Mini quadcopter som presentidé för män med en lekfull instinkt

mini-quadcopter-skeye-pico-fingertopp

Drönare har vunnit mycket i popularitet på grund av den snabba tekniska utvecklingen. Förutom att ta fantastiska fågelperspektivsbilder levererar drönare också små och medelstora paket. Vi ska visa dig en cool idag Mini quadcopter, som kan väcka lekinstinkten hos varje människa.

Mini quadcopter Skeye Pico

mini-quadcopter-skeye-pico-minsta-drone

Skeye Pico Drone väger bara 7 gram och är förmodligen den minsta drönaren i världen med en storlek på 2,2 x 2,2 x 1,9 centimeter. Mini Quadcopter Skeye Pico är så liten att den bara passar på en fingertopp. Det är en trevlig leksak som passar barn och stora pojkar.

Mini quadcopter Skeye är en trevlig leksak

mini quadcopter leksak fjärrkontroll

Minidrönaren kan enkelt styras med tillhörande fjärrkontroll, har 3 känslighetsnivåer och RFT-teknik (Ready-to-fly). Skeye Pico kan inte bara flyta upp eller ner, utan också utföra riktiga flygmanövrar tack vare det 6-axliga flygkontrollsystemet och gyrokänsligheten. Färgglada LED -lampor gör det tydligt synligt även i mörker.

mini-quadcopter-skeye-pico-lätt att transportera

Den lilla drönaren passar in i den matchande, färgkoordinerade fjärrkontrollen och kan enkelt transporteras var som helst. Det maximala avståndet är cirka 50 meter och flygtiden är bara 7-8 minuter. Du kan inte riktigt förvänta dig mer av den här lilla saken. 3,7 V -batteriet behöver bara 30 minuter för att laddas.

mini-quadcopter-skeye-pico-blå-led-lampor

mini-quadcopter-skeye-pico-2-centimeter

mini-quadcopter-minsta-i-världen-skeye-pico-drone

mini-quadcopter-fjärrkontroll-leksaksflyg

Skeye Mini drone med kamera

mini-quadcopter-hd-kamera-skeye-mini

Skeye Pico drone har inte en HD -kamera på grund av sin lilla storlek, men systern Skeye Mini drone är lite större och du kan ta foton och videor med den.

mini-quadcopter-hd-kamera-palm-stor

Mini quadcopters är tillgängliga från TRNDlabs