Padmasana -jooga (Lotus Pose) – vaiheet ja sen edut

Keho, mieli ja sielu tarvitsevat paljon energiaa juostakseen päivittäin. Olemme vain olosuhteiden uhreja kaikkina aikoina, varsinkin kun on kyse onnettomuuksista. Tässä puhumme onnettomuuksista, jotka vaikuttavat kehoon, mieleen ja sieluun yleensä.

Esimerkiksi rotta ajoi elämää, jota elämme, ei salli meidän huolehtia kehostamme kunnolla. Tämä johtaa sitten chakrojen disharmoniaan meissä. Kun chakrat eivät ole linjassa ja yhdessä, olemme yleensä henkisesti epätasapainossa ja fyysisesti sairaita.

Siksi on tärkeää harjoittaa paitsi kehoa myös mieltä. Joogan taide ja tiede ovat jo vuosisatojen ajan auttaneet monia ympäri maailmaa. Sinun ei tarvitse viettää tunteja kuntosalilla joogan oppimisessa ja sen soveltamisessa jokapäiväisessä elämässäsi. Puoli tuntia korkeintaan päivällä, aamulla, keskipäivällä tai illalla on enemmän kuin tarpeeksi.

Padmasana -jooga (Lotus Pose) - vaiheet ja sen edut

Asiantuntijat myös ajattelevat, jooga ja sen asanat voivat auttaa poistamaan sairauksia ja sairauksia, joskus ilman lääkärin väliintuloa tai myös veitsen alle menemistä. Katsokaamme siis erittäin suosittua, mutta tehokasta asanaa, padmasanajoogaa tänään!!

Padmasana -jooga (Lotus Pose):

padmasana

Tunnetaan myös nimellä Lotus -asento, Padmasana todellakin on mielen, kehon ja sielun rakastaminen ilman olosuhteita. Lue ja opi lisää, tämä on asento, joka on auttanut miljoonia, ja olemme varmoja, että se auttaisi sinua myös.

Lisätietoja Padmasana -joogasta:

Sanskritin kielellä “Padmam” tarkoittaa lootusta. Siksi padmasanaa kutsutaan lootusasennoksi. Pose on erittäin suosittu ja klassinen jooga -asento, ja se on kuuluisa myös yhteisön ulkopuolella. Vaikka tätä asentoa pidetään meditaation perusasennona, padmasanan suorittaminen on erittäin vaikeaa, koska se on kaksipuolinen asento, joka tarkoittaa, että molemmat osat, tässä tapauksessa jalat, ovat ristissä tai ristissä. Tämän saavuttaminen vaatii hyvää harjoitusta.

Padmasana -jooga (Lotus Pose) – vaiheet ja edut:

Tämä opas auttaa sinua tietämään, miten padmasanajooga tehdään askel askeleelta ja sen hyödyt, muutokset, varotoimet ja vinkit aloittelijoille sekä vaihtelukuvat.

Padmasana -jooga -vaiheet:

Padmasana on melko vaikea asana. Siksi on ihanteellista suorittaa muutama valmisteleva asana, kuten kyyhkynen tai perhonen, ennen tämän asanan suorittamista.

1. Aloita istumalla ristissä jalassa oikea jalka ristissä vasemman yli. Varmista, että lonkat ovat polvia korkeammalla.

2. Ota käsi kädestäsi ja tuo oikea jalkasi vasempaan reiteen niin, että helvetti koskettaa lonkkaniveltä.

3. Sinun on nyt käännettävä jalkapohjasi ylöspäin ja pidennettävä nilkan läpi.

4. Kun tunnet olosi mukavaksi tässä asennossa, tuo vasen jalkasi oikealle reidelle siten, että kantapää koskettaa lonkaniveltä, pohja ylöspäin.

5. Paina nilkkoja varovasti reisiin. Laajenna nyt välilihan pohjasta, koko selkärangan pituudelle, täydellä energialla yhdellä kertaa.

6. Aseta nyt kädet polvilleen. Ja tuo sormesi jnana mudraan, eli peukalot ja etusormi muodostavat ympyrän ja loput sormet ojennettuina.

7. Pysy tässä asennossa jonkin aikaa ja hengitä syvään mahdollisimman monta kertaa.

8. Jos sinulla on vaikeuksia tai tunnottomuutta, palaa välittömästi alkuperäiseen asentoon.

9. Muista harjoitella, että vaihdat pääjalan aina, kun tulet tähän asentoon.

Padmasanan (Lotus Pose) edut:

padmasana (lootusasento)

Padmasanan (Jooga Lotus Pose) fyysiset edut:

1. Padmasana -joogan tiedetään olevan yksi kehittyneimmistä lonkan avautumisasanoista ja myös yksi meditaation perusasennoista, joten se rauhoittaa aivoja.

2. Asana auttaa nilkan niveliä rakentamaan voimaa ja joustavuutta.

3. lootuksen aiheuttaa edistää selkärangan, vatsan, lantion ja virtsarakon.

4. Asana auttaa myös venyttämään polvia ja nilkkoja.

Padmasanan (Yoga Lotus Pose) terapeuttiset edut:

1. Ihmiset, joilla on iskias, voivat hyötyä tekemällä tämän asanan.

2. Naiset, jotka kokevat kuukautiskipuja, voivat löytää helpotusta tekemällä tämän asanan.

3. Padmasanajoogaa sanotaan ”kaikkien sairauksien tuhoajaksi” perinteisissä teksteissä.

4. Raskaana oleva nainen voi harjoitella tätä asanaa loppuun asti helpottaakseen synnytystä.

Padmasanan muutokset (Yoga Lotus Pose):

Ennen kuin padmasana suoritetaan kokonaan, voidaan aloittaa tekemällä ardha padmasana, jossa ardha tarkoittaa puolta. Suorita ardha padmasana seuraavasti:

1. Kun olet tuonut etujalan asentoon, liu’uta sääresi etujalan alle. Jalan tulee kohdata vastakkaisen lonkan ulkopuoli.

2. Kun teet tämän, jos yläjalan polvi ei kosketa lattiaa, käytä alla paksusti taitettua peittoa.

3. Suorita tämä asana, molemmat jalat vuorotellen joka kerta, jokaisen harjoituksen aikana.

Voit myös käyttää vaahtolohkoa tai taitettua peittoa istuimen alla saadaksesi lisää korkeutta lantiossa.

Padmasanan varotoimet (joogalootusasento):

1. Tämä asana ei sovellu ihmisille, jotka kokevat kipua tai kireyttä polvissa, nilkoissa tai lonkkanivelissä. He voivat kuitenkin suorittaa tämän asanan käyttämällä muutoksia asiantuntijan kuulemisen jälkeen.

2. Se ei sovellu ihmisille, joilla on ollut polvivamma tai nilkkavamma.

3. Padmasana on erittäin edistyksellinen asento, ja on erittäin suositeltavaa, että se tehdään valmentajan avulla ennen kuin teet sen yksin.

Vinkkejä aloittelijoille:

Suurin osa ajasta lämmittelyn aikana ulompi nilkka on usein liian venytetty. Kahden nilkan tasaamiseksi voit yrittää työntää jalkasi sisäreunan läpi olkavartta vasten. Varmista, että sisä- ja ulko -nilkkojen venytys on tasainen, kun yrität tuoda jalkasi vastakkaiseen nivusiin.

Valmistelevat ja seuranta-asennot:

Padmasanan valmistelevat asennot ovat baddha konasana, virasana, tammikuu sirsasana.

Seuraavat asemat ovat adho mukha svanasana, supta padangusthasana.

Lisää yksityiskohtia Padmasana -jooga -asennosta:

Kun olemme jo maininneet suuren osan padmasanan eduista, lisäämme nyt tietomme hieman enemmän tästä hyvin yleisestä jooga -asennosta. Tämä on tietysti yleisin asento, kun joku haluaa meditoida. Tämän merkitys, kuten jo aiemmin mainittiin, on tietysti lootuksen asento. Tämä johtuu siitä, että kun suoritamme tätä ryhtiä, jalat ovat asennossa, joka näyttää lootuksen pohjalta. Tämä tunnetaan myös nimellä “kamalasana”. Hyvin selvä syy tälle nimelle on se, että lootuskukka tunnetaan hindiksi myös “kamal”. Tämä venyttää kehoa erittäin rauhoittavalla tavalla ja rentouttaa myös mieltäsi niin, että olet valmis meditoimaan.

Ihmisille, jotka työskentelevät koko ajan, padmasanan hyödyt saattavat olla heille hieman vaikeita saada koko päivän. On normaalia, että sinulla on huono asento, jos istut samassa asennossa pitkiä tunteja. Surullinen osa on, että padmasanajoogaa ei voida suorittaa työpaikoilla milloin haluat. Korvauksena voit yleensä venyttää jalkojasi ja liikuttaa sitä sitten myötäpäivään ja vastapäivään. On vielä parempi, jos pidät taukoja lyhyin väliajoin ja kävelet sitten lattian ympäri venyttääksesi selkääsi ja rentouttaaksesi kiinteän asennon.

Kaikkien padmasana -jooga -vaiheiden seuraaminen hallitsee myös hengitystäsi ja rauhoittaa stressitasoa. Se on myös yleensä yleinen harjoitus keholle, mutta et tunne rasitusta. On väärin uskoa, että padmasanajooga voi olla ainoa lääke kaikenlaisiin ongelmiin. On parasta käydä läpi perusteellinen joogaistunto, jossa voit suorittaa useita vaiheita peräkkäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Kaikkia etuja ei ole mahdollista saada rasittamatta kehoa, joten padmasana voi tehdä vain osan siitä.

Jooga yleensä on paras tapa ratkaista fyysiset ja psyykkiset ongelmat, jotka johtuvat stressistä. Samoin padmasanan edut ovat joitakin parhaista kaikista, ja sinun pitäisi aloittaa harjoittelu heti.