jalat lonkan leveydellä ja rinnakkain.

Istuva luusi on painettava lattiaan, kun suunnat pään kruunun kattoon, koska se pidentää ja vahvistaa selkärankaa. Pidä reidet lujina ja paina ne lattiaa vasten. Kämmenten tulee olla lattialla lantion vieressä.

Pidä ylävartalo suorana, mutta rento. Rentouta myös hartiat samanaikaisesti. Kun pidät asennossa vähintään kolmekymmentä sekuntia, hengitä sisään ja ulos vastaavasti. Noudata ohjeita huolellisesti ja olet varma, että saat sen oikein.

Kuinka se auttaa meitä:

Asennon parantajat:

Ensimmäinen ja perustavanlaatuisin hyöty, jonka keppi -asento tekee kehollemme, on se, että se parantaa ryhtiämme. Se pidentää tai venyttää selkärankaa sekä suoristaa selkälihaksia. Sisällytä siis tämä harjoitus joogarutiinisi ja kaikki nämä varmistavat sinulle paremman asennon.

Dandasana (Staff Pose) - Kuinka tehdä ja hyödyt

Loukkaantumiskestävyys:

Dandasanan harjoittelu venyttää myös olkapäitämme ja rintaamme. Samalla se myös ravitsee kehomme vastustuskykyä selkä- ja lonkkavammoille.

Parempi ruoansulatusjärjestelmä:

Tämä jooga -asento auttaa parantamaan ruoansulatusjärjestelmäämme, mutta myös stimuloi verenkiertoa. Hallittu ja säännöllinen hengitys pitäen poseeraa samalla kun venytämme ylävartaloamme on hyväksi ruoansulatukselle. Sano hyvästit ruoansulatusongelmillesi tällä harjoituksella.

Kehon tietoisuus ja aivosolujen rauhoittaminen:

Se saa meidät tietoisiksi kehostamme. Keppi tai henkilöstön asento ei hyödytä vain kehoamme, vaan myös mielemme. Se auttaa rauhoittamaan aivosolujamme. Se auttaa muodostamaan rauhoittavan vaikutuksen mielemme. Vain kymmenen minuutin harjoittelu tästä jooga -asennosta tekee ihmeitä mielenterveydellesi.

Parantaa kehon kohdistusta:

Dandasanan sisällyttäminen päivittäiseen joogaohjelmaamme auttaa parantamaan kehomme tasapainoa. Se tarjoaa myös lievää venytystä hamstringille. Siksi tätä harjoitusta suositellaan aktiivisille ihmisille, jotka harrastavat urheilua tai tanssia.