15 Upea ulkonäkö Shilpa Shettystä Sareessa kuvilla

Siitä lähtien, kun Shilpa Shetty kuiskasi näytöllä ”Dilwalon ke dil ka karar lootne” -sarjansa kanssa, hän varasi paitsi UP: n, Biharin, myös koko maan sydämet! Shilpa tunnetaan ikuisesta kauneudestaan, joka näyttää kasvavan iän myötä. Shilpa Shetty saree -mallit ovat luoneet sensaation muotiteollisuudessa. Hän on jokaisen suunnittelijan unelmamalli vaivattomasta tyylistään kantaa sareea. Shilpa Shetty on navan alla, kapea pallu ja aistilliset puserot. Meitä yllättää se, miten hän muuttaa yksinkertaisen sareen täydelliseksi kokonaisuudeksi, joka sopii kiitoradalle! Aloitetaan siis Shilpa Shetty saree -kokoelman parhaista kuvista!

Shilpa Shetty Sareessa

Upea kauneus Shilpa Shetty in Saree valokuvilla:

Tässä on suunnittelija saree -kokoelman kuvia Shilpa Shettystä parhaista päivistä.

1. Shilpa Shetty Saree -puku:

Shilpa Shetty Saree -puku

Shilpa Shetty tunnetaan rakkaudestaan ​​saree -kylpytakkeihin! Hänen kaareva runko täydentää täydellisesti hyvin istuvaa saree-pukua sekoittaakseen molempien maailmojen parhaat puolet! Hän näyttää savuttavalta tässä Manish Malhotran punaisessa ja hopeisessa Saree -puvussa! Olkaimeton pusero, jossa on suora leikkaus, voi kirjaimellisesti saada meidät hikoilemaan! Kolme terveisiä Shilpa Shetty Saree -tyyliin!

2. Shilpa Shetty Kundra Suunnittelija Saree:

Shilpa Shetty Kundra Suunnittelija Saree

Rakastumme tähän kauneuteen tässä punaisen ja keltaisen suunnittelijan sareessa. Shilpa Shetty Kundra näyttää täydelliseltä desi Bahulta, jolla on tietysti tyylitaju! Saree on koristeltu kahdella sivusirulla, jotka lisäävät kiiltoa. Hänen hyvin tehty puseronsa kyynärpäissä saa meidät menemään “Vau”!

3. Shilpa Shetty Wedding Saree:

Shilpa Shetty Wedding Saree

Shilpa Shettyn ​​suurempia kuin elämän häät ovat edelleen muistissamme! Rouva halusi saada D-päivänä vain parasta! Tämä punainen Banarasi saree tunnetaan yhtenä Bollywoodin kalliista hääasusta! Monimutkaisten yksityiskohtien ja koristeellisten Polki -korujen ansiosta hän on meidän versio täydellisestä morsiamesta!

4. Shilpa Shetty Lehenga Saree:

Shilpa Shetty Lehenga Saree

Shilpa Shetty näyttää todelliselta tähdeltä tässä keltaisessa Lehenga sareessa. Keltaisen kirkas sävy täydentää hänen hämärää ihon sävyään melko hyvin. Saree on hyvin muotoiltu Gota- ja peilitöillä, mikä lisää asuun hienovaraista kiiltoa. Rakastamme täysin sitä tapaa, jolla hän liitti sen kuohuviiniin peilityöpaitaan.

5. Shilpa Shetty In Silk Saree:

Shilpa Shetty In Silk Saree

Katso tämä upea kuva Shilpa Shettystä perinteisessä silkki -sareessa. Warli -taide, punainen saree on käsin kudottu tarkasti, jotta tämä diiva näyttää täydelliseltä! Kaksi puolta kultainen Zari -raja antaa ylellisen ilmeen. Ja katsokaa vain sitä tapaa, jolla hän yhdisti sen yllättävän mustan ja valkoisen Ikkat -puseron yhdistelmän kanssa!

6. Shilpa Shetty Black Saree:

Shilpa Shetty Black Saree

Tämä kuva Shilpa Shettystä on puhdasta mustaa taikuutta! Nainen on valmis pyyhkäisemään sinut jaloiltasi tällä tyylikkäällä, mutta aistillisella näköisellä mustalla sareella. Illuusio -puserolla, jossa on musta samettinen solmimisvyö, sanat eivät riitä kuvaamaan tätä kauneutta! Peukalo hänen käyttämälleen timanttikuristimelle!

7. Kaunis joutsen:

Kaunis joutsen

Muistatko ne joutsenveistokset, jotka näit yhdellä niistä intialaisista häistä, jotka oli tehty puhtaasta jäästä? Eikö tämä saree muistuta sinua niistä? Shilpa on aina ollut pitkä ja patsaallinen urallaan ja niin myös fyysisyydessään. Tämän taivaallisen hopeisen laskostetun satiinipallun päällä saree on itse asiassa korallisävyisessä valossa ja kermassa, kun taas tärkein nähtävyys, pallu sopii puseroon.

8. Shilpa Shetty Candy Colorsissa Saree:

Shilpa Shetty Candy Coloursissa Saree

Nykyinen sukupolvi on omaksunut pop -neonvärit, ja siksi Shilpa on yksi muodista, jolla on paras saree -kokoelma, joka on täytetty vaatekaapissaan. Täällä, tässä saree, kaikki makeat pop-värit, kirkkaat ja nuorekkaat, on yhdistetty oranssin ja limen vihreän-keltaisen sävyyn pop-vaaleanpunaisen sareen kanssa.

8. Suave Red:

Komea punainen

Tässä tässä tyylikkään kappaleen suunnittelijan numerossa Shilpa kantaa punaista kuumaa sareea melko hyvin yhdessä elegantin norsunluun valkoisen kanssa. Saree on satiinia, minkä vuoksi näet punaisen hohtavan ja hohtavan, ja sitten pallolla on valkoinen kultaisella reunalla ja täpliä. Tämä on yksi hänen parhaista ulkonäöistään.

9. Vaaleanpunainen ja musta:

Vaaleanpunainen ja musta

Tässä on naurettavan hyvin hoidettu trendikäs taitava saree, jonka vain Shilpa voi vetää ohi niin hyvin. Saree on suunniteltu mustalla ja vaaleanpunaisella, kaksi merkittävintä ja voimaannuttavaa väriä, jotka sulautuvat täydellisesti toisiinsa. Vaaleanpunaisen ja mustan juhlan keskellä sareeen on kaiverrettu lyhyt kukka -aihe, joka ymmärtää kukan yksivärisenä puserossa.

10. Shilpa Shetty Saree Redissä:

Shilpa Shetty Saree Redissä

Usein näet Shilpan upottavan itsensä ämpäriin ja usein lopputulos näyttää tältä. Shilpa on yksi tunnetuimmista B-kaupungin hahmoista, jolla on täydelliset mitat täydellisissä paikoissa. Saree on punaisen kuuma pitsikuvioineen, jännittävä ja upea.

12. Maanläheinen ilme:

Maanläheinen ulkoasu

Luota Shilpa Shettyyn ottamaan huomioon tylsä ​​ja vaalea väri ja muuttamaan se kauniiksi taideteokseksi. Yleensä monet meistä eivät voi käsitellä harmaata väriä niin hyvin, ja sitten on ilmeinen vahva väite, jota harmaa yleensä ei tee. Täällä Shilpa kietoutuu tyylikkäästi harmaan ympärille viehättävällä yksityiskohdalla reunalla.

13. Shilpa Shetty Brownissa ja Lacey Saree:

Shilpa Shetty ruskeassa ja Lacey Saree

Shilpan käyttämä ja koristama saree on valmistettu pehmeästä ruskeasta ja valkoisesta kankaasta, jossa on yksityiskohtaista ruskean pitsiä. Saree on sifonki ja verkko korostaen saman kuvion puserossa saree -valkoisen pallun läpi.

14. Shilpa Shetty Bubblegum -värissä Saree:

Shilpa Shetty Bubblegumin värissä Saree

Tässä on makea vaaleanpunainen ja kaunis koristeellinen koristelu, jonka Shilpa tyylikkäästi vei pois ja pitäen täydellisen hahmonsa huomioon, tiesimme aina, että melkein kaikki näyttää hyvältä hänen leikatussa rakenteessaan. Punainen ja kultainen saree hänen kaltaisessaan kehossaan varmasti sytyttää lavan tuleen!

15. Plainster:

Plainster

Tässä tässä haastattelussa Shilpan koristama saree on melko tavallinen ja silti norsunluun ja luonnonvalkoinen, kukkakuvioilla ja kauniilla sifonkikuvilla. Slinky sareeä täydentää täydellisesti kauniisti tehty veneen kaula -pusero. Hän piti asusteensa mahdollisimman vähäisinä näyttääkseen sensaatiomaiselta.

Tiedämme, ettet voi saada tarpeeksesi Shilpa Shettyn ​​saree -kuvista! Tämä kauneus on väistänyt jokaisen ilmeen, joten hän on yksi Paparazzin suosikeista. Hänen kunto -mantransa, ruokavalion vinkit ja moitteeton tyylitaju ovat inspiraation lähde tuhansille naisille. Hän opettaa meille, että luottamuksen elementillä, jota tukee kova työ, maailmassa ei ole mitään, mitä et voi saavuttaa!