Kaunis ulkonäkö Madhuri Dixitistä Sareessa kuvilla

Madhuri Dixit! Nimi kertoo kaiken. Tämä näyttelijä on viehätyksen ja ikivanhan kauneuden määritelmä, vaikka hän oli entinen sankaritar. Hänen tyylinsä ja viehätyksensä eivät hiipuneet vähääkään. Madhuri saree -valokuvat ovat kaikki mitä tarvitsemme saadaksemme inspiraatiota ja vinkkejä ollaksesi tyylikkäitä ja houkuttelevia. Hänen hyvin sävytetty vartalo näyttää edelleen sopivalta hämmästyttäviin saree-kuviin. Saamme vinkkejä ja temppuja itsemme tyyliin näiden Madhuri Dixit saree -kokoelman kuvien avulla.

Madhuri Dixit on ollut maan kauneuden kuvake monien vuosien ajan. Jos hänen yltäkylläinen hymynsä ja mahtava ulkonäkönsä eivät pyyhkäise ketään pois jaloistaan, hänen viehättävät tanssiliikkeensä tekevät varmasti tempun. Hän on ollut Bollywood -elokuvateollisuudessa ja sen ulkopuolella. Nyt hän on palannut lavalle lyhyen sapattiajan jälkeen esiintyessään alkutanssissa ja myöhemmin tanssitodellisuusshow ”Jhalak Dhikla Jaa”. Hänen uusi elokuvansa Bucket List julkaistaan ​​pian. Hän on jatkuvasti pitänyt faninsa onnellisina tiukkojen kuntojärjestelmien ja urheilullisten uusien tyylien jälkeen. Tämä tyyli -diiva on pukeutunut erilaisiin saree -ilmeisiin viime vuosina.

Upeita kuvia Madhuri Dixitistä Sareessa:

Täällä keskustelemme Madhuri Dixitin vaatekaapin uusimmasta sarees-kokoelmasta ja muodin aallosta, jonka hän on luonut upealla paluullaan B-kaupunkiin.

1.Häät Perinteinen ilme:

Perinteinen häät

Tämä Madhuri Dixit -häät saree -ilme on kaikki mitä olemme odottaneet. Tämä perinteinen ilme on sekoitettu hyvin asianmukaiseen verhoiluun ja hyviin kullanvärisiin lisävarusteisiin. Täydellinen kukkainen pulla täydensi ulkonäköä erittäin hyvin. Emmekö halua ottaa tätä inspiraatiota nyt seuraavia häitä varten?

2. Silkkiä tyyliin:

Silking The Style Up

Tämä kuva Madhuri Dixitistä silkkiä sareessa saa meidät kuolaamaan nyt! Iästä huolimatta hän näyttää silti henkeäsalpaavalta. Yksinkertainen saree on hyvin verhottu, ja löysät hiukset täydentävät silkkimateriaalia, jota hän käyttää. Tämä on täydellinen kaikille, jotka rakastavat yksinkertaisuutta. Mennään eteenpäin ja otetaan inspiraatiota?

3. Bhagalpuri Sarees:

Bhagalpuri Sarees

Tämä Madhuri Dixit Bhagalpuri sareen perinteinen ilme on yksi trendikkäimmistä kuvista tuolloin. Hän näyttää henkeäsalpaavalta vastaavien rannerenkaiden, puseron ja muiden asusteiden kanssa. Tämä sopii täydellisesti täydellä kädellä puserolla, joka piilottaa iän ja näyttää edelleen viehättävän nuorekkaat kasvot.

4. Kopio on täällä:

Replica on täällä

Madhuri Dixit replica saree on jälleen halutuin kuva. Tämä saree on täysin häikäisevä ja sopii täydellisesti niille, jotka haluavat näyttää sävytetyn kehon luonteensa. Tämä tyyli sopii naisille, joilla on hyvä iho ja hyvin sävytetty vartalo. Paidan tulee olla hihaton ja se lisää kauneutta.

5. Paithani -tyyli:

Paithani -tyyli

Tämä perinteinen Madhuri Dixitin ulkoasu Paithani sareessa on kaikki mitä meidän tarvitsee näyttää yksinkertaiselta mutta tyylikkäältä perhetoiminnoissa tai pujissa. Tämä on niin yksinkertainen saree, mutta lisää tyyliä ja eleganssia. Tämä hurmaava ilme voidaan saavuttaa lisäämällä ulkonäköön kultaisia ​​koristeita yhdessä hyvän pullahiuksen kanssa.

6. Backless Styled Up:

Selkätön muotoiltu

Madhuri Dixit backless saree on seuraava trendi nyt. Iästä huolimatta kuinka hän onnistui näyttämään niin nuorelta ja ikääntymättömältä täällä, sitä ihmetelimme jatkuvasti! Tämä kiiltävä selkätön saree sopii täydellisesti ja sekoittuu hyvin vartaloon. Kokeile tätä, jos olet tarpeeksi rohkea ja itsevarma johonkin rohkeaseen ja villiin juhlaan.

7. Kova punainen kauneus:

Kova punainen kauneus

Madhuri yhdessä viimeaikaisista tapahtumista, mieluiten hänen värejä esittelevän sarjansa, Jhalak Dikla Ja, on nähty tuomarina, eikä hän ole koskaan jättänyt meille mitään paikkaa arvioida hänen asuaan sellaiseksi, jota voidaan pitää vääränä, koska hän kuten aina hänen hämmästyttävän moitteeton itsensä. Hän pukeutui melko houkuttelevaan ruskeaan georgette sareeen, jossa pallussa oli virheetön heikko ruudullinen ilme. Tällä viimeisimmällä saree -Madhurilla oli myös punainen raja.

8. Viehättävä sininen:

Viehättävä sininen

Ikäänsä nähden Madhuri voi silti pyyhkäistä meidät nuoret suoraan jaloiltamme ja on siksi yksi hienoimmista äideistä ympärillämme. Madhuri Dixit saree -kuvissa on päättänyt näyttää kuinka eksoottinen hän voi olla yllään tämä kylmä geeli riikinkukko sininen saree. Saree -rungossa ei ollut ylimääräisiä koristeita, ja raja oli koristeltu raskaalla hopeisella zari -teoksella ja punaisella ääriviivalla.

9. Neon -kauneus:

Neon -kauneus

Vain Madhuri pystyy vetämään neonvihreän helposti ja silti olemaan liian kirkas ikäisekseen. Ikuisen uskomuksensa mukaan nuoret koristavat uusia jännittäviä neonvärejä, mutta Madhuri osoittaa jälleen kerran eleganssinsa kantamalla tätä äärimmäisen tyylikästä sareea niin täydellisesti. Runko on epäilemättä pehmeä limenvihreä, jossa on massiivinen kultainen helmireunus ja tietysti raikas musta ääriviiva. Tämä kuva Madhuri Dixitistä sareessa on suosikkimme.

10. Ombren kirkkaus:

Ombren kirkkaus

Kukaan näyttelijän tyylikirja ei ole täydellinen ilman omaksumista sitä, joka on trendin nykyinen katkelma. Ombre on täysin todiste värien siirtymisestä kankaaseen, jossa yksi väri haalistuu kauniisti toiseen ja antaa saman ilmeen täällä Madhuri näyttää tyytyväiseltä vaaleanpunaisen ja beigen valinnallaan, jonka reunat ripottelevat sinistä reunoja.

11. Musta ja rohkea:

Musta ja rohkea

Tällä kertaa voimme nähdä kauniin Madhurin kääntyvän suosikki mustaansa. Musta on yksi niistä väreistä, joissa voi näyttää upealta, mutta voi silti olla turvallinen kokeillessaan kuvioita mustan osalta. Siksi tässä on kaunis saree, musta sifonki, jossa on yksityiskohtaisia ​​beige -kukkakuvioita loppua kohden ja valkoinen nauhareunus, joka kulkee ääriviivoja pitkin.

12. Perinteinen Half Saree:

Perinteinen Half Saree

Tämä on jälleen uusi lisäys sarees -kokoelmaan, jossa Madhuri taas esitteli yhdessä näyttelyssään muutamia liikkeitä, jotka oli kääritty tähän upeaan puoliksi sareeen. Sininen saree muodosti alaosan, kun taas pelkkä neto pallu muodosti yläpuoliskon koristeilla kulmaa pitkin.

13. Häikäisevä valkoinen:

Häikäisevä valkoinen

Kaunis Madhuri Dixit valkoisessa sareessa on kiiltävä pala kultaista mattapuseroa. Lahjakas näyttelijä, joka meni sisään perinteisellä ulkonäöllään ja täällä, vaikka hän näytti ikäänsä sopivalta, mustalla ja kultaisella koristeella koristeltu saree tuntui ehdottoman lumoavalta hänelle.

14.Väriroiskeet:

Väriroiskeet

Tässä on viimeinen ja paras. Madhuri näytti kauniilta neonväreiltä mustalla taustalla ja näytti miljoonalta dollarilta tässä hurmaavan kauniissa ja trendikkäissä sarissa. Tämä värisävy on kirkas ja kaikki mitä tarvitsemme tylsinä vuodenaikoina. Nämä kirkkaat värit lisäävät ulkoasua ja saavat kasvosi hehkumaan ja kirkkaiksi.

15. Juhlat Saree:

Juhlat Saree

Tätä Madhuri Dixitin ulkoasua voidaan pitää täydellisenä juhlallisena. Saree on valkoinen ja kullankeltaisia ​​kuvioita, jotka ovat yksinkertaisesti taivaallisia, kun ne sekoitetaan tämän yksityiskohtaisen saree -taideteoksen kanssa. Suunnittelijan puseron mukana tulee kauniit kuviolliset painatukset, jotka antavat sille upean ja ylellisen ilmeen. Tämä valkoinen väri net saree, jossa oli satiininen sisäpuoli ja raaka silkki pusero yhdistettynä tähän kampaukseen, sai hänet näyttämään upealta.

16. Hääpuku:

Hääpuku

Täällä voit nähdä kauniit Madhuri Dixit -häät saree, joka näyttää eksoottiselta kuumalta vaaleanpunaiselta ja kultaiselta hääsarjalta tyylikkäillä kuvioilla & malleja. Klassinen yhdistelmä vaaleanpunaista ja kultaista (kirjonnassa) yhdistettynä minimaaliseen meikkiin ja koruihin (vain korvakorut ja rannekorut) sai hänet näyttämään henkeäsalpaavalta päivänä. Tämä arvostettu ilme sai Internetin myrskyn, ja sitä kiitettiin Twitterissä ja Instagramissa, kun hän toivotti hyvää Baisakhia kaikille tämän kuvan julkaisemisen aikana.

17. Kaikkien perinteisten asetusten määrittäminen:

Kaikki perinteiset asetukset

Tässä kuvassa kaunis Madhuri Dixit voidaan nähdä yllään tyylikäs perinteinen saree. Tämä perinteinen saree yhdistetään tyylikkääseen kampaukseen, joka antaa sille modernin ilmeen. Se on enemmän kuin vain kunnianosoitus silmille. Tämä saree on koristeltu samanlaisilla oranssin ja vaaleanpunaisen sävyillä ja vihreällä pallolla. Pusero sopii yhteen reunan kanssa, ja yksittäinen rannerengas yhdistää, jotta tämä näyttää aivan viehättävältä.

18. Suunnittelija Sarees:

Suunnittelija Sarees

Tämä suunnittelija saree onnistuu tuomaan esiin Madhuri Dixitin henkeäsalpaavan kauneuden. Tässä kuvassa hänet nähdään urheilevan poikkeuksellisen kaunista punaista ja kultaista sareea, jossa on brodeerattuja kuvioita alareunassa. Mekon yksinkertaisuus ja viehättävä ulkonäkö yhdessä tekevät asusta tappavan ja antaa hänelle kuninkaallisen ja tyylikkään ilmeen.

19. Tyylikäs valkoinen ja kulta:

Tyylikäs valkoinen ja kulta

Täällä voit nähdä kauniin Madhuri Dixitin, jossa on houkutteleva valkoinen saree, joka saa hänet näyttämään ikoniselta sankaritarilta. Tämä saree on koristeltu tyylikkäimmillä mutta yksinkertaisilla kuvioilla, jotka tarjoavat hänelle prinsessan kaltaisia ​​viehätyksiä. Tämä eksoottinen valkoinen saree yhdistyy tyylikkääseen mutta suoraviivaiseen ulkonäköön, jossa on avoimet hiukset, minimaalinen meikki ja hihaton pusero- kaikki vaikuttavat tyylikkääseen ulkonäköön.

20. Sekoitus perinteistä ja modernia:

Sekoitus perinteistä ja modernia

Tämä on yksinomaan tämän mieleenpainuvan kauneuden uusin ulkonäkö. Tämä suunnittelija saree on vain eksoottinen. Tämä ihana pala suunnittelija saree on yhdistelmä kurkumaista keltaista ja tomaatinpunaista kauniilla kuvioilla molemmissa päissä. Saree on koristeltu pilkkuilla, jotka antavat muuten tavallisen saree-premium-ilmeen. Tämän tyylinen diiva kynsittää tämän ilmeen minimaalisella meikillä ja koristeilla.

Madhuri Dixit on ollut Intian tyylidiva monien vuosien ajan. Hänen upeat kunto -rutiinit yhdistettynä uskomattomaan muodin tunteeseensa tekevät hänestä “trendintekijän” alalla. Hänen kauniit tanssiliikkeensä ja aseensa riistävä ulkonäkö ovat antaneet hänelle nimen “Evergreen Beauty”. Ikivihreä Bollywood-kaunotar on ilmoittanut palanneensa B-kaupunkiin paukuttaen esiintymällä tuomarina tositapahtumassa ”Jhalak Dhikla Jaa”. Hänet on nähty yllään hienoissa sarees -sarjoissa lyhyen lyhyen aikansa aikana tässä todellisuusnäyttelyssä. Hänen käyttämänsä Sarees ovat aina olleet erittäin suosittuja, ja hän on aina pitänyt fanit innoissaan ja ihmetellyt rohkeilla muodinlausunnoilla. Antakaamme tähän anekdootti parhaista hetkistä täällä.