Kuinka saada helpotusta hammaskipuun

Hammassärky voi aiheuttaa paljon kipua. Pienissä kivuissa voit tehdä jonkin kotiterapian hoitamaan kotona. Hammassärkyä esiintyy tavallisesti, kun hampaasi herkkä osa, jota kutsutaan selluksi, tulehtuu. Tähän voi olla monia syitä, kuten ontelot, murtunut hammas tai infektio.

Kuinka saada helpotusta hammaskipuun

Hammaskivun oireet:

  •  Tämä voi olla hyvin sykkivää, terävää tai jatkuvaa.
  •  Joissakin tapauksissa se tapahtuu juuri kun painat hammasta.
  •  Hammasalueen turvotus
  •  Usein kuume tai jopa päänsärky
  •  Paha haju hampaasta

Kuinka saada helpotusta hammaskipuun:

1. kynsiöljy:

Kynsiöljy

Kynsiöljy on ortodoksinen kotihoito hammaskivun parantamiseen. Tämä sisältää eugenoliksi kutsuttua kemikaalia, joka sisältää nukutus- ja antibakteerisia ominaisuuksia. Voit lievittää hammaskipua liottamalla puhdasta puuvillapalloa, jossa on 3 tippaa kynsiöljyä ja ¼ tl oliiviöljyä. Aseta nyt tämä puuvilla suuhusi aivan hampaan lähelle, joka tekee kipuja puremalla sitä alas, jotta se pysyy paikallaan. Vältä nukkumista tämän suussa.

2. Yskän pudotus:

Yskätipat tai jopa imeskelytabletit sisältävät vain vähän estetiikkaa, jotka voivat lievittää lievää hammaskipua. Voit pitää 1-2 suussa imemään. Voit myös levittää hieman Vickin VapoRubia posken ulkopuolelle kohtaan, jossa hammas sattui. Pidä tämän jälkeen paperipyyhe tyynyn päällä ja makaa sillä puolella.

3. Huuhtelu:

Kurlata

Usein hammassärky voi johtua hampaiden väliin jääneestä ruoasta. Siksi hammaslanka ja huuhtelu suuvedellä on suositeltavaa tässä tapauksessa.

4. Kuumat teepussit:

teepussit

Voit myös käyttää keittiön niittejä kotihoitoina päästäksesi eroon hammassärkyistä. Jotkut sanovat levittävänsä kuumaa teepussia suoraan hampaalle. Tee sisältää tanniinihappoa, joka voi minimoida turvotuksen.

5. Alkoholi:

Voit liottaa puuvillapalloa brandyyn tai pitää kurkkuviipaleen suoraan hampaalla. Alkoholi tunnetaan särkyvistä ominaisuuksistaan, jotka voivat vähentää hammaskipua.

6. Magnesian maito:

Maito 4

Sekoita 1/2 vetyperoksidia ja ½ vettä ja kasta vanupuikko. Tämän jälkeen voit levittää vain vähän Magnesia -maitoa. Tee tämä vaihe 4 kertaa päivässä. Toinen keino on sekoittaa yhtä suuret osat Magnesia -maitoa nesteeseen Benadryl. Hiero tätä seosta varovasti ympäri suuta noin 60 sekunnin ajan ja sylje se pois.

7. Syö pehmeämpää ruokaa:

omenakakku

Vältä isojen tai täytettyjen voileipien syömistä. Harkitse pehmeiden ruokavalioiden syömistä, kunnes kipu vähenee.

8. Tulehduskipulääkkeet:

Aikuinen lääkäri osoittaa

Hammaskipu voi johtua myös turvotuksesta. Näin on silloin, kun suun pehmytkudokset turpoavat. Ota yhteys lääkäriisi, jos sinulla on turvotusta tai tämä voi johtaa haitallisiin hampaiden terveysongelmiin. Joten kunnes saavut lääkäriisi, voit ottaa tulehduskipulääkkeitä, kuten ibuprofeenia.

9. Murtunut hammas:

Kielen syöpä

Rikkoutunut hammas voi myös aiheuttaa hammaskipua, joten ota se hammaslääkärisi hoitoon. Vältä rikkinäisen hampaan hankaamista puhdistusaineella.

10. kylmä pakkaa:

Jääpakkaus

Voit täyttää minkä tahansa säilytyspussin jäällä. Peitä ohuella kankaalla levittääksesi tämän suoraan hampaaseesi. Voit jopa laittaa posken alueelle, joka on hampaan ulkopuolella. Tämä kylmä lämpötila on hyödyllinen kivun vähentämiseksi. Älä koskaan levitä jäätä suoraan hampaan päälle, sillä se voi maksimoida kivun. Näin tapahtuu, jos hampaasi ovat tulehtuneet tuskasta.

11. Merisuola:

merisuola

Hammassärkyä voidaan myös vähentää huuhtelemalla haalealla vedellä ja merisuolalla. Tee tämä, kun suola liukenee kokonaan kuristamaan vedellä suussa. Ovatko roiskeet kunnolla lähellä vaurioitunutta aluetta? Voit toistaa tämän monta kertaa päivässä, kunnes kipu vähenee.

Kuinka saada helpotusta hammaskipuun