Dekorera en silverbricka till jul – 19 smakfulla dekorationsidéer

Bricka i silver-jul-dekoration-bestick-äkta-vintage

En bricka fungerar som en praktisk hjälpare i hushållet, dekorerar bordet samtidigt när det är vackert dekorerat i en ensemble med andra föremål. Som dekorativt tillbehör passar den till alla lekfulla bordsdekorationer till jul. Vi erbjuder 15 eleganta dekorationsidéer Bricka i silver, som lätt kan förverkligas. Om du har en, gör det själv, om inte, slösa inte tid och unna dig en. Det är elegant, elegant och en verklig höjdpunkt i det moderna hemmet.

Bricka i silver för en fantastisk bordsdekoration till jul

Bricka i silver-juldekorationer-äkta-gammal-vintage-patina

Få människor äger en äkta silverbricka och för det mesta tillhör den en hel uppsättning som ärvs genom generationer. För att denna pärla ska komma till sin rätt behövs knappt någonting. Lita på elegant enkelhet och betona sparsamt den vintriga, juliga noten. Konstsnö och små tematiska figurer skulle ge en lekfull känsla utan att distrahera från det vackra silverskimret

Juldekoration – silverbricka

Bricka i silver-jul-dekoration-ljus-soppa tureen

Silver och vitt är en tidlös kombination som alltid är uppdaterad och passar bra i varje livsstil. Originella samlarföremål och hantverk kommer att ge variation i den lugna atmosfären. Tanken på att göra snöklot av kvarvarande vinglas är särskilt fantasifull. Snygga men långa oanvända porslin kan användas som dekoration.

Dekorera överdådigt silverbrickan till jul

Bricka i silver-jul-deco-idéer-ku% cc% 88che-salt shaker-geu% cc% 88tlich

Modigt arrangera de olika samlarföremålen, oavsett vilken stil de tillhör. Håll dig bara till färgkonceptet som du har tänkt igenom och bestämt på förhand. Glöm inte ljusen. Det är just dessa med sin varma låga som skapar en harmonisk, mysig atmosfär. Välj valfritt antal vita ljus av samma storlek.

Snygg, enkel juldekoration – silverbricka, ljus, kottar och andra dekorativa element

Bricka i silver-jul-deco-silver-kottar

Naturmaterial som kan hittas i trädgården, parken eller helt enkelt på vägen hem kan ordnas underbart i ett silverfat. Kottar, anisstjärnor, kanelstänger och små grangrenar kan användas bra. Placera bredvid vilken julboll i alla storlekar och kanske vilka fynd som kännetecknas av ett silverskimmer.

Juldekoration i skandinavisk stil med en bricka i silver 

Bricka-silver-jul-dekoration-silver-vit

Nu gör vi en förklaring att silverfatet inte alltid betyder det som är gjort av den välkända ädelmetallen. Moderna, nya mönster återger den populära optiken och ger #likartade effekter. Dessa material är ofta lättare att sköta än äkta silver, eftersom det har egenskapen att skapa en patina och kräver regelbunden polering för att ta bort det.

Små prydnadsföremål och en silverbricka som enkel juldekoration

Bricka-silver-jul-dekoration-idéer-metall-dekoration-träd-ljusstake

Friskt grönt skapar alltid en glad atmosfär, vilket är särskilt önskvärt under den kalla årstiden. De dekorativa buxbomarna ser särskilt söta ut när de är dekorerade med små julkulor. Som vintergröna växter behöver de knappt något underhåll och regelbunden vattning krävs inte.

Ordna rund bricka i silver med bokträd och julbollar till jul

Bricka-silver-jul-dekoration-idéer-kottar-dekoration-träd

I den moderna livsstilen sparas allt dyrare och alldeles för påkostad dekoration. Var praktisk och välj dekorativa element som verkligen passar konceptet. Den ädla surfplattan i silver passar också smycken som silverringar och andra som enkelt kan användas på ett lekfullt sätt. Pärlor blir bollar som pryder miniboxen. Var kreativ, men överdriv inte.

Rund bricka i silver för harmonisk utomhusdekoration till jul

Bricka-silver-jul-dekoration-idéer-utomhus-ljus-gran grenar

En bricka i silver är också användbar i utomhusområdet. Placera vackra lyktor, grangrenar, små äpplen, kottar och andra med naturligt ursprung på det, som passar bra med en harmonisk trädgårdsdekoration.

Skicka julbordspynt i silver på en bricka

Om det inte finns ett silverfat, få ett av ett annat fint material, som trä, och ordna med föremål i silverfärger. Håll dig till konceptet med huvudfärgen “silver” och se till att silver dominerar i resten av bordsdekorationerna. Många saker kan förvandlas på några sekunder med en sprayfärg.

Dekorera brickan till jul – med naturmaterial och julkulor i silver

Bricka-silver-jul-dekoration-idéer-korg-pil-land-stil

En bricka av naturmaterial, till exempel korg, kan vara den bästa lösningen om ditt hem är inrett i lantlig stil och du vill ha en silverdekoration. De metalliska nyanserna går mer med den enkla, moderna inredningen än med den mysiga stugan. Ändå finns det julkulor och julgransdekorationer i silver av äkta glas med metallhängen som ser helt rustika och använda ut och kan underbart integreras i lantlig atmosfär.

Snygga, eleganta juldekorationer till bordet – metalliskt skimmer

Bricka-silver-jul-dekoration-idéer-ädla-silver-guld-julbollar

Keramik, vars yta är speciellt bearbetad för att skimra, uppnår en liknande effekt som silverbrickan och kan underbart kombineras med metallfärger. Välj ut resten av föremålen så att de är gjorda uteslutande i silver, guld eller koppar. Placera en behållare av glas eller porslin med en reflekterande yta bredvid. Glöm inte lamporna eftersom detta kommer att få ut skimmer.

Vintage bricka i silver, mässing eller koppar för julpynt

Bricka-rund-jul-dekoration-idéer-kottar-metall-mässing

Vintage är för närvarande riktigt trendigt inom mode, men också inom design. Gamla föremål med spår av användning som ger bevis på tidigare berättelser fungerar som höjdpunkter som ger rumsdesignen en individuell touch. Välbevarade föremål kan säkert hittas på loppis, men nyproducerade föremål har det populära använda utseendet.

Dekorera en rund bricka av fina material till jul

Bricka-rund-jul-dekoration-idéer-mässing-polerad-bord dekoration

Förutom silver är mässing ett annat mycket populärt material för att göra brickor. Smidigt polerad mässing påminner om gammalt guld och är därför mycket effektivt. En rund mässingsbricka är särskilt lämplig för festliga bordsdekorationer till jul. Det finns gott om andra små saker gjorda av samma material, tematiskt lämpliga för julen. Dessa är inte billiga, men en tidlös dekoration som inte heller lätt skadas.

Uppnå spegeleffekten av brickan i silver med en spegel och dekorera den till jul

Bricka-silver-jul-dekoration-idéer-skruvglas% cc% 88ser-spegel-ljus

Effekten av den reflekterande ytan som en silverbricka skapar kan enkelt visualiseras med en spegel. Den visuella attraktionen är mycket större, så ytan är helt slät. Lägg föremål av glas eller metall på det som också reflekterar ljuset och skapar ett omisskännligt blickfång på julbordet.