Στρώμα για πόνο στην πλάτη – 7 καλύτερες συμβουλές κατά την επιλογή

Ποιο είναι το καλύτερο στρώμα για να αποφύγετε τον πόνο στην πλάτη; Άχνετε στρώμα για πόνο στην πλάτη; Εάν ναι, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Ο πόνος στην πλάτη είναι ένας από τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι αρχίζουν να μειώνουν την κινητικότητα στη μέση ηλικία. Το κακό στρώμα κρεβατιού είναι η κύρια αιτία που τόσοι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από πόνο στην πλάτη. Ένα στρώμα κρεβατιού πιστεύεται ότι κρατά την πλάτη σας ισιώνοντας το. Ακόμα, καθώς το κρεβάτι γερνάει, οι πηγές του φθείρονται όπου κι αν κοιμάσαι περισσότερο. Αυτό αναγκάζει το κρεβάτι σε ορισμένο τμήμα να μετατραπεί σε άδειο, να δομηθεί τραχύ. Ο ύπνος αναζωογονεί το σώμα διορθώνοντας τον σπασμένο ιστό συν τους μυς, προσφέροντας στα νεύρα σας υπό πίεση και ορισμένες αρθρώσεις.

στρώμα για πόνο στην πλάτη

Ο πόνος στην πλάτη μπορεί συχνά να συμπυκνωθεί απλά επιλέγοντας ένα στρώμα που είναι πιο κατάλληλο για τον τρόπο ύπνου σας, τις απαιτήσεις υποστήριξης και τις προτιμήσεις άνεσης. Ένα στρώμα αριστείας πρέπει να προσφέρει την κατάλληλη υποστήριξη για την πλάτη σας, ενώ νιώθετε όσο το δυνατόν πιο άνετα.

Επιλέγοντας στρώμα για τον πόνο στην πλάτη:

Εδώ είναι οι 7 καλύτερες συμβουλές μας, ενώ επιλέγουμε στρώματα για τον πόνο στην πλάτη. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Πυκνό στρώμα για πόνο στην πλάτη:

Οι άνθρωποι συχνά συγχέουν τη σταθερότητα μέσω υποστήριξης. Ωστόσο, νέες μελέτες δείχνουν ότι η μέγιστη συγκράτηση και η ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη παρέχονται από ένα μεσαίο στρώμα. Το 95% των ορθοπεδικών χειρουργών σε μια έρευνα δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι ένα στρώμα παίζει ρόλο στη διαχείριση του πόνου στην μέση. 31 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν υποφέρει από έντονο κατά τα άλλα χρόνιο πόνο στην πλάτη. Είναι ένα από τα καλύτερα στρώματα για τον πόνο στην πλάτη.

2. Ανακαλύψτε υποστήριξη για ένα στρώμα πλάτης:

Ένα ανώτερο στρώμα πρέπει να προσφέρει υποστήριξη για τις φυσικές καμπύλες και τη θέση της σπονδυλικής στήλης. Η σωστή ποσότητα στήριξης πλάτης βοηθά επίσης τον ασθενή να αποφύγει τις μυϊκές ευαισθησίες το πρωί. Ενώ δεν υπάρχουν πολλά κλινικά δεδομένα σχετικά με τα στρώματα, με μία αναθεώρηση διαπιστώνεται ότι τα στρώματα μεσαίας σταθερότητας συνήθως χαρίζουν επιπλέον πόνο στην πλάτη από τα στερεά στρώματα. Αυτό είναι ένα καλό στρώμα για τον πόνο στην πλάτη.

3. Στρώμα τύπου σώματος για πόνο στην πλάτη:

Πάνω-βαρύ κατά τα άλλα βαρύ-βαρύ, 5 πόδια ύψος αλλιώς 6’5, πολλοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη. Η επιλογή ενός μαλακού, μεσαίου τύπου σφιχτού στρώματος δεν είναι σχετική. Εξαρτάται απόλυτα από τον σωματότυπό σας συν το επίπεδο αρκούδας που χρειάζεστε.

4. Η τιμή δεν σχετίζεται με την αριστεία:

Μόλις αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μπορείτε συχνά να συσχετίσετε την τιμή με την αριστεία του προϊόντος. Αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα όταν πρόκειται για στρώματα. Η εύρεση στρωμάτων που θα σας βοηθήσουν στον πόνο στην πλάτη δεν χρειάζεται να είναι μια πολυτελής πρόταση. Διαφορετικά, πηγαίνοντας με ένα φυσικό στρώμα λατέξ, το στρώμα αφρού μνήμης είναι μια μεγάλη αρχή. Αποφύγετε τα στρώματα ελατηρίων καθώς αυτό είναι κλασικά όπου κι αν σας απατήσουν. Αυτό είναι ένα καλό στρώμα για τον πόνο στην πλάτη.

5. Even Comfort στρώμα για πόνο στην πλάτη:

Σίγουρα το στρώμα σας είναι επίπεδο για να δημιουργήσει σημεία πίεσης. μπορείτε να μετακινηθείτε πολύ συχνά όλη τη νύχτα που μπορεί πραγματικά να μειώσει την αριστεία του ύπνου σας. Όσο περισσότερο ρίχνετε συν περιστροφή, τόσο λιγότερο χρόνο χρησιμοποιείτε στον βαθύ ύπνο που χρειάζεται το σώμα σας για να αναζωογονήσει επιπλέον την αποκατάσταση. Επιλέξτε ένα μοντέλο που κατανέμει ήρεμα την πίεση στο σώμα σας για να υποστηρίξει την καλύτερη κυκλοφορία. Σε Κατάσταση μοιράζεστε ένα κρεβάτι. θα επιθυμήσετε ένα στρώμα που προορίζεται να μειώσει τη μεταφορά κίνησης μεταξύ των συντρόφων που κοιμούνται για ανενόχλητο, χαλαρωτικό ύπνο. Αυτό είναι το δημοφιλές στρώμα για τον πόνο στην πλάτη.

6. Στρώμα υποστήριξης για πόνο στην πλάτη:

Ενώ ψωνίζετε ένα νέο στρώμα, εμφανιστείτε σε ένα που ολοκληρώθηκε ως παραδοσιακό στις φυσικές καμπύλες του σώματός σας. Το να διατηρείτε τη σπονδυλική σας στήλη σωστά ενώ κοιμάστε είναι απαραίτητη για να λάβετε υποστηρικτική και εύκολη ξεκούραση. Πολλά στρώματα κατασκευάζονται από κομψά συστήματα πηνίων και προηγμένες τεχνολογίες αφρού για να βεβαιωθείτε ότι η πλάτη σας λαμβάνει τη σωστή ποσότητα υποστήριξης για τις ανάγκες σας. Ο ύπνος σε ένα πολύ σφιχτό στρώμα μπορεί να προκαλέσει πόνους στα σημεία πίεσης. Ένα στρώμα μεσαίας σταθερότητας μπορεί να είναι πιο άνετο επειδή επιτρέπει στον ώμο και τους γοφούς να βυθίζονται ελαφρώς. Αυτό είναι ένα καλό στρώμα για τον πόνο στην πλάτη.

7. Πλήρες στρώμα άκρων για πόνο στην πλάτη:

Επιβεβαιώστε ότι το νέο σας στρώμα διαθέτει επαρκή περιμετρική υποστήριξη. Ένα στρώμα αριστείας θα πρέπει να παρέχει άνετη, σταθερή στήριξη σε όλη την επιφάνεια, καθώς και μια σταθερή άκρη καθίσματος. Τα στρώματα με αφρώδη επένδυση από άκρη εκτελούν εξαιρετική δουλειά διατηρώντας σταθερή άνεση σταυρωτά σε όλη την επιφάνεια του ύπνου. Επιπλέον, τα μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί με επαρκή υποστήριξη άκρων έχουν 20% πιο πρακτική επιφάνεια ύπνου. Διατηρήστε αυτά τα κριτήρια στον εγκέφαλο κατά την αναζήτησή σας για το νέο σας στρώμα, συν ότι θα είστε σε θέση να απελευθερώσετε τον πόνο στην πλάτη σε ανθρώπινο χρόνο.

Ο πόνος στην πλάτη μπορεί συχνά να συμπυκνωθεί απλά επιλέγοντας ένα στρώμα που είναι πιο κατάλληλο για τον τρόπο ύπνου σας, τις απαιτήσεις υποστήριξης, καθώς και τις προτιμήσεις άνεσης.