Julklappar till barn – 29 idéer att bli kär i

julklappar till barn idéer inspirationer glädjepapper

Barn älskar gåvor och väntar otåligt på den bästa tiden på året – julen. Det äts och firas, spelas och ges bort, det regnar på presenter till barnen hemma. Att välja julklappar till barn är ingen lätt uppgift, för nuförtiden får våra älsklingar något intressant nästan varje månad. För föräldrar som vill ha lite lugn och ro innan jul, har vi några bra förslag på barngåvor idag. Ta en titt!

Julklappar till barn i olika åldersgrupper

julklappar till barn träidéer dockhus bärbar dator

Från födseln och framåt ger vi barnen åldersanpassade gåvor och utvecklar därmed barnets känsla och förståelse i respektive riktning. Julklappar till barn upp till 2 år, till exempel utvecklingsspel och leksaker från Fisher-Price. När barnen har övervunnit krypningsfasen kan barnen få fyra mobilhjul och för treåringarna finns hantverksuppsättningar och aktivitetslekar, till exempel ett bord med en stol på vilken de kan skriva och måla.

Julklappar till barn under skolåren

julklappar till barn tält indianer gungande häst ballerina trumma

Läsning och lek går hand i hand och bör uppmuntras av alla föräldrar. På så sätt håller barnen på rätt utvecklingsspår. Julklapparna till barn bör också väljas exakt, eftersom barnen, särskilt när de är i skolåldern, kopierar dem från andra klasskamrater eller vänner och har många önskemål. Om de gjorde det riktigt bra i skolan, borde deras önskemål tillgodoses. De flesta från omkring 8-10 års ålder vet redan var gåvorna kommer ifrån och önskan om en kostym med exempelvis Ninja Turtles textiltryck är säker. Andra skulle vilja ha LEGO -figurer eller kompletta uppsättningar med kända karaktärer från serietillverkningar, andra skulle vilja få en dyr cykel från Mercedes Benz. Det finns vackra böcker för bra lästimmar och underbara CD -skivor, Playstation -spel och pekskärmskuddar eller surfplattor för musikfans.

Barnleksaker

julklappar till barn barbie dockor leksaker bilbåt

Idé för att slå in julklappar

julklappar för barn förpackning idé vaxpennor bil gran

Ge bort en cykel till jul

stor-cykel-för-tjejer-eller-pojkar

Rullande hund för barnen

Plast-hund-på-fyra-hjul-för-tjejer och pojkar

 Jättefina kläder med textiltryckSköldpadda-UP-gåvor-för-pojkar

Barn älskar teknik med en pekskärm

Underhållning-med-teknik-för-barnPekskärm-pad-för-barnthe-Lone-Ranger-by-LegoPlayhouse-on-table-by-Playmobil-eller-LeggolandNinja Turtles karaktärerGe bort musik på CD

Mindstorm -robotar från 10 års ålder

Datorspel-med-favorit-skådespelareBaby i kostymer jultomtenFåtölj-kuddar-för-tjejer och bebisarvon-Fischer-Price-for-Babystora gåvor-för-barnKreativitet-spel-out-of-the-boxmitt-arbete-och-underhållning-hörnPlysch leksaker trumsaxofonKawasaki-för-utomhus-kul-på-hjulI djungeln för pojkar

elektronisk-klocka-med-Batman-figur

en-prinsessa-säng-med-lås-form

Gör-det-själv-saker-för-mer-kreativitet

de vackraste gåvorna till barn

när-öppnar-julgran-presenterna