9 Όμορφα σχέδια σκουλαρίκια με χάντρες με εικόνες

Τα σκουλαρίκια είναι κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν από μικρή ηλικία. Κάνει την εμφάνιση πιο ζωντανή. Τα σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, όπως μέταλλο και πέτρες, αλλά είναι βαρύ για εφαρμογή. Το σκουλαρίκι με χάντρες μπορεί να οδηγήσει σε αυτό το πρόβλημα. Το σκουλαρίκι με χάντρες λειτουργεί με χάντρες, συνδέοντας χάντρες το ένα με το άλλο, χορδώντας τα με βελόνα ραφής ή βελόνα με χάντρες και κλωστή ή σύρμα. Αυτά τα σκουλαρίκια χρονολογούνται από την αρχαιότητα και τώρα επιστρέφουν στη μόδα.

Διαφορετικοί τύποι σχεδίων σκουλαρίκι με χάντρες για γυναίκες:

Η μόδα επιστροφής με σκουλαρίκια με χάντρες έχει πολλά όμορφα σχέδια και μοτίβα που θα κερδίσουν την καρδιά οποιουδήποτε. Εδώ είναι μερικά εξαιρετικά σχέδια σκουλαρικιών με χάντρες.

1. Native American σκουλαρίκια με χάντρες:

Native American σκουλαρίκια με χάντρες

Οι αυτόχθονες λαοί της Αμερικής είναι οι Προ-Κολομβιανοί λαοί Αμερικανοί και οι απόγονοί τους που φορούσαν αυτά τα σκουλαρίκια με χάντρες. Τους άρεσαν τα πολύχρωμα ίδια με αυτό το σκουλαρίκι. Έχει κόκκινο, πορτοκαλί και μαύρο χρώμα που φαίνεται πολύ δροσερό.

2. Σκουλαρίκια με βελονιά από τούβλα:

Σκουλαρίκια από βελονιές από χάντρες

Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία, η βελονιά από τούβλα ξεκίνησε πρόσφατα. Αυτή η τεχνική είναι πολύ κλασική. Είναι γνωστά ως βελονιά από τούβλα επειδή έχει χάντρες που βρίσκονται το ένα πάνω στο άλλο καθώς τοποθετούνται τούβλα. Ακόμα και σε αυτό το όμορφο λευκό και μπλε σκουλαρίκι με χάντρες έχει το ίδιο μοτίβο. Θα φαίνεται πραγματικά χαριτωμένο σε λευκή στολή.

3. Μοτίβο σκουλαρίκια με φτερά με χάντρες:

Μοτίβο σκουλαρίκια με φτερά με χάντρες

Το σκουλαρίκι με φτερά από χάντρες έχει συνδυασμό φτερού και χαντρών. Αυτό το όμορφο πολύχρωμο σκουλαρίκι έχει έναν βρόχο στον οποίο τέσσερα φτερά είναι προσαρτημένα με χάντρες. Τα ζωντανά χρώματα θα φαίνονται δροσερά στους εφήβους.

4. Σκουλαρίκια με σφαιρίδια από χάντρες:

Σκουλαρίκια με σκουλαρίκια από χάντρες

Τα σκουλαρίκια με χάντρες με καρφιά φαίνονται funky και μπορούν να φορεθούν από παιδιά καθώς και άλλες ηλικιακές ομάδες. Έχουν ποικιλία χρωμάτων και το συγκεκριμένο σκουλαρίκι έχει ανοιχτό μπλε, σκούρο μπλε και κίτρινες χάντρες που μπορούν να τραβήξουν τα βλέμματα όταν φοριούνται σε κίτρινο χρώμα φόρεμα.

5. Σκουλαρίκια με καθρέφτη από χάντρες:

Σκουλαρίκια από καθρέφτη με χάντρες

Το σκουλαρίκι με καθρέφτη με χάντρες έχει καθρέφτες με σχέδια σκουλαρίκι με χάντρες. Μπορούν να έχουν διάφορα σχήματα όπως στρογγυλά, τριγωνικά και τετράγωνα με διαφορετικά μοτίβα σκουλαρίκια. Τα σκουλαρίκια με καθρέφτη με χάντρες θα φαίνονται τέλεια στα ρούχα Rajasthani.

6. Χειροποίητα σκουλαρίκια με χάντρες:

Χειροποίητα σκουλαρίκια με χάντρες

Τα χειροποίητα σκουλαρίκια με χάντρες είναι κατασκευασμένα από τεχνίτες και μπορούν επίσης να φτιαχτούν από τον ίδιο, προσθέτοντας απλά χάντρες σε νήματα ή σύρματα και κάνοντας σχέδια. Αυτό το χειροποίητο σκουλαρίκι με χάντρες είναι το ίδιο και έχει μια σπείρα από κάτω. Φαίνεται εκπληκτικό σε φαρδιά στολή σαν φούστες.

7. Μεξικάνικα σκουλαρίκια με χάντρες:

Μεξικάνικα σκουλαρίκια με χάντρες

Αυτό το μεξικάνικο σκουλαρίκι με χάντρες έχει λουλουδάτα σχέδια με χορδές από χάντρες που πέφτουν προς τα κάτω. Έχει έντονα χρώματα και δείχνει υπέροχο.

8. Σκουλαρίκια με χάντρες με πολύτιμους λίθους:

Σκουλαρίκια με χάντρες με πολύτιμους λίθους

Οι πολύτιμοι λίθοι είναι όπως είναι αξιολάτρευτοι και όταν προστίθενται οι πολύτιμοι λίθοι με τα σκουλαρίκια με χάντρες δίνουν μια πολύ κομψή εμφάνιση. Αυτά τα σκουλαρίκια φαίνονται αριστοκρατικά και θα απαλύνουν την εμφάνιση του χρήστη. Τα πέτρινα σκουλαρίκια με χάντρες είναι πολύχρωμα και έχουν διαφορετικά σχήματα και εκπέμπουν όμορφα χρώματα όταν πέφτει φως πάνω τους.

9. Σκουλαρίκια από βελονάκι:

Σκουλαρίκια από βελονάκι

Ένα βελονάκι κατασκευάζεται με αλληλοσύνδεση βρόχων νήματος, νήματος ή κλώνων άλλων υλικών. Φαίνονται όμορφα. Στο σκουλαρίκι με βελονάκι, οι χάντρες προστίθενται επίσης κατά τη σύμπλεξη. Έχουν πολύ μικρό βάρος και μπορούν να φορεθούν από οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα. Αυτό το λευκό ύφασμα και το μαύρο σκουλαρίκι με χάντρες φαίνεται εκπληκτικό. Ένα μαύρο ντύσιμο σε αντίθεση με αυτό θα κάνει το χρήστη να δείχνει εντυπωσιακό.

Το σκουλαρίκι είναι ένα στολίδι που χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση των αυτιών που ήταν στην τάση στο παρελθόν και θα παραμείνουν πάντα. Τα σκουλαρίκια κατέχουν την κορυφαία θέση στην τρέλα των αξεσουάρ μεταξύ των εφήβων, καθώς είναι το πιο δημοφιλές κόσμημα με κάθε ρούχο. Τα σκουλαρίκια με χάντρες είναι ελαφριά και διατίθενται σε άπειρα σχέδια και σχέδια. Ακόμα και είναι λιγότερο ακριβά από άλλα σκουλαρίκια. Φαίνονται πολύ funky και μπορούν να στολιστούν ανάλογα.