Isha -jooga -asanat ja sen edut

Mikä tahansa joogan muoto opettaa meille itsensä toteuttamista. Isha -jooga on siis kattava tapa oppia lisää itsestämme muinaisen tekniikan taiteen ja tieteen kautta. Käyttämällä tätä ohjelmaa yksilöt voivat nyt käyttää vaiheita, jotka ovat tärkeitä, pakollisia ja hyvin konkreettisia sisäisen tietoisuutensa kasvattamiseksi. Sadhguru on siis keksinyt tekniikoita, jotka ovat harvinaisia ​​ja ainutlaatuisia auttamaan ihmisiä ymmärtämään henkensä, sielunsa, tietoisuutensa ja kaiken sen kautta taiteen ja tieteen opastuksen ja sertifioidun joogin asiantuntija -avun kautta.

Isha -jooga on syvä, ja se opettaa yksilöllisiä ulottuvuuksia ja kommunikointia kunkin kanssa erilaisten kokeiden avulla. Jokainen annetuista ohjelmista olisi tapa tai keino luoda yhteys ulottuvuuksien välille, mikä tuo elinvoimaa ja kokonaisuutta kehoon ja mieleen, mukaan lukien sielu, sanovat asiantuntijat.

Hengellisyys ei tarkoita sitä, että kiellät elämän maalliset nautinnot, perheesi tai jopa sosiaaliset velvollisuutesi. Itse asiassa tällaiset askeleet olisi toteutettava itsensä toteuttamisen ja henkilökohtaisen kasvun parantamiseksi, sanovat kokonaisvaltaiset jooga -asiantuntijat

Viisaita sanoja Sadhgurulta:

Kaikki meditoivat jossain vaiheessa tai toisinaan, elleivät päivittäin. Miksi meidän pitäisi nyt meditoida? Et aloittanut elämäsi prosessia, se vain “tapahtui”, sadhguru sanoo. Kun ihminen syntyy, keho ei ole sama kuin aikuisena, keho on silloin pieni tai pieni ja kasvaa ajan myötä. Tämä tarkoittaa, että olemme tiedostamatta keränneet paljon ja keränneet myös paljon. Se, mitä kutsumme ”kehoksi”, on itse asiassa ”ruoan” kokoontuminen tai kerääntyminen. Samoin se, mitä kutsumme “mieliksi”, on vain sekoitus vaikutelmia, joita keräämme kasvaessamme.

Tiedät sen hyvin, kaikki keräämäsi ja keräämäsi on sinun, mutta oletko se sinä? EI ole, sanoo guru. Tämä johtuu siitä, että kerääminen ja kerääminen on peräisin toisesta lähteestä. Joten vaikka painat 80 kiloa, voit silti pyrkiä nostamaan sen 60 kiloon hetkessä. Tämä johtuu siitä, että nyt et tietoisesti halua kerätä enemmän ja haluat poistaa 20 kiloa kertymistä. Sama koskee mieltä, kun päätät lopulta pudottaa kaiken, se hylkää negatiiviset vaikutelmat ja antaa sinulle rauhan ja rauhallisuuden pitkällä aikavälillä.

ISHA YOGAN opetukset:

  • Tunnistat itsesi
  • Tunnistat itsesi kokemuksellesi
  • Tunnistat itsesi siihen, mikä et ole sinä
  • Käsityksesi on selvä
  • Koet kehosi itsesi
  • Koet mielen omaksesi
  • Koet elämän selviytymispelinä etkä sellaisena kuin olet nyt
  • Hyväksyt monimuotoisuuden ja sinusta tulee inhimillisempi
  • Selviytyminen on parempi
  • Olet rauhassa kehosi, mielesi ja sielusi kanssa

Meditaation merkitys ISHA YOGAn avulla:

Meditaation avulla kokemus on ainutlaatuinen. Se on rauhallinen tila, sisäinen olento, joka olet sinä kokonaisuudessaan ja erotettu muusta maailmasta. Tämä on nyt tilaa, kertynyt positiivinen tila, ja näin meditaatio voi auttaa

Meditaation avulla sinulla olisi enemmän selvyyttä eikä minkäänlaisia ​​vääristymiä. Nykyään katsot vain asioiden, tapahtumien ja tilanteiden fyysistä puolta. On monia esteitä ja vääristymiä, jotka tekevät sinusta sokean siitä, mikä on kokonaiskuva. Ilman näkyvää selvyyttä et olisi itsevarma, mutta olisit hullu nincompoop, sanoo pyhä sadhguru.

Yli luottamus puoliksi leikattuun tietoon tapahtuu, kun ego ottaa vallan. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmisillä ei ole selkeyttä, ja he käyttävät vääriä korvikkeita väliaikaiseen helpotukseen ja tyytyväisyyteen. Rehellisesti sanottuna mikään ei korvaa selkeyttä. Kun ymmärrät tämän käsitteen, joudut meditatiiviseen tilaan ja kaikki alkaa selkiytyä edessäsi.

Ishajoogan avulla katsot elämää juuri sellaisena kuin se on. Isha -jooga auttaa sinua saamaan polun, jolla voit kävellä, ilman ongelmia ja tuomioita. Siellä olisi minimaalinen kitka, kompastuminen ja ongelmia, jotka eivät vaivaa.

Isha Kriya jooga:

Jooga, kuten kaikki näkevät, on terveydellisistä syistä, pysyä kunnossa ja kehon mutkia. Jotkut jopa vapisevat ajatellessaan käyttää joogaa terveydelle, koska he kokevat, että asentoja on mahdotonta käyttää. Itse asiassa joogalla on monia ulottuvuuksia, ja muinainen joogataide ja tiede ovat hyödyttäneet miljardeja ympäri maailmaa. Se on keino, mieli ja sielu saavuttanut huippunsa hyvin lyhyillä jaksoilla.

Elä elämäsi täysillä:

Toteutuneella joogagurulla on visio jokaiselle henkilölle, joka on tarjota pisara spiritismiä jokaiselle. Tämä on hänen mukaansa mahdollista vain ISHA KRIYA -joogan kautta. Kuten sadhguru sanoo, ishajooga on tapa, jota kerran käyttivät vain askeettiset ja hyvin oppineet joogit. Tänä päivänä sitä tarjotaan hyödyttämään jokaista ihmistä, joka haluaisi oppia lisää, oman edun kautta.

Ajaton viisaus on juurtunut syvälle joogan taiteeseen ja tieteeseen, ja se on hyvin yksinkertainen mutta tehokas käytäntö, jonka sadhguru on tuonut maailmalle. Luomisen lähde tunnetaan nimellä ISHA, ja sisäinen toiminta on KRIYA. Ishajoogan päätavoite on varmistaa, että lähde hyödynnetään paremman olemassaolon varmistamiseksi, jotta elämä luodaan tästä lähtien ihmisen olemassaolon vision ja toiveiden mukaisesti.

Isha -joogan edut:

a. Parempi terveys

b. Parempi dynamiikka

c. Lisää rauhaa

d. Parempi hyvinvointi

e. Auttaa selviytymään nykyaikaisesta elämästä